סוריה ושות'

רגע רק רגע

Active member
תראי,

לא משנה מי יגיע לשלטון, בהפגנות /עצרות התמיכה של אותם גורמים יצעקו - מוות לישראל!

מצד אחד, יש לך שליט שטובח בבני עמו, אך לא עושה שום פעולה ישירה כנגד ישראל מאז עלה לשלטון.
להזכירך, במלחמת לבנון השניה אסד לא פעל ישירות (פתח חזית), על אף שבן בריתו היה נתון להתקפות בלתי פוסקות מצד צה"ל.
ומן הצד השני, יש לך גורמים עוינים (אני מניח שהקיצוניים שבהם יתפסו ת'שלטון, כמו שהוכח בכל מקום בעולם הערבי בו הייתה הפיכה) שכל תורתם היא להחיל את תורת הנביא מוחמד בכל מחיר ובכל האמצעים על כל האיזור.

אז אם האפשרויות שניתנות לי הן האפשרויות שניסחת - אז כן, אני בוחר באסד.

Aronsona

New member
היית מוסיף לדוגמות הללו גם את החמאס

בישראל, שנתמך על ידי ישראל במחשבה שהווה קונטרה חיובית לפתח

נכון

שלא לדבר גם על הניסיון שלנו עם הפלנגות הנוצריות בלבנון והעומד בראשן אשר בגללנו למעשה הוא נרצח.

רגע רק רגע

Active member
נו... הלכתי רחוק מאוד

ושכחתי את אשר מונח לרגלי.
צודק בהחלט

רגע רק רגע

Active member
מה ישראל רוצה או לא...

זה כרגע לא משנה, כיוון שרק לאחר שארה"ב תתקוף את אסד, והוא כתגובה יתקוף את ישראל, רק אז ישראל נכנסת לתמונה.
כרגע חשוב אם ארה"ב תתקוף או לא, כי זה מה שעלול להתחיל את תגובת השרשרת.
מסכים איתך לענין האגו האובמיסטי. הוא החליק בלשון ועכשיו עליו לגבות זאת במעשים. לתפיסתי, לצערינו.

רק לפני פחות מחודש ארה"ב תקפה בתימן, כך שאין לה צורך להוכיח לעולם את כח ההרתעה שלה. מה שמחזק את טענתך הראשונה - האגו האובמיסטי.

רגע רק רגע

Active member
אם רק היית מפרסמת ת'לינק...

לפני ששפכתי פה את כל המלל, היית חוסכת ממני עקצוץ בקצות האצבעות.

נראה לך שאני אעשה לך חיים קלים כאן?

בכל אופן, שמעת עכשיו את הנאום של קרי בשידור חי?
אז תהיה תקיפה זה בטוח. השאלה היא מתי. יש אומרים היום בלילה לאחר חצות, ויש אומרים רק ביום רביעי הבא. אוףףף שיגעו אותי כבר
מאחר וזה כבר סגור ומסוגר, אני רוצה שזה יהיה עכשיו ולא בראש השנה!!

היום שמעתי ברדיו ברשת ב'

את מה שכתב אליעזר יערי בפייסבוק שלו, ומה אני אגיד לכם? כל מילה בסלע!

אני מצטערת שזה קצת ארוך, אבל אפשר לקרוא את זה גם בהפסקות, אבל חשוב לקרוא:

"מפעם לפעם, ובעיקר בימים האלה, העולם משחק את המשחק מי ימצא את "האקדח המעשן", כדי שכל האקדחים הטעונים שבמחסניו יוכלו להשיב אש טהורה ומוסכמת אל מקורות הירי, אל מקורות הרשע, ואל מקורות הפחד. סמוך למקום שבו אנחנו התחלנו שוב את חיינו, העולם עומד היום דרוך כדי להמחיש לעצמו שהוא עדיין יכול להשיב את השדים אל הבקבוק, להתמודד עם הרשע שהוא יצר בכל המלחמות הנוראות ששטפו את אירופה והעולם במאה השנים האחרונות, ולהמשיך ולהתחמם לאורה של הצביעות.

בשנתיים וחצי האחרונות, מאז החלה מלחמת האזרחים בסוריה, ראינו כבר את כל האקדחים המעשנים: מדי ערב חלפו על המסכים שלנו אקדחים מעשנים שהוצמדו לראשיהם של נהגים שנעצרו בדרך, הורדו על ברכיהם ונשחטו. כצאן, הם נטבחו, כצאן לטבח. ראינו את הידיים המעשנות שהשליכו תינוקות מהגגות, ואת הטנקים המעשנים שירו על בתי דירות וריסקו אותם על יושביהם. ראינו את התותחים המעשנים ואת הערים המעושנות, את המטוסים שהותירו מאחוריהם שובלים מעשנים ופיצוצים ענקיים שסימאו את השמים בלהבות אדומות כדם, וחורבות מעושנות היטב. ראינו את הנשיא דק הגיזרה והגבוה מעשן חיוכים אל תומכיו ואל סוכניו, שמומחיותם היא הטמנת מכוניות תופת מעשנות, כך שאיש לא יוכל לדעת מי הוא ששחרר את כל הרוע המעושן הזה נגד אחיו, בני דודיו ודודותיו, המאמינים באותו נביא, ובאותה רוח. בהחלט ייתכן שלא ראינו את כל המאה אלף שעלו בעשן, אבל לבטח ראינו כמה אלפים בליווי פרשנות מהאולפן. כולנו ראינו, מהנשיא אובמה ומטה. ראינו סרטים עם תמונות קשות לצפייה שאחריהן תהינו איך צפינו בהם בקלות שכזאת, הלא אמרו שזה קשה לצפייה, והנה, ראינו, קלי קלות, ראינו הכל. אנחנו האקדח המעשן שכמעט ונרדם בשעה שבלילות מעושנים שחטו ילדים באלפים בסכינים יפניות, עד שמישהו השליך כמה פצצות של גז, שזה כבר עניין אחר לגמרי, זה ממש מעשן, תכריכים לבנים בלי כתם אחד של דם.

וכל זה קורה בערב ראש השנה, ברגעים של 'תחל שנה וברכותיה תכלה שנה וקללותיה', וכל מי שצפה בכל האקדחים המעשנים האלה מכוון ליבו בתודה שבשנה החולפת האש לא אחזה גם בנו, וכל שנותר לאחל הוא שגם בשנה הבאה האקדחים המעשנים יופנו למקום אחר ואולי ישקטו, לכמה דקות או לכמה שבועות, מסכות לא יעזרו כאן, אשרי המאמינים שתשובה ותפילה וצדקה מעבירים את רוע הגזרה. אני הולך על ברכה נטו, שנה טובה לכם, וגם להם.
שנת שלום."

שבת שלום לכולם, שבת שקטה ונינוחה, ולוואי שערב ראש השנה הבאה עלינו לטובה, הכל כבר יהיה מאחורינו. אמן.

http://www.youtube.com/watch?v=mGAR7vMCHEQ

Anna begins cc

New member
הזכרת לי משהו..

הייתי מכורה לקומדי סטור בתור ילדה,
והיה שם קטע של שתי פרחות שמלמדות אחת את השנייה עברית.
אז הן יושבות על איזה ספסל או משהו,
ואחת אומרת לשנייה
"תגידי, מה זה טעם לוואי?"
השנייה עונה-
"נגיד.. את במעלית עם ריצ'רד גיר.. ואת אומרת לעצמך 'לוואי, לוואי המעלית תתקע!'. אז זה זה. "

(אותי זה נורא הצחיק בתור ילדה.
)

רופאי העולם יוצאים נגד ברית מילה

רופאי העולם יוצאים נגד ברית מילה.

בדקתי ומצאתי שכל מה שכתוב בעולן המצורף הוא נכון.

מה דעתכם?

רינה

שרוני68

New member
כתבתי את זה כבר פעם.

נגד ברית מילה!
עדיין לא קראתי את מה שצירפת,
אבל אני חושבת כבר די הרבה זמן,
שהמנהג הזה צריך להעלם מן העולם.

אני קראתי וזה נורא

כאילו שאין לי עכשיו את התקיפה העתידית על הראש, אני צריכה לקרוא גם את זה

poseidon111

Active member
בדקת ומצאת? מה ההכשרה שלך בתחום, ואיזה

מחקר ערכת כדי לאשש את הברושור?
אני במקומך גם הייתי יותר זהיר עם הכותרת הפומפוזית שלך, שקובעת
כי הנושא הוא קונצנזוס בעולם הרפואה.
מה דעתי? דעתי היא שלשם ההגינות היית אמורה להביא גם דעות סותרות
לפופוליסטיקה שהפגנת.

משהו כמו זה, לשם התחלה:
http://www.haaretz.co.il/news/health/1.1809560

תודה על הכתבה החשובה

לכן אצל שלושת הנכדים שלי, ברית המילה בוצעה ע"י רופא כירורג שאחד מהם היה גם רב. אצל אף אחד מהם לא בוצע אקט המציצה אשר לדעתי צריך לעבור מהעולם. לגבי הסיכונים, מן הסתם זה תלוי במוהל עצמו או בכירורג. תקלות, זיהומים ושאר מרעין בישין יכולים להיגרם בכל ניתוח קטן ככה שיהיה. לגבי שאר הפרמטרים אשר הופיעו בברושור, קטונתי מלהגיב.

למעלה