סחיטה על רקע מיני.

מוגג

New member
סחיטה על רקע מיני.

החכי"ת שלי יחימוביץ מאיימת על הרב לאו לבל יעז להציג מועמדתו לנשיאות: "יש לי יסוד מסוים להניח שאם יתמודד עלולות לצוף מחדש פרשיות מהעבר, לרבות כאלה שלא פורסמו". לא שכל כך אכפת לי מי יהיה הנשיא ואיני מחבב אף אחד מהמועמדים, אבל קצת חבל על גברת יחימוביץ שהתחילה כעיתונאית לוחמנית ודעתנית ותיזכר כיחצנית של הטמבל עם השפם.

אלי ו.

New member
הצעה שאי אפשר לסרב לה ../images/Emo150.gif

מה שאותי הפתיע זה שהיא תומכת ברובי ריבלין לנשיא. חשבתי שאולי תתמוך בחברת מפלגתה, קולט אביטל או באדם הקרוב לה פוליטית כמו שמעון פרס.

למען ההגינות

מדו"ח וינוגרד עולה שבהשוואה לעמיתיו פרץ לא כל כך טמבל. מי שהתבררו בשוטים מוחלטים היו חלוץ ואולמרט שפשוט לא העלו בדעתם שלמלחמה יש תוצאות או אמורים להיות יעדים, פרץ (לפי וינוגרד) שאל שאלות נכונות אבל לא תבע תשובות.

מה כבר יכול לצוף?

ידוע שהרב לאו מעלים מס (מכספים שהוא נוהג לשנורר מזוגות בחתונתם) ושהוא מטריד מינית. בהתחשב באופי הג'וב הרי שמר לאו הוא פשוט over qualified מה כבר יצוף? עוד קצת כסף שחור? עוד מתלוננת על נגיעות רבניות? הבנאדם כולה רוצה להיות נשיא (לא חלילה נהג אוטובוס, מציל בבריכה או תפקיד אחראי אחר). כנשיא יצטרך להפגש עם שגרירים (האבא של שגריר הונגריה לא ייתן מעטפה עם מזומנים בסיום הטקס) ופקידות בית הנשיא כבר רגילות להטרדות ממילא.

קבלת כסף על ידי הרב היא מצווה!!!

מן המפורסמות הוא שמתן תשלום גבוה לרב עורך החופה הוא סגולה מובהקת ובדוקה לפרי בטן וצאצאים כשרים, ולכן הכסף הקב שלוקח הרב לאו הוא לשם שמיים. כתב עיתון הצופה: "השתתפתי בבריתה לנכדתי ושם בשיח-רעים, סיפר לנו ג. בנו של ראש ישיבה ידוע, כי אשתו התקשתה להרות. ביום מן הימים הוא ביקר בביתו של הגר"א שפירא שליט"א ויידע אותו על כך. שאל אותו המארח: ומתנה נתת לרב מסדר הקידושין שלך?, ותשובתו של ג. היתה: לא. ומי היה מסדר הקידושין שאל הגר"א שפירא, וג' השיב: הרב. משיושבה הסוגיה הרתה הרעייה מיד. סיפר ג. את הסיפור הזה לאביו, ראש הישיבה, מ.ג. כעבור זמן-מה הגיע זוג להרב מ.ג., ובמהלך השיחה הביעו צערם על שלא זכו עד כה בפרי בטן. שאל אותם הרב ג. בהסתמכו על סיפור בנו: ומתנה נתתם למסדר הקידושין? והזוג השיב בלאו... ומי היה מסדר הקידושין - שאל הרב, והשניים הזכירו לראש הישיבה כי הוא..היה מסדר הקידושין.. כעבור זמן קצר הרתה האישה והבעל שכבר היה בבוסטון ממתין לאשתו שתגיע לסדרת טיפולים, חזר ארצה. הסגולה הזאת התגלגלה ועזרה לעוד זוגות. מדובר בסיפור עם קבלות לאורך ולרוחב, אם כי לא ברור לי מקור הסגולה. כל היודע מוזמן להסביר

אטיוד5

Active member
ההסבר טמון ...

בחוסר הפרט החשוב - האם הרו הנשים לבעליהם או לרב?

יוסי ר1

Active member
../images/Emo8.gifטוב, חידוד מעין זה גם אני חשבתי לרשום,

אבל נמנעתי משום שבסיפור הופיע שמו של רב מסויים. ולך תדע מה נכון ומה מצהלות שוטים על רבנים תאבי בצע...

ראש כחול אבוד אתה

כסף צריך לתת כסף....לא נרמז שום דבר אחר ח"ו... ושאתה תעז לקרוא למאמר ב"הצופה" "מצהלות שוטים"?

יוסי ר1

Active member
אמר לי פעם אחד מעסקני הצופה

כי "הצופה" נוטריקון "הפוץ [ה]". אפרופו כסף, על אחת מכספות הצדקה הרתוקות לקיר במאה שערים רשום "כל הקודם זוכה"...

יוסי ר1

Active member
ההתבטאות של הלוחמת יחימוביץ מקוממת.

אם יש לה משהו בשרוול שתוציא ותראה, או תשב בחוץ ותשתוק. אבל לזרוק רמזים בנוסח "לא הוכח שהוא לא אנס או הטריד", לא עושה טוב ליושרה שלה.

אני דוקא בעד יחימוביץ הפעם

זה ידוע שבעבר הטרדות היו נורמה ולצערנו להרבה גברים יש שלדים בארון של הטרדות, שהם בזמנו לא חשבו שהם לא בסדר. בשנים האחרונות נעשתה עבודה חשובה ומוצדקת ובהצלחה , הצלחה חלקית, אבל הצלחה, לחנך מחדש את הגברים במדינה להתייחס בכבוד לרצון החופשי של הנשים במיוחד במקומות העבודה, שם אי התנגדות לא יכולה להתפרש כהסכמה אמיתית ומתוך רצון חופשי. ויש שמועות שלא התחילו עכשיו ולא יחימוביץ המציאה אותם על הרב לאו. אז אולי הכל המצאה אחת גדולה והכל שקר מוחלט, אבל מנסיון העבר בדר"כ יש משהו, יש גרעין של התנהגות לא נאותה, אם כי בחלק מהמקרים יש הגזמה והלבשת דברים שלא היו על האמת הלא נעימה בפני עצמה. אם היא היתה רוצה "לדפוק" אותו בכל מחיר היא היתה מרכזת את החומר ושותקת מחכה שיגיש מועמדות ואז מסדרת תלונה במשטרה. עובדה שהיא למעשה מוכנה לטובתו לעזור לו לקבור סופית את הסיפורים, אבל במקרה כזה לא יכול אדם להיות נשיא. היא עוזרת לו לצאת בשלום ובשקט ממה שעלול להיות מאד לא נעים מבחינתו, ומנסיון העבר בכל מקרי העבר - לא מדובר על סתם התלבשות ועלילות על אדם שלא עשה שום דבר, למרות שבחלק הממקרים היו הגזמות. ומבחינת המדינה- שגם הנשיא הבא יהיה מסובך בסיפורים כאלו- איזה בושה, די כבר. צריך למנוע את זה.

מוגג

New member
יש דרך חוקית

שלי יחימוביץ היא מחוקקת ולא מאפיונרית. אם האיש חטא - שייחקר וימוצה איתו הדין. איומים ורמיזות סחיטה אינם הדרך הראויה לפתור דברים. גם שאר דבריה הם קשקוש - אם ריבלין הוא כזה פרלמנטר מוצלח כפי שהיא טוענת, היא צריכה לעשות הכל כדי שיישאר בכנסת ולא יעבור לבית הנשיא כדי לשגר משם את בדיחותיו הממלכתיות.

זה לא שחור לבן....

לא הכל זה או חקירת משטרה וכתב אישום או כלום, בשיח הציבורי, אומנם בזהירות ובאחריות, יש מקום גם לסיפורים וארועים שלא הגיעו לכדי ענין פלילי. לדעתי זה דוקא טוב, האלטרנטיבה מובילה לפליליזציה מוחלטת של ההתנהגות האנושית והדיון האתי ערכי במקום המשקפיים של המשפט הפלילי במקרים המתאימים נראה לי עדיף.

יוסי ר1

Active member
יש שיח ציבורי שהוא טוב, ויש שהוא רע

אם יש לה חומר נגדו, שתפנה אליו במסר אישי ותבהיר לו שהיא תפוצץ את הפרשה. אבל לזרוק ברחוב דברים עמומים שריחם נודף? הייתי קונס אותה על לכלוך רשות הרבים...

דוקא פניה אישית סודית אליו היתה באמת נתפסת

כנסיון סחיטה באיומים, בפרט שהיא תומכת מוצהרת של מועמד אחר.

יוסי ר1

Active member
ראה, אני לא בקיא בחוקי הסחיטה והאיומים.

אבל אם חבר כנסת פונה למועמד למשרה ציבורית וכותב לו כי לדעתו הוא אינו ראוי, מהסיבות שפרטיהן להלן, והוא מודיע על כוונתו לעשות שימוש חוקי במידע קרי למוסרו לחקירה, זה נראה לי יותר ישר וראוי. או לחלופין לפרסם את האשמות עצמן ולהיות מוכן לתביעת דיבה. אבל לא לשבת בצד, ולהגיד לכל עםישראל שהמועמד ההוא הוא מנוול, אתם לא יודעים אילו רכילויות ממקור מאד מוסמך יש עליו וכו'. זה לשפוך את דמו מבלי ללכלך את הידים.

בתיאוריה אתה צודק, אבל למעשה היא עושה את זה

מרחמים עליו וחמלה עליו.הרי אם לא היו דברים מעולם, שיגיד תביעת דיבה וילך על המינוי ללא היסוס, זה לא נעים האש/מות שווא אבל כשאין לזה כל בסיס- אז יכול אדם להלחם בהצלחה על האמת די מהר, אבל אם יש לזה בסיס אפילו לא הכל מדויק עד הסוף,,, אז היא עושה הכל רק לטובתו, רק לו היא דואגת. מבחינת הרתעה ודאגה לנשים הקורבנות היא צריכה שהוא יגיש מועמדות וש"יהרגו" אותו כמו שעשו לקצב למען יראו ויראו. היא מנסה להציל אותו, לא ברור למה היא אוהבת אותו.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo8.gifטוב, אני מקוה שכתבת באותה ציניות

שאני קראתי. מזכיר לי את האינקווזיטורים שמתוך חמלה לנשמות היהודים האומללים, סובבו אותם על גלגל העינויים. מתוך חמלה נוצרית טהורה כמובן.

אם תקרא בברית החדשה

באגרת הראשונה אל הקורינתים ה 5 תראה כמה פאולוס היה רחמן. איש אחד לקח את אשת אביו, אז פאולוס הספיק לדון אותו שלא בפניו והורה למסר את האיש ההוא לשטן לאבדן הבשר למען יושע הרוח ביום האדון ישוע. אין ספק, הנצרות דת רחומה וחנונה.

למעלה