עונה../images/Emo13.gif
חחח עומרי הרגתה אותי לייקק שיר השבוע של לירז - עוד צהריים,חום הלילה,אל תפסיק,הכל יהיה בסדר,נשכח מליבך והביצוע המושלם שלה לשיר של ''האלופה'' שיר השבוע לא של לירז - כל השירים של ריטוש באמפי 4 שירי מימון,שמעון בוסקילה,תגידי של לירן אביב ואהבת חיי של נאור מיראה וכמובן איך לא שאחותי תהרוג אותי קובי פרץ המלך!!!!!!!! ודודו אהרון וארתור כץ המווכשר וברטני ספירס נוסטגילה וכל מיני שירים באנגלית ומזרחית משהו טוב שקרה השבוע - שקיבלתי 100 במטמתיקה בטיריגונומטריה קולוקולוווווווווווווו בזכות אמווש הייפה והמוכשרת והאינטיליגטית בנשים מאווהבת בך אמא ושנעם בית הלחמי המדריכה הכי חמוודדדה ביקוום כלו הולכת להיות איתי ביום כייף ב14 לחודש וגם ישייייייייי בית הלחמי אתה מרים אותי לטרקטרון אתה ורק אתה שיהיה לך ברור!!!!!!!!! ואל תעשה לי פדיחות אני אהרוג אוותך המבין יביין משהו רע שקרה השבוע -למה לחשוב שלילי? עיתון/ספר/תוכנית השבוע - גיא פינס,דאוס,שמש,צחוק מעבודה מישהו בבית כאן גרים בכיייף והחיים זה לא הכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יוום חמישי שי שיי יום כייף מטורף עם המדריכה הכי הכי הכי שווה ביקוום כלווו משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחנים בלימודי ארץ ישראל ובאנגלית תמונה אין- הערות/תלונות וכו' -יום חמישי יהיה להייטטטט עם המדריכה הכי הכי הכי הכי הכי מהמהת ומעלפת בעמוותת ''קו-לחיים'' יהיה מוושלם מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -נעם בית הלחמי וישי בית הלחמי אהוובים שלי ולבנה מסלטי המדריכה השניה הדוגמנית נית נית אולי תחזרי לדגמן??? חחח סתם רק אל תהרגי אותי דתיה צדיקה מדהימה נדירה שלי הנה אני אומרת את זה אני מאווהבת בך מרווצה? לא רק בריטוש ובלירזוש ולארתור,ליאוור,דיאנה,ניקה,עומרי,רוית,סיון,ג'ני