סופ"ש

סופ"ש

וואלה תנו כבוד פעם ראשונה אני פותח בפורום הודעה (אני מתרגש סתם
) שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

חחח עומרי הרגתה אותי לייקק שיר השבוע של לירז - עוד צהריים,חום הלילה,אל תפסיק,הכל יהיה בסדר,נשכח מליבך והביצוע המושלם שלה לשיר של ''האלופה'' שיר השבוע לא של לירז - כל השירים של ריטוש באמפי 4 שירי מימון,שמעון בוסקילה,תגידי של לירן אביב ואהבת חיי של נאור מיראה וכמובן איך לא שאחותי תהרוג אותי קובי פרץ המלך!!!!!!!! ודודו אהרון וארתור כץ המווכשר וברטני ספירס נוסטגילה וכל מיני שירים באנגלית ומזרחית משהו טוב שקרה השבוע - שקיבלתי 100 במטמתיקה בטיריגונומטריה קולוקולוווווווווווווו בזכות אמווש הייפה והמוכשרת והאינטיליגטית בנשים מאווהבת בך אמא ושנעם בית הלחמי המדריכה הכי חמוודדדה ביקוום כלו הולכת להיות איתי ביום כייף ב14 לחודש וגם ישייייייייי בית הלחמי אתה מרים אותי לטרקטרון אתה ורק אתה שיהיה לך ברור!!!!!!!!! ואל תעשה לי פדיחות אני אהרוג אוותך המבין יביין משהו רע שקרה השבוע -למה לחשוב שלילי? עיתון/ספר/תוכנית השבוע - גיא פינס,דאוס,שמש,צחוק מעבודה מישהו בבית כאן גרים בכיייף והחיים זה לא הכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יוום חמישי שי שיי יום כייף מטורף עם המדריכה הכי הכי הכי שווה ביקוום כלווו משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחנים בלימודי ארץ ישראל ובאנגלית תמונה אין- הערות/תלונות וכו' -יום חמישי יהיה להייטטטט עם המדריכה הכי הכי הכי הכי הכי מהמהת ומעלפת בעמוותת ''קו-לחיים'' יהיה מוושלם מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -נעם בית הלחמי וישי בית הלחמי אהוובים שלי ולבנה מסלטי המדריכה השניה הדוגמנית נית נית אולי תחזרי לדגמן??? חחח סתם רק אל תהרגי אותי דתיה צדיקה מדהימה נדירה שלי הנה אני אומרת את זה אני מאווהבת בך מרווצה? לא רק בריטוש ובלירזוש ולארתור,ליאוור,דיאנה,ניקה,עומרי,רוית,סיון,ג'ני

עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Justin Bieber - Baby משהו טוב שקרה השבוע - שום דבר מיוחד משהו רע שקרה השבוע -שום דבר עיתון/ספר/תוכנית השבוע - צחוק מעבודה ומרוב השיעמום אשכרה ראיתי מיכאלה אבל רק פרק אחד .. חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לחברה משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחנים !! תמונה - הערות/תלונות וכו' - היה לי שבוע רגוע חח שבת שלום :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ליאור דיאנה ניקה ועומרי

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז -אביהו שבת-תשארי,היהודים-אצלך בעולם,אביב טל-מי המציא אותך משהו טוב שקרה השבוע - יציאות , חברים כמו כל שבוע
משהו רע שקרה השבוע -לא היה את הפלא' שרציתי לקנות :-\ עיתון/ספר/תוכנית השבוע - חסמבה דור 3 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - פלאאאאאאאא? משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - ביצפר
תמונה -
הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

עונה : )

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז - רמזים-אלבום של ריטה משהו טוב שקרה השבוע -לא הלכתי לביצפר
משהו רע שקרה השבוע -כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע -אלכס חולה אהבה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - תאטרון :) משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחנים,לאא
תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ארתור דיאנה אליסה וסיון

אליסה13

New member
תודה רבה ליאור בחזרה../images/Emo13.gif

אני חייבת לספר לך משהו רק אל תהרגי אותי חחח בטח הבנת על מי מדובר הוא היום עוד פעם שאל אותי את אותן שאלות והתחנן דברי איתי דחווףףףף

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - מהדיסק החדש של דודו אהרון ועוד כמה .. משהו טוב שקרה השבוע - שאמא שלי חזרה לקשר עם מיכה חבר שלה שאני מתה עליו , זה שסידר לי ת'פגישה עם לירז צ'רכי ,
בקרוב גם פגישה עם גליתוש בע''ה .... משהו רע שקרה השבוע - לא הרגשתי כ''כ טוב סוג של שפעת , יהיה טוב בע''ה
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - חסמבה דור 3 , וואלה אחת הסדרות התאהבתי חח
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ללכת להופעה
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת
תמונה -
הערות/תלונות וכו' - שבוע טוב לכולם !
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לסבתא שלי ... חח אוהבת אוווווותך

למעלה