"סח הרוב" - תוצאות.

Minimal Affair

New member
"סח הרוב" - תוצאות.

לאחר כמה וכמה דחיות התוצאות כאן. אני קצת מאוכזב, וקצת שמח לגבי כמות האנשים. בפעם הזאת השתתפו שמונה אנשים, לעומת הפעם הקודמת, אבל עדיין - רציתי עשרה אנשים. השאלה הייתה "מיהו לדעתם האמן הכי פחות טוב שברי עבד איתו" הייתם צריכים לשלוח תשובה שלדעתם תהיה השכיחה ביותר, ותשובה שתהיה לדעתם הנדירה ביותר. תשובתי הייתה: "הבליינים" ותשובותיכם היו: shulhi86: התשובה השכיחה ביותר: אינפקטד מאשרום(1) התשובה הנדירה: אהוד בנאי(3) המממ: שכיחה: מוקי (6) נדירה: רמי פורטיס (1) נטוסים אינם מתים: תשובה שכיחה - מוקי(6) תשובה נדירה- אהוד בנאי(3) קניידעל: תשובה שכיחה- זהבה בן(1) תשובה נדירה- רמי פורטיס( 1) Crazy Diamond85: שכיחה: מוקי(6) נדירה: רמי פורטיס(1) ענת1986: שכיחה - מוקי (6) נדירה - רמי פורטיס(1) Red moon in the sky שכיחה- מוקי (6) נדירה- רמי פורטיס (1) Giba70: תשובה שכיחה: מוקי (6) תשובה נדירה: רמי פורטיס(1) בינתיים הכל די צמוד, והנה הטבלה: נטוסים אינם מתים - תשע נקודות. המממ - שבע נקודות. Crazy Diamond85 - שבע נקודות. ענת1986 - שבע נקודות. Red moon in the sky - שבע נקודות. Giba70 - שבע נקודות. shulhi86 - ארבע נקודות. קניידעל - שתי נקודות. הסיבוב השני יעלה מיד.

Minimal Affair

New member
אני אסביר.

למשל פה שאלו מהו לדעתך האמן הכי פחות טוב שברי עבד איתו. ואתה למשל כותב בתור תשובה זניחה שהאמן הכי פחות טוב שבאי עבד איתו הוא פורטיס, אז אתה צריך שכמה שפחות אנשים ירשמו את זה בתשובה השכיחה שלהם, ועל כל אחד שלא ירשום את התשובה הזניחה שלו בתשובה השכיחה שלו, אתה תקבל חצי נקודה. אבל אם עוד אנשים רושמים אותה תשובה זניחה כמו אצלך, אז אתה לא תקבל מהם חצי נקודה, והם לא ממך. אז גם המטרה פה היא לתחמן אחרים, ולרשום תשובה זניחה באמת, שלא יזכרו, או שלא ירצו לרשום. מובן? אם אתם רוצים, אני יכול לבטל את הקטע של התשובות הזניחות, אבל לדעתי - זה רק מפלפל את המשחק.

Crazy Diamond85

New member
הממ... לדעתי...

אם זה פועל ככה זה די מיותר... כל אחד יכל פשוט לזרוק שם של אמן שאף אחד לא היה חשוב לזרוק, למשל ארקדי דוכין, יזהר אשדות, מיכה שטרית, מה הסיכויים שכמה אנשים היו עונים זאת?

Minimal Affair

New member
"סח הרוב" - סיבוב שני. ../images/Emo70.gif

לאחר סיבוב ראשון די חביב
, ואולי גם קצת מאכזב.
הסיבוב השני הגיע. אז הנה הכללים למי שכח, או למי שלא שיחק, או שפשוט למי שלא אכפת.
הכללים: כללי החידון: השאלה נשאלת בפורום כל יום שישי(היום זה מקרה מיוחד, דחייה
) כל פעם תישאל שאלה שעליה אין תשובה נכונה או לא, אלא בחירה כלשהי. עליכם לענות תשובה שלדעתכם תהיה השכיחה ביותר בקרב התשובות שתתקבלנה. הניקוד ייקבע לפי מספר העונים את אותה תשובה. לדוגמה: אם שאלנו מה לדעתך השיר היפה ביותר באלבום ההופעה? והיו 10 חברים שענו "בואי הביתה" למשל, כל אחד מהם מקבל 10 נקודות . אם 5 חברים ענו "תני לי מקום" כל אחד מהם מקבל 5 נקודות וכן הלאה. עניין נוסף, אני,בוחר תשובות שלא יקבלו ניקוד כי אנו לא משתתפים , אולם הבחירות שלי משפיעות על הניקוד שלכם . אם מישהו מכם ענה תשובה שאני עניתי בנוסף לניקוד שהוא מקבל על כל משתתף שענה את התשובה שלו, הניקוד שלו מוכפל. במקרה שאני עניתי למשל "בואי הביתה" אז הניקוד למי שבחר תשובה זו יהיה 3X10=30 את התשובות יש לשלוח אליי במשך השבוע עד לפרסום התשובות. והניקוד ופרסום השאלה הבאה ביום שישי שלאחר מכן. הניקוד מצטבר משבוע לשבוע כאשר כל 6 שבועות יוכרז הזוכה ויקבל פרס מקורי... אחר כך הנקודות מתאפסות והניקוד מצטבר מחדש. בנוסף לתשובה השכיחה, אתם צריכים לשלוח גם תשובה זניחה, שבה אתם רושמים מהי התשובה שלדעתכם הכי פחות יענו בתשובה השכיחה. עליכם להיות פה קצת תחמנים, ולא בהכרח לרשום את השיר הכי טוב של ברי באלבום ההופעה, אלא אולי שיר שאולי לא ממש זוכרים, או פשוט סתם שיר, אז לתחמן זה כיף...
מדגיש שוב שאת התשובות יש לשלוח במסר בלבד. לא לפרסם אותן בפורום כי החידון מאבד את העוקץ. תשובה שתפורסם בפורום לא תילקח בחשבון בניקוד, גם אם אותו חבר שלח אותה גם במסר, היא פשוט נפסלת. אם נמלכתם בדעתכם ניתן לשלוח תשובה אחרת והיא תילקח בחשבון. זיכרו שאין כאן צורך לבחור תשובה נדירה או מקורית אלא דווקא להמר מהי התשובה שלדעתכם רוב החברים יבחרו, כלומר גם אם שואלים איזה שיר הכי יפה באלבום ההופעה, עליכם לחשוב מה הרוב יגיד, אתם צריכים לנחש מה "סח הרוב", ומכאן שם החידון. הנאה מלאה בטקסטים פוליטים, ממני - רוני. השאלה תעלה מיד.

Minimal Affair

New member
השאלה.

מהו האלבום הכי ממוסחר של ברי סחרוף ? לשלוח במסרים בלבד, תשובה שכיחה ותשובה נדירה.

Minimal Affair

New member
תיקון לתשובה הזניחה.

אתם צריכים לשלוח לי בנוסף גם תשובה זניחה, על כל בנאדם שלא יענה את התשובה הזניחה שלכם בתשובה הנדירה שלו, אתם תקבלו חצי נקודה. אבל אם עוד אנשים עונים כמוכם בתשובה הזניחה, החצי נקודה מהם יורדת. אז לנסות להיות קצת תחמנים. בהצלחה.

המממ

New member
לא הבנתי!!! ../images/Emo7.gif

כתבתי פורטיס בתשובה הנדירה. בערך כולם כתבו פורטיס. זה אומר שירדו לי נקודות או עלו לי נקודות? בתשובה הנדירה, האם יותר שווה לי לכתוב משהו שכולם יכתבו, או משהו שאף אחד בכלל לא כתב? כולם או אף אחד, זו השאלה...

Minimal Affair

New member
אני אסביר שוב.

כמעט כולם כתבו בתשובה הנדירה שלהם פורטיס, וזה לא טוב. אתה צריך שאף אחד גם לא ירשום את זה בתשובה השכיחה שלו, וגם אף אחד לא ירשום את זה בתשובה הנדירה שלך, אם מישהו רושם כמוך, אז חצי הנקודה ממני יורדת. לא בדיוק משהו שאף אחד לא יכתוב משהו, משהו מתוחכם, שלא הרבה יחשבו עליו, משהו מעניין.

למעלה