סורי על הכתום...

Nora Shu

New member
לא ממש תהיתי מה זה פיצול אישיות,

למדתי מספיק על זה בשיעורי פסיכולוגיה. אני יודעת על ההבדל בין פיצולי אישיות ובין סכיזופרניה, וגם מי שלא למד את הנושא יכול לדעת בקלות. זה די ברור, לא? רק אמרתי, שבטלנובלות העלילה פי אלף מוקצנת מאשר בסדרות אנימה כמו אינויאשה. אם זו הייתי אני בגיל צעיר רואה טלנובלה ואנימה, הייתי מאמינה שאפשר לראות פיצול אישיות במראה מאשר שאפשר ליפול דרך באר ולהגיע לזמן אחר. למרות שהייתי רוצה את זה, כי יש שם אינויאשה בצד השני.

Fay Wood

New member
אוי הכתבה המפרגת הזאת XD ../images/Emo168.gif

כמה שהיא גרמה לי לצחוק XDDDD זה היה כל כך אידיוטי עד שזה היה מצחיק =/ רק הבנאדם הראשון שהגיב צודק, השניה שהגיבה כנראה בת 50 או משו כזה, כי מסרבת לקלוט שזה אנימה -סדרה מצוירת- וזה לא אמיתי לרוע מזלנו ;; אני רוצה לישוןןן ;;

blck angel1

New member
>< יש לך בעיה עם בני חמישים!?

אבא שלי בן חמישים ודוד שלי גם >.> ושניהם אוהבים אנימה ... ורואים איתי אינויאשה! ואבא שלי בעל השכלה גבוה ואחד הד"ר ים הכי טובים באזור ודוד שלי הוא עורך דין מאוד מפורסם בקרב המחיצה של הבנקים! והם כן רואים אינויאשה! לאישה הזאת פשוט אין שקע כזה שמחבר למציאות, והיא פשוט מיושנת בחינוך שלה...וזהו ><

keep smiling

New member
הוא צודק כי הוא קדוש. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

והוא רואה אנימה. :] וכי הוא לא עידו. XD

Fay Wood

New member
קיפע! ^_^ ../images/Emo168.gif

איך היה בטיול/מהשזהלאהיה? XD וגיליתי היום שאין לי בכלל כסף לכנס אנימה וההורים שלי לא מוכנים לתת לי OO; שיט

keep smiling

New member
על חשבוני. :] ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

לא היה, כי אנוכי ברחה אתמול DD: -אני- ניצחתי את בני עקיבא D:< המ, כן. ברחתי מהמחנה, שלוש שעות נסיעה, אתמול בשתיימעשרה ורבע הייתי בבית.
היה כואב. מאודמאוד כואב. המ. יער עין-זייתים זה קקי. שכחתי את זה מאז סיירים :[ חפיף. ו...באמת בואי על חשבוני D:

Fay Wood

New member
XDDDDD גדולה ../images/Emo168.gif

והם לא שמו לב שברחת?
באקות בכל מקרה ברוכה השבה D= ואני מקווה להוציא מההורים שלי קצת כסף לפחות לכרטיס, באנקוטסו ואוכל X_X; מקסימות נוותר על האוכל ^_^ אני. צריכה. באנקי. X_X

keep smiling

New member
סובבשהם או רכבת? ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כי אולי ניסע דרך רה"ע. :]

keep smiling

New member
לאלא. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

בואי איתי למרכז? |הצעהמפתה|

inuyasha rulz

New member
תסתכלו מזה...

קודם כל הם מפרסמים שאינויאשה רק לילדים קטנים....... ועכשיו זה לא?? זה כל כך טיפשי!! אני לא סובל את העיתונאים המטומטמים שלא מבינים עניין!

Ki Ara

New member
גרררר....הכתבה השנייה מרגיזה!!!!../images/Emo46.gif

אף אחד לא אמור להסביר לילדים למה אי אפשר לקום לתחיה ושאין רוחות ושדים וכאלה...כי הסדרה הזאת למרות זה שהיא מצויירת היא לא נועדה לילדים קטנים!! הסדרה לא משודרת סתם בשעה מאוחרת [יחסית]...גם שין צ'אן זה מצוייר וזה אבל זה בכלל לא לילדים קטנים ובגלל זה שמו את הסדרות בשעות מאוחרות....זה שיש ילדים קטנים שרואים זאת כבר בעיה שלהם ושל ההורים [סליחה אם יש למישו פה אחים קטנים שרואים את זה]...וילדים קטנים זה אומר ילדים שעדיין לא מבינים את ההבדל בין דמיון כמו בסדרה למציאות...שחושבים שאם הם ימותו [טפו טפו טפו] אז הם יוכלו לקום לתחייה אחר כך.... וזה כל מה שיש לי להגיד!! ..נראה לי.

blck angel1

New member
יא הוא עשה את זה!!!!

אני מכירה את עידו (בתקווה שזה אותו אחד9 כי דיברתי איתו על זה ^^ ושנינו מחצנו אחד את השני באגרופים (תחביב
)

ענת נתנה לי לקרוא את זה ויש לי מה

להגיד (ענת- הלוואי שתמיד תסעי איתי ברכבת- זה מייבש כל כך לבד....) על הראשון- קדימה!!!! תראה להם מזה!!!! על השניה-הדבר הכי טוב זה שהיא אייתה קיקיו נכון- אחרי זה? כלום. *לוקחת ת'אימייל ויוצאת לכתוב תגובה אינטלקטואלית כמו שאמא שלי והמורה שלי למיומנויות למידה לימדו אותי*

harar8

New member
זו כבר כתבה הרבה יותר טובה

מהכתבה שהייתה לפני כמה זמן.

ראיתי את זה כבר ביום שישי שעבר...

הכותב עידו כהן צריך לקבל על זה ח''ח בשם הפורום!
ובנוגע לכותבת השנייה, היא ממש מטומטמת, היא עדיין לא הבינה שהסדרות האלה לא מכילות רק אלימות, ודבר שני היא צריכה להבין שחבר'ה בגילנו צופים בדברים האלה ( טוב, זה ברור, כי אני גם צופה ב''יוגי הו'' ^_^ )

Mrs Puff

New member
מישו מוכן לסרוק לנו את הכתבה ../images/Emo3.gif

ולפרסם אותה שכולנו נקרא אותה? (הכתבה המקורית, אני מתכוונת) ועכשיו, לגבי התגובות לכתבה. לעדו כהן מגיע צל"ש בשם הפורום, ואין לי יותר מה להוסיף. לגבי האשה השניה, גם כן אין לי מה להגיד. לאשה שמתעקשת להכליל את כל סדרות האנימה כגורם לאלימות של ילדיה, אין לי מה להגיד. אמנם, הטלוויזיה באמת משפיעה על הצופה, וגורמת לו לחקות את הדמות שהוא אוהב, אבל לא להכליל בבקשה! חוץ מזה, ילדים שרואים תוכניות אלימות, הם ילדים שאוהבים אלימות (הרי הבחירה מה לראות היא בידיהם), לכן אי אפשר לומר שהתכניות גורמות לילד לרצות אלימות, אלא רק מעודדות אותו לזה. האשה שכותבת היא כנראה אשה שישבה וראתה עם הבן שלה תכניות,את התכניות המסויימות שהוא אוהב, וכנראה שמה שכתבה הוא על סמך תכניות מסויימות בלבד. אי אפשר להכליל. וזהו

למעלה