סופ"ש is comeing to town =]

SILVER LADY

New member
סופ"ש is comeing to town =]

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

עונה ../images/Emo9.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני כי.. היה לנו שיעור דרסז' מצויין! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לקחתי מידות לפלטה חדשה (ושלישית, יש לציין
) התעצבתי מעט כי.. המורה ה-******* שלי לצרפתית נתנה לי 60 בעבודה, וזה לא מגיע לי
התעצבנתי על.. המורה שלי? הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לעצום עיניים ברכיבה >< מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "פופקורן ורוד" - הטמטום בהתגלמותו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טויבוי היה על המתג
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הסתפרתי
וגם פלטה, אבל מילא... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיעור דרסז'
התודה שלי השבוע היא ל.. ההורים שלי, שמסכימים לקנות לי כל פעם מחדש פלטה חדשה פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה מאוד תותים מאכל השבוע שהיה הוא.. תותים
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "בלדה לסוכן כפול"/משינה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ואיך שלא אפנה לראות תמיד איתה ארצה להיות" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיעור פסנתר
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אגיע לתחרות ביגור! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קונץ
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור דרסז' נוסף >< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיו לנו שיעורים חופשיים?.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברה שלי

netapet2

New member
יופיופיהיי!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום לפי דעתי, כי אין מה לעשות, פשוט היה כיף כל כך ומצחיק בחווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחות למינהן. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש? לא ידוע לי... התעצבתי מעט כי.. כי אנשיםםםםםםםםם ! חושבים שחווה זה מקום שאפשר להבהיל בו אחד את השני
התעצבנתי על.. על האנשים האלה. אבל בסוף סלחתי כי .. לא בטוחה התאכזבתי מ... כי... מהן, כי חשבתי שכשמבקשים משהו כל כך פשוט, אפשר להקשיב בכיתי מעצב/אושר כי.. לא מעצב, מכאב, כי יואווווווווו כאבה לי הבטן לפני כמה דק' ברמות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום, כמובן. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. נאמנאמנאמ "זה באמת היה שיעור טוב נטע" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי הסתדרתי עם עומר לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב עליה בכלל XD הסרט הכי טוב שראיתי.. הגבר המושלם המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שוקו,תה,קולה, ועוד כל מיני משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת התודה שלי השבוע היא ל.. טייפון, כי הוא מותק. פינקתי את עצמי השבוע עם.. חיבוק לטייפון, אחרי שהוא רץ אליי כשקראתי אליו, כפרעליו
מאכל השבוע שהיה הוא.. נאמ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נאמנאמנאמ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. עוד לא הבנתי איזה השיר ואיזה הדיסק, אבל משהו של הביטלס חח אלבום השבוע שהיה.. קווין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא יודעת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יודעת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. זאת שתדריך אותי בשיעור D= סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

belledejour

New member
!@#$%&../images/Emo80.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. חמישי כי.. יום משעשע במיוחד באופק, שיעור מושלם, רעותה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שנשארתי באופק, אני חושבת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אני חולה
התעצבתי מעט כי.. יכול להיות שאני לא ממשיכה להתחרות
התעצבנתי על.. אמאבא אבל בסוף סלחתי כי .. חה.
התאכזבתי מ... אמא כי... דווקא היא תמיד רצתה שאני אתחיל עם תחרויות והכול, ועכשיו היא אומרת לי שאני לא יכולה בגלל בצפר.
בכיתי מעצב/אושר כי.. >< הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. באופק, במיוחד כששיר הטריד אותי מינית
ושיעור מיתולוגיה יהודית
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל מיני
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. האופטימיות דבקה בי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכתוב את זה. הסרט הכי טוב שראיתי.. גיבורים סדרה מדהימה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אופק משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 5 שקיות שוקו ששיר כמעט גמר בכל מקרה?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תןתן, רעותה, טללולו, שיר, נעמש, אודי ויעלי
התודה שלי השבוע היא ל.. בלונדרית, טללולו, נואי, עמיתו, רעותה תןתן
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לוידעת מאכל השבוע שהיה הוא.. הפיתות זעתר של הפיצה מאן!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? one word, that's all it takes שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. sweet child of mine
גאד היה כיף בסילבסטר.
אלבום השבוע שהיה.. לוידעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. leave me alone הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את בת
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נמ. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נואי ותןתן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. פרידה ואירית הפוסטמות האלה יקשיבו לי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. החווה
והכיתה!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין לי כוח ><

shirli0811

New member
וואו לא עניתי הרבה זמן..../images/Emo70.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמוול שיעור בנזונה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור הכי כיפיי בעולם אתמול
התנחלוות אצל נימרודדד הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לשמוע את השיר "Tבא" של שלומי שבת, שיחה עם ניב התעצבתי מעט כי.. הגענו למסקנה שזה לא זה.. התעצבנתי על.. אמא כי היא הייתה מלחיצה השבוע אבל בסוף סלחתי כי .. זאת אמא התאכזבתי מ... כי... אוורורה...שהלכה זוועה ביום שלישי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. דפנטלי השיעור אתמול חחחחחחחחח "כי אנחנו דפוקים עם תעודות"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני לא רוצה לפגוע בך.." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הבנתי קצת מתמטיקה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... נמרודדד הסרט הכי טוב שראיתי.. ממממ לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה ונמרוד חחחחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סווצטר, לא מינוס, שיעורים אצל נמרוד
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נמרוד, לאון, אוורורה,פנגה, גפן, חן, עזרא, ניב, שנינוש&אופק כפרות, ענת.. וכ' וכ' התודה שלי השבוע היא ל.. ^^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל תירס בכמויות עצומות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מה יהיה איתך.." חחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. 2 שירים שכבשו אותי: אבא/שלומי שבת מה שהלב בחר/קובי אפללו אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "כי את מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר.." "אבא על הדרכים שכה אהבת לטפח אני הלכתי וניסיתי לנצח ולא תמיד הבנתי איך כי לא הכול הולך אני שונה ממך אבל מאוד כמוך.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מממ לחץ מיותר ועצבים על אמא הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן נון סטופ... ואסיים עם הצינון והכאב בגרון
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלו שאמרתי להם תודה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לגמור עם המתכונת במתמטיקה בהצלחה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. קבוצת תמיכה באלקטרוניקה
, שייתנו לי תשובה חיובית אמןאמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לאון כדי להיות כמה שיותר בחווה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה פפף מזעזע הייתה אצלנו עכשיו שריפה במושב :|||

lions queen

New member
../images/Emo118.gifיאלללה בוקר משעמםםם

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני כי הייתי בהגנ"ש והיתה לנו שם מסיבת סילבסטר מטורפת! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההגנ"ש הזה! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיבוץ מחדששש התעצבתי מעט כי.. אני כ"כ אתגעגע לכולם שם התעצבנתי על.. תומר אבל בסוף סלחתי כי .. יא רייט התאכזבתי מ... עצמי כי רציתי לאגוז בכיתי מעצב/אושר כי.. תומר דביל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל, אבל פשוט כ-ל ההגנ"ש הזה היה בידור אחד גדול מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. זה כי אני סומך עלייך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהנתי ממש לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להנות במקום הזה! הסרט הכי טוב שראיתי.. עכשיו משהו על אסונות המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבת סילבסטר בדאנס בר בקיבוץ משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המון אוכל ובירות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל החבר'ה משם, ואבטול התודה שלי השבוע היא ל.. פצמ"רים שלא נפלו לי על הראש פינקתי את עצמי השבוע עם.. פויקה, פעמיים
מאכל השבוע שהיה הוא.. בירות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הגנ"שוק שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. סקאזייי אלבום השבוע שהיה.. כל שירי אינפקטד משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אני שומר ומואזין שר שם מעזה" (עיוותנו קצת) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את תומר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה חברים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אבטול השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיבוץ חדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. מישר\אגוז -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מאי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): פאב אחרי שמירה וקצת סנוקר =)

עונה ../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי D: יומולדת של טללולו וחווה. חצי מחמישי כי צחוקים לא נורמליים במוזיקה ושישי כי אסתי וגבי 3333> XD הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמממ שיחות עם כל מיני אנשים,קונצרט של מורני ועודP: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ אולי השיחה איתה. התעצבתי מעט כי.. הרבה דברים התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי? O_ם התאכזבתי מ... כי... הרבה דברים בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל שלישי לפני היומולדת והיומולדת,שני וחמישי כי מוזיקה,ושישי לגמרייייי
צרצר XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ומה אם אני לא אספיק?! אני מאמינה בך שתסיימיXD" "הודי,אסתי וגבי" ועוד כ"כ הרבה דברים
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כל מיני דברים באסיפת הורים עם יפה XD לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות לילה לבן [עוד פעם] ולעשות את הפרזטיישן באנגלית על פרק 7 ובדרך להספיק ללמוד קצת למבחן,ולמחויבות. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא חושבת שראיתי משהו. אבל אם כבר אז ראיתי חלק עוד פעם ממלכות הכיתה
לגמרי אחד הסרטים המטורפים....
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ..לא זוכרת
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אסתי וגבי
,מורני,שושה,ועוד כמה P: התודה שלי השבוע היא ל.. מגמת מוזיקה
,למורה לאנגלית
לטללולו ולילו
. פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום. מאכל השבוע שהיה הוא..צ'יפס מקסיקני,פיצה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? האופטימיות תנצח
סתם..אממ..דה סן וויל שיין טומרו D: שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אממ אלבום השבוע שהיה..הממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..And Oh,you live to break me,dont you ? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מבחנים. לימודים בעיקר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח ואסיים כמה דברים
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חווה
לילו וטללולו. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הצגה של הצווטרון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב,ושאולי בגלל שהתבטל חצי בגלל הגשם אז עוד פעם קפיצות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הרבה D:

belledejour

New member
הודי ונדבבב הודי ונדבבב הודי ונדבבב../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

חחחחחחחחחחחחחח האופטימיות אכן תנצח
לא לשכוח את השיחה הזו, הייתי רצינית בהחלט =]

belledejour

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

ואני רוצה מתן?
אז מה
הודי ונדבבבבבבבבבבב

LordHorse

New member
אמממ.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..אהה.שני. כי..היה משעשע עם רותם, ובערב, סוגשל. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החווה, בכל זאת. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת, שהכל חוזר לעצמו. ושני בערב. התעצבתי מעט כי.. סתם. התעצבנתי על.. אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. הם אנשים נחמדים. התאכזבתי מ...ממנה כי...היא יכלה להגיב אחרת. בכיתי מעצב/אושר כי.. >< הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "תשירי לנו שיר שירי","שירי איזה שיר תשירי?","שירי תשירי שיר שמח", ועוד כל מיני. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "סול דרך עליייי אני לא יכולה לעבוד יותר!!".."את יודעת מה אומרים על זה..מתחיל באוי..".."ונגמר בקוקי". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה חיסון.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לביצפר.Oם הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא יודעת, פיצה? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רותם. התודה שלי השבוע היא ל.. לא יודעת. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום. מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה, ואממ.מרק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "And In Koki It Ends" [ובקוקי זה נגמר, הכל נשמע יותר טוב באנגליתXD] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Alanis Morissette - Ironic" אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Well I remember, I remember don't worry" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כל מיני. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים את כל העבודות.Oם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורים סופסוף!!1 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אקפוץ, שאני ארכב כבר, שילך טוב במבחנים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. רותם.מחר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ocean zd

New member
כי אני נהגת.. נו......

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני... הוצאתי רישיון:]]]]]]]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הרישיון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. עוז התעצבתי מעט כי.. רועי עושה דברים מלוכלך התעצבנתי על.. רועי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...רועי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. כל מיני הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שיחות על כל מיני מקסיקניות שמגיעות לארץ וחושבות שהם משהו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עברתי טסט ראשון לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למתכונת בתנ"ך שאני חולה ככה הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סושי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל מה שקשור באוטו, ביטוח רישיון וכזה חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נדבי ,עוז,אמא התודה שלי השבוע היא ל..נדב פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא נסיעות מאכל השבוע שהיה הוא..סושי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?סע אחי.. סעעעעעעע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..קשה לי בלעדיך כי נגעת בי כל כך נגעת בי.. ומה שבנינו עוד נשאר, קשה לי בלעדיך כי נגעת בי כל כך פגעת בי, ומה שבנינו כבר נגמר הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב עם רועי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אבריאאאאאאאא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..נדב השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..היא לא תחזור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עוז

אני חדש פה!!!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני לצאת אם חברים לעיר הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לא קרה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא קרה התעצבתי מעט כי..לא התעצבנתי התעצבנתי על..לא התעצבנתי אבל בסוף סלחתי כי .לא הייתי צריך לסלוח התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי מאף אחד בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לצאת אם חברים לעיר יש לי חבר יצור בלי בושה הולך ומעצבן אנשים ברחוב מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא היו כאלה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא הרגשתי טוב אם עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לקום למשחקים ביום שלישי הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי סרט השבוע המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לעיר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אף אחד התודה שלי השבוע היא ל..אף אחד פינקתי את עצמי השבוע עם..לא פינקתי את עצמי מאכל השבוע שהיה הוא..עוף אם תפוחי אדמה בתנור אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שבוע רגיל שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא יודע אלבום השבוע שהיה..לא יודע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודע הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המשחקים של יום שלישי(שיחקתי הכי גרוע בעולם) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה איתה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..היא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לפגוש אותה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני יצליח לדבר איתה בלי שאף אחד יפריע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..היא סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):לא נותן לי לשים תמונה

ram ram

New member
סופ"ש מבורך.!!!../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
אממ... שישי? כי: הייתי בחווה..
רכבתי על סוסים טובים, היה ממש ממש מצחיק עם הצוות, עומריק הגיע!!!
, צילמתי את פפו אחלה תמונות בעצירה..
היה גשם כיפי, מצאתי לג'ונה סידור כדי שהיא תהיה בתא בזמן שישי גשם..
נסעתי בערב לת"א, ראיתי את הבת-דודה החדשה והמתוקה שלי
ואת ההורים שלה....
אז ראיתי את סבתא...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
אממ... הקורס מד"א שהיה לנו בבצפר, חוסר מעש מפנק במיוחד!!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
אממ... ששי נולדה..
התעצבתי מעט כי..
כי שיגעו אותי כל השבוע!!!
התעצבנתי על..
מישהו מהחווה
כי ג'ונה הייתה סוסת בצפר ביות שלישי..
ועל אמא!! כי היא עיצבנה אותי!!!
אבל בסוף סלחתי כי ..
מי סלח?!!!!! נו טוב אולי כן, אבל רק בגלל שאלה אנשים שאי אפשר לכעוס עליהם חח...
התאכזבתי מ... כי...
מ.... ג'ונה ברכיבה ביום חמישי, כזאת חוצפנית!!!
/
בכיתי מעצב/אושר כי..
עצבים, כרגיל חחח...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
אממ... לא יודעת, כל מיני שיחות עם כל מיני אנשים..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
אממ... שאלה טובה.. חחח... "יאללה בואי תצילי אותי עם הכמות רכיבות הזאת...
" סתם כי זה כיף לשמוע את זה...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
כי..... לא ידועת חח...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לקום בבוקר כל יום מחדש.!!! [חוץ מיום אחד שהלכתי לישון ב-9..
]
הסרט הכי טוב שראיתי..
אממ.. "אינטליגנציה מלאכותית"
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
לחווה!!! ולסבתא חח...
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
כלום חח..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
אממ... לא יודעת חח... ממ... פפן
, שי, עומרי, סבתא, חגי, דנה, שי
... אה ואבא חח..
התודה שלי השבוע היא ל..
ל.... MP3, שמעביר לי את הזמן בסבבה..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
עם יום אצל סבתא..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אממ... קורנפלקס עם דבש..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
לא היו עושים חח...
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
snow של RHCP
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
לא יודעת...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
כל מיני דברים שאנשים אחרים עשו, שעשו לי חרא הרגשה על הלב..
רציתי כל-כך שבסופ"ש הזה אני..
יהיה בחווה1/2
שג'ונה לא תעבוד בקורס
להנות
לישון
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
אממ.... לא יודעת...
השבוע שבפתח (מראשון
):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..
רכיבות!!!! [אין קורס ביום שישי!!!!!
]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
ששהשיחה עם המחנכת תהיה בסדר..
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
אממ... לא ידועת, לא חושבת שיש מישהו מסויים.
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הוא לא שולח לי..
(מוזמנים להוסיף שאלות..
)

למעלה