סורי על הכתום...

פינל

New member
סורי על הכתום...../images/Emo9.gif

אבל רציתי שתגידו לי מה אתם חושבים על שני הכתבות האלה... ואחרי זה אתם יכולים לנצל"ש לזה... רק לא לסקול אותי...

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifשמעתי שהיו כמה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תגובות בעיתון אבל באיזה עיתון?? איזה מוסף?? עמוד?? היו עוד??

פינל

New member
הייתי מביאה

אם הייתי יודעת איך.. אפשר הסבר? או שפשוט תלך לפורום "מנגה ואנימה"-"קבצים" (עמוד שלוש נראה לי..) ותחפש..

פינל

New member
קראת את הכתבה עצמה?!

מטומטמת!! אבל נרא לי שכבר סיכמו את זה מספיק, אז אני פשוט אשתוק..

De-Panther

New member
אכן קראתי... אני לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חושב שהיא מטומטמת אלא צרת אופקים היא שוכחת שיש אלימות בעוד המון סדרות סרטים סיפורים ספרים וכו'... רובם אפילו נחשבים לאיכות וקלסיקה אני חושב שהם פירסמו את התגובה הזו בכוונה כדי לעורר עניין
הם ראו שזה מביא להם יחס נוסף
וגם לדעתי כבר דנו בנושא הזה מספיק... אבל תמיד כיף להוסיף עוד קצת שמן למדורה

Vivi Sparrow

New member
הכתבה הייתה בידיעות אחרונות,

ולכן הנני סבורה כי התגובות נשלחו לידיעות אחרונות.

SANGO 1

New member
דעתי

במדשפט אחד הראשון צודק! השניה תיסקל למוות> < *מביאה אבנים* *נותנת פקודה לסקול* *כולם סוקלים* *נשאר עוד אבנים אז סוקלים גם את מחברת הכתבה* * כולם גם סוקלים אותי על זה שאני מנדנדת להם על סקילות ב12 בלילה *

בJדJה

New member
ראיתי את זה בעיתון

של יום שישי זה בידיעות אחרונות 7 ימים..

Kiku

New member
ארררררררג >< ../images/Emo80.gif

אבל ילדים לא אמורים לראות את זה!!!! אני בטוחה שאנחנו [שכמו שאמרו בכתבה הראשונה] קהל היעד, מבינים היטב שאי אפשר לקום לתחייה וכל השטויות האלה שנכתבו בכתבה השנייה.... היא צודקת, זה לא מתאים לילדים! לא לילדים קטנים!!! אני שונאת שמזלזלים באנימה >< לא קראתי את הכתבה... אבל פחות או יותר הבנתי מה הולך שם.... מפגרים... >_>

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif בתור ילדה קטנה שמעתי אגדות

על לקום לתחייה. ולא בגלל זה חשבתי שזה אפשרי >_>

De-Panther

New member
מבחינתי גם גיל 18..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נחשב לגיל של ילדים ברשות השידור(או מי שזה לא יהיה) קבעו שזה לא מתאים לבני 8 ומטה החלטה שרירותית... לא חושב שהם ראו הרבה

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif על הכתבה הראשונה אין יותר

מדי מה להגיד. ועל השנייה, היא בחיים לא שמע על המושגים "מדע בדיוני" ו"פנטזיה"? ועל הצרחות והכעסים, שתנסה טלנוולות (בלי להעליב) וזה דווקה נירא לי מוצדק שפתחת הודעה חדשה

Nora Shu

New member
באמת מוצדק,

הפתיחת הודעה חדשה, כמובן. ואני חובבת טלנובלות [טלנובלה בע"מ שליטע. די, שוניב.
] ובאמת, שם הכל מוגזם עם פיצולי אישיות מטורפים ו.. די, דברים שבאמת אפשר להאמין שיקרו. כלומר, ילדים קטנים יכולים לחשוב שהם יכולים לקרות. אבל האישה בכתבה השנייה שכחה שכשילדים קטנים רואים משהו מצוייר הם ישר חושבים שזה מיועד להם [למרות שזה לא!!], אז להסביר להם "חמוד, זה רק סרט מצוייר" עדיין יסביר להם הכל. האישה הזו מפגרת. גם גפי-גופי-אהו-באקה. למה כולם כל כך מנסים לקטול אנימה? בורים. ><

blck angel1

New member
ממ.. פיצול אישיות

כמו שהגדירו את זה שם זה ממש לא ככה.. הוא לא יכול לראות את הפיצול שלו דרך המראה , בקיצור זאת מחלת נפש נדירה שבה יותר מאישיות אחת מתקיימת באדם. אסור לבלבל בין פיצול האישיות לבין הסכיזופרניה, השכיחה בהרבה.( סכיזופרניה היא מחלת נפש קשה, אשר כוללת בתוכה שורה רחבה של הפרעות, שכל מה שמשותף להן: הוא ערבוב בין האמיתי לדמיוני, פגיעה ביכולת החשיבה ופגיעה ביכולת להתמודד עם המציאות) בדרך כלל אצל זה שלוקה בפיצול האישיות קיימת אישיות ראשית, פסיבית ומדוכאת לרוב בעלת אופי חלש , היא האישיות האמיתית של האדם, ולצידה אישיות אחת או אפילו יותר, בעלת אופי שונה, השונה בגילה ובזכרונותיה ולעיתים גם במגדר. לעיתים יש שוני ניכר בביצועים האומנותיים, אישיים או הספורטיביים של מפוצל האישיות, התלוי בטיבה של הזהות השולטת בעת הפעולה. ההבדלים ניכרים גם בקולו של האדם ובצורת דיבורו וגם קצת בתווי פניו. לרוב האדם מדווח שהפיצול החל או התרחב עקב התעללות או מאורע טראומטי כגון רצח , הוא מכות בבית בגיל צעיר
. יש הרואים בטראומה את הסיבה לפיצול האישיות ודרך להתגונן מפניה, ויש הרואים אותה כפרי הדימיון האופייני ללוקים בתסמונת. יש פסיכיאטרים הטוענים שפיצול האישיות אינו קיים למעשה, ואינו אלא פירוש לא נכון לבעיות נפשיות מסוג שונה,כמו הסכיזופרניה ,המחמירות עקב טיפול פסיכיאטרי סוגסטיבי. דעה זו, לפחות בצורתה הגורפת, היא דעת מיעוט. נראה שיש קשר בין נכונות להיפנוזה ויכולת סוגסטיה עצמית גבוהה לבין פיצול אישיות. התקפי אובדן זכרון אופייניים גם הם לפיצול האישיות. כיום מקובל לכנות פיצול אישיות המתרחש מאוחר יותר במהלך החיים וגורם לחציצה פחותה בין סוגי האישיות השונים בשם "תסמונת האישיות הנפרדת". ייתכן שניתן לראות את תופעת הדיבוק והטקסים שנעשו לגירושו, לרוב בידי אנשי דת, כאימו ההיסטורית של פיצול האישיות. בספרות ובקולנוע זכה פיצול האישיות לפרסום רב, והוא מהלך אימה וקסם כאחד על הקוראים והצופים. דוגמה לכך הם הספר "סיביל" והסרט שנעשה על-פיו, " אני עצמי ואריין" XDDDDD תהנו

blck angel1

New member
נלקח מויקפדיה ואני שיפצתי את זה קצת

כי היו טעויות כאלה מעצבנות X:

Fay Wood

New member
וואו ../images/Emo12.gif כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo168.gif

*כפיים* ^__^

למעלה