סופ"ש :]

באמא לא ברור

חמישי- ישבתי באוטו עם 2 חברות ו2 ידידים, עם הדיסק החדש והחמודי שעשיתי והיה ממש מצחיק, בין לבין סיבובים קטנים לפה ולשם וראינו ידידים שלא ראיתי שנייייייייים, אה וגם את בחורי רוסי מסוקסי ובא לי ממנו קצת. שישי- נראה מה יהיה, יש יומולדת פה ובא לי על הבחור^

רייל

New member
המ.

שישי - לדניאל יש יומולדת, נפגשים, רואים המון סרטי אימה גרועים ואוכלים הרבה פסטה. זה התכנון המקורי. שבת - אנערף באמת שאנערף תמיד יוצא שביום שבת אני יושבת על התחת ולא עושה כלום בטח אני וג'ס נלך להשמין בבית קפה לא יודעת נראה בלהלהללבה

Mooa-Numi

New member
בנות רעיון

הילה רוצה שאני אעשה משהו איתה (ואני ממש בעד), ואנחנו רוצות לצאת אבל אין לנו מושג לאן. לי ממש בא להתלבש יפה, להכיר אנשים, לראות עולם.. מכירות את התחושה הזאת של שישי בערב, משהו שיתאים לחולצה המהממת שקניתי בקאסטרו אבל עדיין לא יצאתי איתה (מצחיק שאני מתאימה את הבילוי ללבוש ולא להפך). אבל אני ממש לא מכירה ויודעת מה אפשר לעשות במרכז!! (לכו תגורו שנה בב"ש ששם ביום שישי בערב העיר כמעט מושבתת ותבינו על מה אני מדברת) יש רעיונות?

Mooa-Numi

New member
היה נחמד

הילה רצתה ממש שנצא לאנשהו אבל לא היה לנו כלכך עם מי (זה מגניב שהילה חוזרת להשתלב בסיפורים שלי
) "נו את בטוח מכירה אנשים" "איזה אנשים אני מכירה? לא חייתי כאן שנה, אני מכירה אנשים מקסימום בזכרון" "וואו, זכרון!! בואי ניסע לכרמל!" ונסענו לזכרון, ישבנו קצת בחווה שלהם (אני, כרמל, שוקי, נועה, שמרית הילה ואיזה 4 אנשים מהגרעין שגר בזכרון.. ולא הפסקנו לדבר ביננו על הצבא וכאלה! כאילו חיפשנו מקום לדבר והתיישבנו שם. אבל היה נחמד ומצחיק) ואז הלכנו כולנו חוץ משמרית לפוטש (הילה: נו, בואו נלך לבוטץ'!) (שזה שם ממש מתאים לפאב של לסביות, אגב), וישבנו שם קצת והיה ממש משעשע וכיפי (באתי לכתוב נחמד ומצחיק ואז ראיתי שתיארתי משהו בדיוק ככה לפני שורה וחצי), אפילו הילה ממש נהנתה, למרות החוסר נעימות. וגם הייתי מהממת. שיער פזור זה כלכך חסר לי, באמת.. (ואני עם החולצה המגניבה ועגילים טבעתיים די גדולים והשרשרת היפהפיה שקניתי לברמצווה, והכל ממש מגניב ומתאים אחד לשני, רטרו כזה.. קיצר צריך לישון, לילה טוב)

ערב משפחה. ../images/Emo25.gif

יום נדיר שגם אחי הגדול חזר מהישיבה, גם אחי התאום בבית, גם אני [סתם, אני תמיד כאן], וגם אחותי באה. אז הייתי ארוחת ערב[לא טעימה] ואז חלקינו הזמנו את 12 הקופים והיה לא חמים במיוחד. מחר אני... עושה כלום. ישמצב שנפגשת עם עינב.

aYaLoLy

New member
צלילי!!!!!!! אלף ש/נה לא דיבררנו

ואני אוהבת אותך!!! ועוד מעט חנוכה ואת ואוראלי זוכרות את חנוכה 2004?

aYaLoLy

New member
אחד הערבים הכי טובים שהיו לי בחייים

ואני אוהבת את החיים האלו לפעמים הם מהזה יפים אני רוצה לשמר את ההרגשה הזתא לנצח ושהיא ל א תעלם לי אף פעם לעולם לא באמת אני רוצה תמיד להרגיש ככה ולאהוב את החיים ולשמוח על כל מה שיש לי כי לפעמים זה אשכרה מרגיש שיש לי במה להיאחז ושאסור לי לאבד את התקווה אף פעם אם קראתן תגידו לי שאין שום סיבה שההרגשה הזאת תעלם בבקשה, זה חשוב לי

קצת באיחור

אבל לאחרונה אני בבית רק בסופשים אז זה הזמן היחיד לכתוב... בחמישי קמתי די מאוחר כרגיל, אני ושן הלכנו לאכול ארוחת בוקר בסוניה ומשם עפתי לבייביסיטר עד 4, היה סבבה. אחרי הבייביסיטר העברתי את כל אחהצ עד אמצע הלילה סתם בהתבטטות עם חברים. שישי בבוקר עבדתי עד 4, אחרי העבודה חזרתי לחיפה והייתי איזה שעתיים בבית. יותר מאוחר הלכתי לענתי
ואחרי שיחות התעדכנות יצאנו עם חברה שלי וחברה שלי לשבת איפשהו, היה סבבה לגמרי. עודמעט אני הולכת לחברה שהזמינה אותי לחמין
ואחכך לראות את תם אחרי שבוע בערך שלא ראיתי אותו. יהיה טוב.

MC SammY

New member
הממ

חמישי-כלום
(אני לא זוכרת) שישי- בבוקר נפגשתי איתו בת"א, בערב יצאתי עם חברות לאידאה שבת-קאשי ורודבוי בברזילי

למעלה