סופ"ש :]

Olly New York

New member
כי ידיד שלי הכיר לי את האנשים האלה,

ופשוט לא נעים לי שרק הוא לא מוזמן. דיברתי עם עוד שתי בנות והן מתכוונות ללכת...אבל , אוף , לא נעים לי.

SuGaRBabe1

New member
אוף כואבת לי הבטן :(

חמישי - ישנתי עד איזה 11 (בא בטוב אחרי שהלכתי לישון אתמול ב-1), היה אמור להיות לי רופא שיניים היום אבל ביטלתי, אז נראה לי שאני הולכת להעביר את כל היום ברביצה בבית. או שאולי אני אקפוץ לקניון יותר מאוחר, נראה אם בא לי. בערב מסיבת שחרור של ידיד מהבסיס באיזשהו מקום בתל אביב, ומלא חברות שלי באות ומלא אנשים מהבסיס אז הולך להיות מצחיק :) שישי - אולי שינקין בבוקר? נראה אם יהיה לי כוח. בערב אין ארוחה אצל סבתא אז אפשר להשלים שעות שינה, ובלילה מסיבה איפשהו... עוד לא החלטנו איפה. בטח שיבר או משהו. שבת - לא ברור.... בטח להפגש עם הבחורצ'יק החדש בערב...

שיבר זה לא מסיבות של יב'ניקים?

P: כי הגעתי לשם איזה יום שישי אחד די בטעות, וראיתי כרזה שיש מסיבה של יב'ניקים.. ברחנו משם כל עוד נפשנו בנו
מילא מסיבות של 18+, אבל שמיניסטים זה כבר מוגזם

Small talk

New member
יש שם גם מסיבות שביעסטים שמיניסטים

אני יודעת שמישהו מהשכבה שלי מיחצן אותם בבית ספר שלי וכל כמה זמן יש שם גם מסיבות שמיניסטים ולפעמים גם שביעסטים.

SuGaRBabe1

New member
וואו אתמול היה הכי כיף :)

נסעתי עם כמה חברות להפגש עם חברה וחבר שלה ברמת גן..... ישבנו בקופי בין ושתיתי את האייס בלנד האהוב שלי :) אחר כך התפצלנו והמשכנו למסיבת שחרור, בעיקרון עלה 50 שקל כניסה ואז מקבלים צ'ייסר ראשון חינם, וכל שאר השתיה אמורה להיות מוזלת.... וואל- מוזלת בתחת שלי, היה הכי יקר שם בעולם, א-ב-ל.... גיליתי איכשהו שאני מכירה את הברמן (אתן באמת לא רוצות לדעת מאיפה
), אז הוא פינק אותי בוודקה רדבול... ועוד וודקה רדבול.... ועוד וודקה רדבול..... ועוד ייגר.... ועוד אבסינט...... ועוד וודקה רדבול..... קיצר הייתי הפוכה מהתחת :) והיו מלאאאאא אנשים שאני אוהבת מהבסיס והיה הכי צחוקים בעולם! אחר כך בסביבות 3 כבר סגרו את המקום (אולי כי לא היה שם אף אחד חוץ מאיתנו), ולא התחשק לנו לחזור הביתה, אז נסענו לדיזנגוף לאכול באיזה מקום שאחת שהייתה איתנו בבסיס עובדת בו.... דפקתי סנדוויץ' רוסטביף לפרצוףףףףףף והיה טעים :) וחזרתי באיזה 6 הכי שפוכה בעולם והיה לי ממש כיף :)

וואלה כרגע אין לי מושג

מה התכנונים. אבל בסופ"ש הנוכחי אני שוב אצלו, החלטנו לשנות טיפה את ה"סדר יציאות"
ככה ש.. לא ברור עדיין מה נעשה. בקטנה! :]

moruush

New member
../images/Emo90.gifקוראים לה ליבי ליבי ליבי והיא שלילי

חמישי ביה"ס מ8:50 [שעה ראשונה התבטלה ולא הודיעו לנו.. נבלות. עד 12:15 [גם שעה אחרונה התבטלה אז סיימנו מוקדם] קניון המותגים בנתניה 17:30 - 19:00 - קלאסי
19:10 - 20:40 - מודרני [עובדים על הריקוד] מחר אולי בבוקר בהרצליה בקניון או לעבוד הרבה הרבה (איי נייד מאני!) בערב ארוחת יומלדת לחברה של אח שלי שחזרה מחו"ל. אח"כ מסיבה. שבת אולי לישון אצל חברה (שתזמין אותי
*האמאהמ* ) ל-ע-ב-ו-ד. ולעשות שיעורים באנגלית.

OverSharing

New member
פררר../images/Emo103.gif

חמישי- קמתי ב5:30
שיעור נהיגה, טסט [נכשל!], חזרתי לישון. 1200-1500 הייתי ביומעבודה. תיכף להתקלח, 1630-2000 יומעבודה. אח"כ עמרי בא אליי:) שישי- יומעבודה, אני מאמינה שכל היום. בשאר הזמן להכין מושמושים לצוות שבת- יום אופפפפק! 7:30 בטח עד איזה 22:30.

OverSharing

New member
אה ובשישי מסיבת גיוס../images/Emo103.gif

כל מי שרוצה לדפוקתראש שירים תיייייייד אני!

סופ"ש אחרון לבד../images/Emo99.gif

משבוע הבא הכל יכלול עמרי
חמישי - קמתי כי עמרי התקשר באיזה 12 להעיר אותי ודברנו בערך שעה ואז הלכתי לג'ני, עזרתי לה למלא את השאלון של הסיווג בטחוניף, אחר כך דיברנו קצת ואז הלכתי לעיר לקנות גלולות ולחפש חולצה יפה למחר בערב - לא מצאתי, הכל מכוער. עכשיו לראות טלוויזיה ובערב ליאן באה אלי ואנחנו הולכות לעודד, יש לו בית ריק.. שישי - אולי אני אסע עם אחותי להסתובב קצת, לא יודעת, אחר כך אפרוק את החדר שלי ואז בערב יום הולדת לגל! באיזה דנס בר בת"א, אנחנו בVIP אז יש אלכוהול חינם כל הערב או משהו :) יהיה כייף! שבת - אני נחהההה, כי בטוח אני אשתה המון ואמות בערך... בטח בערב נעשה משהו.

הוא עשה את הטיול אחרי צבא שלו,

עכשיו אני עושה את הטיול לפני צבא שלי :) ואין בן אדם אחר שהייתי רוצה שיעשה את זה איתי יותר ממני... והוא מצידו יבוא איתי לכל מקום שאני אבחר.

למעלה