Minimal Affair
New member
"סח הרוב" ../images/Emo22.gif
לאחר פגרה קצרה שנבעה מבעיות חמורות באינטרנט
חזרתי בשחור, עם שאלה שקשורה לצבע שחור, אבל בוא נעשה את זה מהר לפני שהאינטרנט שלי יתנתק
אז הנה החוקים, לישנים וגם לחדשים... השאלה נשאלת בפורום כל יום שישי
, את התשובות יש לשלוח במסר בלבד. כל פעם תישאל שאלה שעליה אין תשובה נכונה
או לא
, אלא בחירה כלשהי. עליכם לענות תשובה שלדעתכם תהיה השכיחה ביותר בקרב התשובות שתתקבלנה. הניקוד ייקבע לפי מספר העונים את אותה תשובה. לדוגמה: אם שאלנו מה לדעתך השיר היפה ביותר באלבום ההופעה? והיו 10 חברים שענו "בואי הביתה" למשל, כל אחד מהם מקבל 10 נקודות . אם 5 חברים ענו "תני לי מקום" כל אחד מהם מקבל 5 נקודות וכן הלאה. עניין נוסף, אני,בוחר תשובות שלא יקבלו ניקוד כי אני לא משתתף , אולם הבחירות שלי משפיעות על הניקוד שלכם . אם מישהו מכם ענה תשובה שאני עניתי בנוסף לניקוד שהוא מקבל על כל משתתף שענה את התשובה שלו, הניקוד שלו מוכפל. במקרה שאני עניתי למשל "בואי הביתה" אז הניקוד למי שבחר תשובה זו יהיה 3X10=30 את התשובות יש לשלוח אליי במשך השבוע עד לפרסום התשובות. והניקוד ופרסום השאלה הבאה ביום שישי שלאחר מכן. הניקוד מצטבר משבוע לשבוע כאשר כל 6 שבועות יוכרז הזוכה ויקבל פרס מקורי... אחר כך הנקודות מתאפסות והניקוד מצטבר מחדש. אני מדגיש שוב שאת התשובות יש לשלוח במסר בלבד. לא לפרסם אותן בפורום כי החידון מאבד את העוקץ.
תשובה שתפורסם בפורום לא תילקח בחשבון בניקוד,
גם אם אותו חבר שלח אותה גם במסר, היא פשוט נפסלת. אם נמלכתם בדעתכם ניתן לשלוח תשובה אחרת והיא תילקח בחשבון.
זיכרו שאין כאן צורך לבחור תשובה נדירה או מקורית אלא דווקא להמר מהי התשובה שלדעתכם רוב החברים יבחרו, כלומר גם אם שואלים איזה שיר הכי יפה באלבום ההופעה, עליכם לחשוב מה הרוב יגיד, אתם צריכים לנחש מה "סח הרוב", ומכאן שם החידון. התשובה תופיע מיד.
לאחר פגרה קצרה שנבעה מבעיות חמורות באינטרנט