סורי על השירשור!

סורי על השירשור!

חחחחח היום תיכננו לצאת לאימון חוץ בחוות צח.. לאון בא ולא היה לו חשק והוא הציע שנעשה פרי ז'אמינג.. אז אמרתי נו טוב.. (גם ככה לא כדאי לעשות משו שללאון לא בא לעשות אותו)... אז ביננו את המיכשולים ואתחלנו עם זאוס הוא קפץ משו בסט...! הוא קפץ טריפל של מטר 50 בלי בעיה ואז שמנו טריפל של מטר 60 והוא ניבהל ממשו ולקח לו כמה קפיצות כדאי ליקפוץ שוב.. אבל בסוף הוא קפץ אץ המטר 60 נקי עוד עם 20 סנטים מעל רק שדרור החכמה הזו לא תפסה תתמונה אבל את המטר 5 היא כן תפסה אז תתאורו אותו דבר רק עם מיכשול יותר גובה.. בקיצור היה בסט!!!

מטר 40...

וזהוא.. אחר כך הכנסנו את אפולו והוא היה ממש לחוץ הוא כימעט כל פעם סירב הוא היה ממש בהיסטריה לא אדיש כמו זאוס.. אם דרור רוצה להרכיב אז בבקשה..

זהוא......

בסוף יצא שזאוס המלך קפץ טריפל של מטר 60 ! ואפולו הצליך גפ בסוף ליקפוץ טריפל של מטר 40! אבל אפולו מאמי!!!!! רכבתי עליו יום חמישי והוא ממש מתוק..

ממש תמונות יפות!!!!

אליעד תשמע יש לסוס שלך את זה!!!!!!! הוא קופץ ממש יפה!!!!! אבל חבל שהוא עושה את זה שאתה לא אליו!!!!!

אהההה אליעדדד... חחח יש לך סוס

שרווטט.. היום בחווה אז הוא הבין שהוא יכול להוציא את הכלי של התערובת מהמתקן ברזל.. אז הוא התלהב וכל פעם הוא מוציא את הכלי ומתחיל לשחק איתו באורווה ולהעיף אותו לכל כיוון... והוא ממשיך אחרי שאני מחזירה את הכלי בחזרה... חחחחחח והייתה היום בחווה???

S H I L G I

New member
כי זה מה שנקרא...

Free Jumping שמים לסוס מכשולים ונותנים לו לקפוץ אותם לבד..

טוי בוי

New member
הוא באמת השתפר!

הפרווה ניראת מבריקה יותר, הפנים העיניים ובכלל המצב שלו בכללי!

דווקא צילמתי תמונות יפות!! אין לך

מה להגידדד... ואפולו קפץ ממש טוב חחחח שזה נהייה טריפל הוא התחיל לסרב כי אין לו בטחון עצמי כמו שיש לזאוס.. זאוס כבר קפץ עם רוכב עליו 1.40-1.50 ואפולו גם 1.40 לא קפץ שיש עליו רוכב.. אני גם לא דרשתי שיקפיץ אותו יותר מדי גבוה וצריכים לדעת מתי להפסיק... אנחנו הולכים לעשות כזה דבר פעם בחודש ואז ליאון אמר שהוא יקבל הרבה יותר בטחון עצמי ואז הסוסים יקפצו כמו פנתרים ולא יפחדו מכלום... אבל שאפולו קפץ בסוף את הטריפל של ה-1.40 הוא קפץץ ממש יפה והוא גם קפץ מעל באיזה 10-20 ס"מ.. והוא כזה ריחחחחחף.. חמודייייי.. חחחח ואליעד זאוס קצת נגע ב-1.60 הוא לא עבר אותו ב-20 ס"מ מעל... וומה אתה רוצה אני רצתי ליד הסוס בצד כדי שהוא ימשיך לרוץ קדימה ולא שוב פעם יסרב... חח אבל שהוא סירב איך הוא כזה ישר רץ אחורה וקפץ תאיקס בחזרה... חמודד אבל אין הוא באמת קפץ מדהים... ואיך אפולו הזיע פפפ ליאון אמר לי שזה פעם ראשונה שהוא עושה פרי ג'אמפינג ובגלל זה הוא נלחץ.. כי הוא לא הבין מה רוצים ממנו... ואחר כך שסיימנו ואפולו עשה הליכה במגרש הוא אמר לי שסתכלי איך הסוס כזה מוציא תלשון החוצה ופנימה ואחר כך שוב החוצה והוא אמר שהסימן הזה אומר שהוא עכשיו הבין את הרעיון ולפני שהוא הבין תרעיון ושהוא היה לחוץ הוא קיווץ את השפתיים פנימה מרוב לחץ ומזה שהוא לא הבין מה רוצים ממנו.. פעם הבאה אני גם יצלם אותו חוץ מאיזה אוקסר של מטר ואיזה איקס קטן... וזאוס לא נבהל ממשהו תסתכל יש תמונה של ה-1.60 אני חושבת שזה הראשונה ששמת ובתמונה הזאתי הוא נכנס עם הקדמיות במכשול ואז עם האחוריות והעיף את הקורה איזה 2 מטר קדימה.. כי הוא לא נכנס עם קצב.. ואחר כך הוא התחיל לסרב בגלל מה שהיה לו.... פחחחחחחחחח אבל איך תומס נפל שזאוס רץ לכיוון שלו.. חחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותייי...

הוא לא..

נגע ולא שיפשף ולא שום דבר ההיתי יכול להכניס את הראש שלך בין הקורה לבין הרגל שלו... -וכן אני ודע שהוא סרוט... ביגלל זה קניתי אותו..... -וכל רוכב מפריע לסוס בקפיצה הרי הוא מוסיף עוד מישקל שהסוס צריך להרים..... אז אני בטח שמפריע כי אני גם לא רוכב מושלם ואפילו לא קרוב ללהיות ובכול זאני גם שוקל 70 קילו אז בכלל..... ואם את מדברת על נגע והפיל אז אפולו לא קפץ יות רמ2 קיפצות נקי.... אבל הוא חמוד בכל זאת:)!

איזה שטויות אתה מדבר!!!!!

הוא לק קפץ 20 ס"מ אבל אני לא יתווכח איתך.. אתה סתם מגזים... טוב זה בכלל לא משנה!! כל עוד הוא עבר תקפיצה זה מעולה!!! ואפולו הפיל רק פעמיים שזה היה באוקסר וזה לא היה נורא כי הוא קפץ אחרי שהוא נלחץ.. וכל שאר ההפלות זה היה מתי שהוא עצר ונתקע עם הרגליים במכשול... ומה יותר חשוב?!?! שהסוס יקפוץ נקי באימונים שיש עליו רוכב או שהוא יקפוץ נקי בקפיצות חופשיות שאין עליו רוכב?!?! כל החוכמה זה כמה שפחות להפריע לסוס... ואם הסוס שלך מפיל במכשול של 90 ס"מ אז סימן שאתה מפריע לו... ואפולו כמעט ולא מפיל באימונים... לפחות באימונים האחרונים שלי איתו.. ותאמין לי שאם יהייה רוכב של 80 קילו על הסוס שלך אבל ידע איך לרכב ולא להפריע לסוס הסוס שלך גם יקפוץ נקי.. וזה לא ירידה או משהו... רק תחשוב איך לשפר את זה שלא תפריע לסוס שלך בקפיצה..

למעלה