סחתיין על בריקמן

סחתיין על בריקמן

איזה כיף לפרגן למודעה כזו של בריקמן. יותם שרון מספק את הסחורה. קרדיטים: מנהל קריאייטיב וארט: יותם שרון קופירייטר: אורן מאיר

Popsicle

New member
השתגעתם?

מה יש לפרגן למודעה הזו? מספיק להעיף מבט קצר על ההצללות וההדבקות הנוראיות של הרתמות, כדי לראות שהמודעה מבוצעת רע רע רע. אבל הרבה לפני זה, מה הקריאייטיב פה? שהיא עוצמתית? וואו, איזו דרך מדהימה להמחיש. זה הצחיק מישהו? עזבו הצחיק, זה העלה איזו חצי עווית של גיחוך קל? זה הפתיע מישהו? זה גרם למישהו לחשוב שנייה ואז נפל לו האסימון? אז נכון, זה שמודעה יוצאת מבריקמן ולא נראית כאילו שעוצבה ב-word זו אכן פריצת דרך אבל עדיין לא ברור על מה ההתלהבות.

latrin

New member
יחסית לבריקמן מעולה. יחסית לפרינטים בארץ, גם

אם זאת אכן המודעה כמו שהיא, ללא ניקיונות של תחרויות בחו"ל - אז קודם כל סחטיין על המכירה ללקוח.. חוצמזה מדובר ברעיון נחמד, ביצוע טוב - מודעה טובה ונקייה שהלוואי והיינו נתקלים בעוד כמוה בדפדוף בעיתון. שאפו לצוות הקריאייטיב.

תגיד יותם, לא חראם?

לא תשלח את הפרינט הזה ל- CMYK בעוד שנה אף אחד לא יזכור אותו! לא רק אותו, גם את הראפ שלו, גם את הסקיצה שקדמה לביצוע, גם את זאת שהלקוח פסל. לא חראם?

ערN

New member
תגיד גולן לא חראם?

אני אמנם קיבלתי גיליון אבל אולי תעלו לכאן את הגליון או משהו שעוד אנשים יהנו..

כמה דברים וגם ../images/Emo32.gif

1. אהבתי 2.ממתי מי שקונה רכב מיני מתפתה רק כי הוא WILD? יש הרבה סיבות לקנות דווקא מיני, WILD זו סיבה שנמצאת בתחתית הרשימה אצל חובבי המיני. 3.אולי זאת רק אני אבל אני אף פעם לא אוהבת לראות מודעות רכב שמשתמשות באספקט של כוחניות/פראיות/מהירות. יש מספיק נהגים מופרעים על הכביש ולא צריך לעודד אותם. 4. הרסן של המיני זה מזכיר לי סיפור OFF, לפני חודשיים אימצתי גור כלב שראיתי בעמותה באינטרנט, למרות שהוא נראה כמו דובון לא מזיק, הצלחתי להשתכנע על ידי מוכר בחנות החיות בה עצרתי כדי לקנות רצועה וקולר בדרכי לאיסוף הכלב, לרכוש לבובון הקטן והלא מזיק רסן לפה כי "את לא יודעת איזה מחלות הוא תפס במכלאה בה הוא שהה, ולכי תדעי אם הוא לא פראי וינסה לנשוך אותך, שימי לו רסן כדי שהוא לא יפריע לך בנסיעה" מיהרתי לעמותה שסגרה ב-4 אז כדי שיירד ממני הסכמתי שילמתי והצלחתי לאסוף את הבובון ברגע האחרון, מיותר לציין שהוא היה בהלם ונכנס מתחת למושב שלידי כל הדרך.

בתחתית הרשימה אצל חובבי המיני?

1.אהבתי מאוד. 2.אני חושב שקצת התבלבלת. למרות שהרכב הזה קטן במימדיו אני לא רואה את הקונה הפוטנציאלי שיושב ,מגרד בפדחתו ומתלבט קשות בין שברולט אביאו למיני קופר. הן לא פונות לאותו קהל .

nuerenberg

New member
נו שויין!

במבט ראשון, אכן נראית טוב, נראית fine, מודה ומתוודה שאתמול הבטתי בה ב adsoftheworled מבלי שאראה קרדיטים...פשוט העברתי הלאה. המודעה חוטאת בטיפוגרפיה רעה, עד רעה מאוד, במסר בעייתי מאוד לקהל היעד של המיני קופר (כפי שאמר פה כבר הברוז) אבל כן, לצופה המסעודי משדרות בעל העין הלא מזוינת זה מגנייב, זה עושה לו ח"ולי, זה חזק..מה...רצועות על גלגל wow!! אבל מכאן ועד אייקונים של גביעים מוזהבים, לגמור את ההלל, ולגמור בכלל על המודעה הזו?! נסחפתם. אבל ממש נסחפתם

mcafee

New member
בואו נכנס לפרופורציות

הדבר הכי משמח זה שבריקמן הצליחו להוציא מודעה שהיא אפילו די בסדר. הדבר הפחות משמח זה שראינו כזאת לפני 7-6 שנים וכבר אז - היא הייתה הרבה יותר מוצלחת.

למעלה