סופ"ש :]

אני רוצה לישון :(

חמישי-קמתי ב8[אחרי 6 שעות שינה :( ],ב9 ורבע הייתי בצבר,נסענו להנהגה תחקיר אצל שי טל על הטיול.. אח"כ חזרתי למוצקין,הלכנו לשרה ולישוןן :)[כן בטח..] ואחה"צ אני אדבר עם יערה.. ואולי לעשות משהו בערב?... אני רוצה :( שישי-בבוקר ארגונים לטיול 2:30 יציאה מהשבט.. טיול פתי"ש 2007 :)

Oo The Gush Oo

New member
"העיירה שליייייייי.."

חמישי- יום מהשטן! יצאתי מהבסיס ב-6, אחרי שעשיתי משמרת עד 00:00 בלילה לפני, הלכתי לישון ב-01:30 וקמתי ב-05:30. נסעתי לאריאל, הייתי אצל אמא בחנות. משם אבא בא לקחת אותי ונסענו לבית-ליד כדי שאני אזדכה על הציוד שלי. אחרי טרטורים רבים ותגלית איומה שגנבו לי את כל הציוד ב' שהייתי אמורה להזדכות עליו חזרתי הביתה. עכשיו אני אוכלת, אחרי זה מקלחת ואז לאמא הביתה קצת עם עידני כדי להיות עם אחיי החמודים שהתגעגעתי אליהם מאוד. בלילה לצאת עם החברות לטרבין בטח, ואח"כ לישון אצל עידן. שישי- לסדר ולנקות את החדר בדחיפות. קידוש, אולי עידן יבוא. בלילה לצאת לאנשהו ואח"כ או לישון אצל עידן או שהוא ישן כאן, תלוי אם יהיה לי רכב. שבת- סתם להסתלבט.

THE ronch

New member
עוד אין הרבה תכניות.

היום נראה לי שאני לא אעשה כלום בערב, אתמול בלילה התיש אותי ובבוקר יש לי קצת בי"ס. שישי- קצת בי"ס, אח"כ לנוח בבית. בלילה בא לי לאודליה עם שרה ואולי לישון אצל אסף? דווקא בא לי טוב כי: שבת- משמרת בוקר מהעבודה (שנמצאת, כמו הבי"ס שלי, 2 דקות הליכה מהבית שלו...
)

NoWords

New member
ממ.

חמישי - עבדתי היום עד 16:00, מלכה מי שעשתה משמרת ערב ככה יצאתי הבייתה ברכבת של 16:16. [שגם לא איחרה היום, נדיר!] ולא שעה אחרי כמו תמיד. בערב כנראה מסיבת סיום קורס של חברה. נראה אם יהיה לי כח למרות שבא לי. ואז לישון ת'חיייייייייים. שישי - 11:00 גבות+להקפיץ צ'ק לקוסמטיקאית. בצהריים בטח ים או סיבוב בעיר, משהו ספונטני עם אחת החברות, אולי חד"כ אם יזדמן לי. לסיים את התחקיר בטחוני המעיק הזה. בערב לצאת לאנשהו. שבת - לא כ"כ זוכרת מה יש לי, אבל להתכונן נפשית לתחקיר [סתם, איך אני עושה מזה ביג דיל... לנשום.]

Liraz 6q

New member
".. לא הרגליים העייפות שלי.."

חמישי- עבדתי מ12 עד 8.. ב11 מסיבת פרידה למי'צל בפאפאיה עם כל הסניף..
שישי- חופש! חופש חופש חופש! בטח בים עם חברות.. ארוחת ערב במלון ויוצאת עם היפות שלי ובלילה בטח יהיה סוער
שבת- עבודה ב12 עד 12 כי זאת השבת האחרונה שלי בבורגר
צריך לטחון
שבבבבבת שאלום:]

התחיל מדהים ימשיך מדהים!

היום - אני אחרי לילה, ערה משתיים וחצי בערך, חברה באה לבסיס שלי הבוקר, השארנו תתיקים והלכנו ליום שופינג וכיף בת"א, היה אדיר! לא שמנו לב לזמן עובר..:] והתחדשתי בכמה דברים! ואז נסענו הביתה, הגעתי בשש וחצי הבייתה, בשבע אבא שלי הקפיץ אותי לתחנת רכבת, לקחתי רכבת ונפגשתי עם חבריי לקורס לערב קורסי בקפה נגה, ועכשיו חזרתי! מחר בבוקר ארומה עם אמא, אבא ואחי [אני שנה בצבא, מגיע לי חגיגהD:] אחכ אוספת את הבסט פרינד ועושה לה הפתעת יומולדת ואחכ פיקניק הפתעה ליומולדת שלה גם. בערב סבתא ובטח נצא שבת רואה חברה שלא ראיתי מלאן זמן, בערב אצא לאן שהוא.. יהיה אדיר:)

AnGeL DoLlY

New member
סוזאנההההה הו סוזאנה

מה נזכרתי בשיר הזה טוב אני מתחילה מאתמול [: אז היומולדת של מור בשלישי-רביעי הייתה כיפית לגמרי. בשלישי היינו שלוש בנות כל היום בת"א בים ובשנקין, בערב בלופט של מוזס עם חברים היה גדול
, ואתמול באו אליה הביתה כל החברים והיא סידרה ממש יפה את החצר עם מזרנים וכיסאות ושתייה וכיבוד ונרגילה וכלל מה שצריך.. והיו צחוקים לא נורמליים ואנשים שהיה כיף לראות. נשארתי עד איזה 3...היה לאבלי. :) היום קמתי בסביבות 10:30 ראיתי פשוט מאוהבת עשיתי קצת שיעורים, קראתי משהו בספרות וב5 הייתה להקה ומפגש הורים שנשארתי אליו, אחרכך נסענו המשפחה עם זוג חברים והבנות שלהם לאכול בנמל במסעדת פיצות חמודה כזאת. לקחתי סלט לא משהו וגלידת שוקולד. מחר- ביוטופ בר"ג על הבוקר
חוזרת בסביבות 13:00 ומאוווד מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ לקניון לסופרפארם כי פשוט חובה לקנות כמה דברים. אם יהיה קצת זמן לישון,מה טוב וב19:00 כבר יוצאים למסיבת וילה בהרצליה. כמה זמןןןןן לא הייתה וילה וואו. מקווה שיהיה טוב. שבת-הממ אין תוכניות ממשיות... בעיקרון הוזמנתי לעל-האש אצל חברה ביהוד ולעוד חברה בנווה סביון, נראה מה העדיפות. סופשבוע נעים לכולן

MC SammY

New member
הייתי אמורה, בסוף לא יוצא

אבל חבר שלי הוא הדיג'יי
תהני!

לה לה לה...

חמישי: עבדתי, למדתי לתאוריה, ישבתי על המחשב. יום בטלה... שישי: ב11 אני עובדת עד חמש, אח"כ אבא שלי בא מב"ש, בטח ניהיה איתו עד מחר בצהריים. שבת: עם אבא והאחים שלי, כלום כלום ועוד כלום. (אולי חוץ מתאוריה.)

ThE uVa

New member
אוקי../images/Emo60.gif

אתמול לקראת הערב מצאתי את עצמי נוסעת לתלאביב, לסוגשל.. קבוצה כזאת, משו פלצני של בנות אבל שהוא לא באמת פלצני. היה ממש נחמד. אחרי זה הלכתי למישהי, שארגנה את זה והייתה המדריכה שלי במחנה קיץ, והיא ממש אדם טוב, ואז היא הכינה לנו אוכל טבעוני. ואז אמא באה לקחת אותי, בדרכה הבייתה מאיזו הופעה, והורידה אותי אצל חברים, ושם נפגשנו כולנו והיה כיף. היום.. וול. אמור להיות לי שיעור כינור במהלך היום, אבל המורה שלי אמר שצריך לעשות אותו יותר מאוחר ולא התקשר להגיד לי מתי.. אין לי ממש תוכניות להמשך היום. אולי אני אתחיל לסדר את החדר. מחר.. וול. תיכננתי בעקרון להכין ארוחת ערב טבעונית לחברות שלי, אבל לא הצלחתי להחליט מה להכין ואין לי עוד הרבה זמן לקנות מצרכים, אז אני אדחה את זה לשבוע הבא ואתארגן כראוי. במהלך היום יהיו פה חברים של ההורים שלי שהם דווקא אחלה אנשים, והם מעניינים כאלה אז בטח אני אשב איתם, ואולי אזיז את התחת שלי לאנשהו. נראה כבר.

N o o s h y

New member
די טוב האמת!

אתמול הלכתי להביא את "היפה והחיה" מספריית הDVD כי גיליתי שהקלטת שהייתה לי כשהייתי ילדה נעלמה מהבית! זה ממש מחדל! בקיצור, צפיתי בזה יחד עם אחי הקטן (בן 9. ולא מכיר את הסרט הזה! מישו היה חייב לחנך אותו). אחרכך דיברתי עם נופר ואז עם שחר וגיליתי כמה התגעגעתי לשתיהן!
ואז יצאתי לקאמל קומדי קלאב יחד עם חן, אופיר וגיל (היינו צריכים לצאת בשתי מכוניות. האבסורד!) היה מצחיק טילים! בסוף הערב כבר כאבו לי שרירי הלחיים מרוב צחוק. חח. בדרך חזרה עכבו אותנו משטרה (פעם ראשונה שעוצרת אותי משטרה, ויש לי רשיון כבר שנה פלוס) ובדקו רק את גיל ולא אותי. מילא. באשדוד ישבנו קצת בנאפיס (יאק) וחזרנו הבייתה. היום: פאב 'ההארה' (חח. המצאה של שחר) ואז אולי אני יוצאת עם מר בחור והלוואי שאחרכך אני אראה גם את אולגה ואת בוץ כי התגעגעתי.
שבת: זורמת. הבאתי סרט טוב לDVD וגם יכול להיות שאני אראה את שחר כי היא החליטה שאנחנו צריכים להפגש ל'דייט'. ב-סדר!

Ms Kuolema

New member
אמממ...

למרר כמו זקנה על זה שבובי לא פה לראות את כל העונות של אנג'ל וורוניקה מארס לערוך תמונות ולעלות אותן כבר לדוויאן ארט [!!] שיות נפש עם בטטות

למעלה