סותר את הכל!

SaberTooth

New member
סותר את הכל!

ראיתי עכשיו רק בישראל, בתוכנית הם אירחו אישה ה"קוראת בשמן" היא נבאה שבתוך ודשיים יהיה שקט באחזור ובתוך חצי שנה יהיה שלום, הנבואות הללו סותרות את כל נבואות החורבן שניבאו חברי הפורום! אז למי להאמין? לשמן או לנבואות? נ.ב. מישהו יודע משהו על קריאה בשמן? SABERTOOTH ו-

אני מציעה שתאמין למציאות

אפילו ה"נביא" עצמו לא יכול להיות בטוח שהנבואה שלו "אובייקטיבית", או מה שהוא רוצה/חושש/בטוח שיקרה. נחכה ונראה.

The Wraith

New member
ההצעה שלי?

1. תאמין לעצמך. 2. במקום להשתעבד ל"נבואות" הללו, תנסה לעשות דברים בעצמך, לא נגיע לשלום או למלחמה אם כל מה שנעשה הוא לשבת בחיבוק ידיים.

The Wraith

New member
האמת

שאני לא רואה שום דבר אחר שאני כקטין יכול לעשות למען האדמה שעליה אני דורך חוץ מטקסים מאגיים. אני לא חבר כנסת ואני (עדיין) לא ראש ממשלה, רמטכ"ל או שר בטחון.

ואני כבגירה?

מה אתה מציע לי לעשות? ואני חייבת לשתף אתכם פחד שמתחיל לחלחל לתודעה שלי - כי יש לי צו גיוס ל-24 ביולי 2002. אני עומדת להתגייס יותר מדי בקרוב....

hsotrt

New member
יאאאאאאאאאאאא...

זאת אומרת שאנחנו נצטרך להגחד שלום???????? תבררי באיזה יחידה וכאלה כדי שנוכל לעקוב בחדשות!

The Wraith

New member
ואת כבגירה

אין לי מושג, האמת, כל מה שאנחנו יכולים לעשות די מוגבל לטקסים מאגיים ואם יש לך רעיונות אשמח לשמוע. 24 ביולי? ב22 ביולי יש לי צו ראשון, חביב, את לא צריכה לפחד, את הולכת לקרבי? אם כן אז זה משהו אחר (סתם!), אם לא, בחייך...הצבא זה כיף, אימונים שעושים אותך מסריח, לירות במטרות... לשחק עם רימונים ליד מחסן תחמושת... אממ... האמת, שאת צודקת זה די מרתיע, אבל נחייה, את נמצאת ברשימה של האנשים שאני הולך להטיל עליהם הגנה ברמה שטנית במיוחד ב30 לאפריל.

לכבוד הוא לי

מה יש כל כך מיוחד ב-30 באפריל? אני הולכת להיות מש"קית ת"ש, שזה לא ממש קרבי :) אבל יותר מפחיד אותי כל העניין הזה של להיכנס למסגרת הצבאית.... אני מקווה שידחו לי את הצו גיוס, הם אמורים לדחות אותו כי זה הצו היחיד שקיבלתי מאז הצו הראשון, ובינתיים כבר מוינתי לקורס.

The Wraith

New member
מה כל כך מיוחד???

חוץ מהעובדה שזה ליל Walpurgisnacht, גם הלילה שבו קמה כנסיית השטן, לילה חשוב לכל עוסקי המאגיה שטנית ואומרים שזה אחד הזמנים בהם כל מני שדים מופיעים להם - אין שום דבר מיוחד בלילה הזה
. לא שאנחנו מאמינים בשדים או דברים כאלה, אבל נחמד לקיים מיסה שחורה בלילה הזה, אגב, אנחנו גם חוגגים את ליל כל הקדושים
.

The Wraith

New member
אני יודע

יש שטניסטים שחוגגים את בלטיין, אבל כתוספת לוואלפורגיסנאכט.

Dia Leoghann

New member
סדר בתאריכים....

מכיוון שנראה לי שיש כאן קצת בילבול בתאריכים אני ינסה לעשות מעט סדר. קודם כל החג אותו חוגג השטניסט היקר הוא וולפורגיסטנכט, החג של אלת האביב האנגלו-סכסית (גרמנית) וולפורגה, שמאוחר יותר הפכו אותה הנוצרים לסט. וולפורגה. בלטיין הוא אותו חג, אבל בשמו ומנהגיו הקלטים. זהו חג האש והחג של האל בל (בלנוס). בלטיין נחגג בתאריך 30 באפריל (באותו תאריך בו חוגגים היהודים את ל"ג בעומר השנה- עוד חג של אש.) ולא ב-1 במאי, שזהו מאי דיי. מכיוון שהיממה הקלטית מתחילה ומסתיימת בשקיעה (כמו היממה היהודית) בלטיין בעצם מתחיל בלילה של ה-29 לאפריל, ומסתיים בשקיעה של ה-30 לאפריל, אז מתחיל מאי דיי. ממש כמו שערב שבת הוא למעשה ביום שישי בערב. בברכת אור, Dia Leoghann

The Wraith

New member
לא מדויק

וואלפורגיסנאכט, לפי התנ"ך השטני, על שם איזו נזירה (נזירה אחרי הטוויסט הנוצרי, אלה לפני כן), אכן הנוצרים הפכו אותה לסיינט וואלפורגה, לנזירה וכתבו כל מני סיפורים (מצוצים מהאצבע) על אח שלה והסבא שלה אם אני לא טועה. תפסת אותי בלי התנ"ך השטני שלי
היא אנגלו-סקסית? וואלה?

מצטערת לשבור לך מיתוס,

אבל אני למדתי שלכל מסורת פאגאנית יש תאריכים טיפה שונים לחגים, ובגלל שהפאגאנים היו חוגגים לפי עונות השנה, ולא לפי לוח השנה, יש "טווח טעות" של כ-2 ימים מסביב לכל חג. למשל, אני חגגתי את אוסטרא מספר ימים לפני שארדן חגג את החג. אני הולכת לפי לוח השנה שקניתי, שם רשום שבלטיין נחגג בראשון למאי, וככה גם היה רשום במקומות רבים אחרים. מצטערת שאני לא הולכת לפי המסורת שלך, אבל תאלץ לחיות עם זה.

Dia Leoghann

New member
את לא שוברת לי שום מיתוס, להיפך

את מחזקת אותו..... ואיני אומר לך לחגוג את החגים שלך בתאריך זה או אחר. את, או כל אדם אחר, רשאי לחגוג את החגים לפי רצונו והרגשתו ולפי התאריכים הנראים לו. את אומרת שפגאנים חגגו את החגים על פי עונות השנה ולא על פי לוח שנה, ויחסית את צודקת. אך עונות השנה שונות מאזור לאזור. הקיץ ביוון לא מתחיל מתי שמתחיל הקיץ באנגליה. אך בכל זאת החגים בתאריכים קרובים מאוד, אם לא תאריכים זהים. הכיצד??? ואיך תסבירי לוחות שנה פגאניים עתיקים כמו לוח קולייני (לוח גאלי), שבו מוזכר בלטיין בתאריך מקביל ל-30 באפריל, אם הפגאנים לא השתמשו בלוח שנה? ודבר אחרון, כמיטב זכרוני את וויקנית לא? אז צר לי לאכזב אותך... שנינו מאותו הכפר... טוב לא אותו כפר אבל אותה מסורת... בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

לא וויקנית...

אני מאמצת את המילה ששי השתמש בה כדי לתאר את המסורת שלי - "מעיינית". זה מאוד מעניין מה שאתה אומר, ודי מפליא שבמקומות שונים בעולם חגגו את החגים באותו תאריך...

למעלה