סופ"ש!

Fragile rose

New member
Yeah baby

רביעי - עבדתי היתה לי אנה
חמישי - מוסד פארטי!!! שישי - שוב עבודה. סעמק

Fragile rose

New member
שינויים

חמישי - עשינו על האש צחוקים רצח, כ"כ הרבה אלכוהול וכ"כ הרבה תסכול מיני. סעמקקקקקקקקקקק

SNoopY 26

New member
שמעו העיניינים פה מזה לא מסתדרים

אתמול הייתי עם חום והייתי פשוט מתה לא יכלתי לזוז מהמיטה. רק בשעות המאוחרות היותר של הלילה התחלתי להרגיש יותר טוב. היום יש לי שיעור פרטי באנגלית בסביבות הערב ויש לי כ-------כ------ה שיעורים להכין אליו!!! ואני צריכה לפחות יומיים אבל סורי שהייתי חולה ולא יכולתי לתפקד. בכל מקרה לא מעניין אף אחד תירוצים אני צריכה להיות מוכנה לשיעור הזה וזה אומר ללכת ולשבת עכשיו הרבה זמן על התחת... זה הספש האחרון של החופש, תיכננתי ללכת ליום תל אביבי ולחרוש את תל אביב ולצאת משם עם חולצות, תחתונים, ועוד כמה פריטים. אבל אני לא יודעת אם זה באמת ייצא לפועל כי ביום שני יש לי מבחן ענקי בסציולוגיה, (ופאק עכשיו נזכרתי שעוד לא הגשתי נושא לעבודת חקר!!!!!!!!!!!!!!!!) ויש לי גם עבודה עצומה בגודלה באזרחות, ואני צריכה לסדר את כל המחברות והקלסרים והכל בעע אחד גדול. אוף אוף ואני צריכה לדבר עם הרכז שיכבה על מתמטיקה (שונאת) ולראות מה עושים וזין באמת באמת שפשוט אין לי כוח כבר אבל במלוא מובן המילה. אין. לי. כוח. לא רוצה. אין לי כוח יותר. אני באמת לא רוצה לסיים את י"ב אבל תראו, עוד לא התחלנו וכבר אין לי כוח זה מפחיד מדי ומעמיס מדי ופשוט גדול מדי כל הלימודים האלה מתערבבים לי ואני צריכה להיות טובה ולהישתפר ולהוכיח את עצמי וכל הזמן צצות לי מחשבות על העתיד ואני מרגישה שהזמן טס לו ועובר מהר מדי ואני רוצה לנצל ולעשות מה שטוב לי ולחיות ו.... פאק מה אני חופרת זה כולה שירשור סוף שובע, למרות שאני לא סגורה על זה שהרבה ייקראו את זה בכלל אבל בכל מקרה. :\ אוף..

e l u l a

New member
אני קראתי../images/Emo153.gif

אני מבינה את הסיבה שאת בבאסה.. אבל באמת באמת שיהיה בסדר!

SNoopY 26

New member
אוף את חמודה

תודה מותק... אני מקווה שיהיה מהר כי המצב הזה ממש מעיק..

little shorty

New member
לא משהו מלהיב במיוחד.

היום - עכשיו הגעתי הבייתה מהחבר, אם יארגנו משהו אז אולי מסיבה בערב אם לא אז להירקב בבית. אולי אני אקפוץ לחברה בעצם. שישי - 10 חודשים ביחד :) בטח אני אכין לו איזה משהו חמוד, בערב כנראה איתו ואנחנו מתכננים לצאת לאיזה בית קפה או משהו באיזור הכרמל.. הצעות יתקבלו בברכה. שבת - הבטחתי לקפוץ לסבתא וכנראה גם לסבתא השנייה ואם יהיה לי כוח אז קצת עם החברס ואם הוא יצטרך אותי אני ילך לעבוד בערב.

THE ronch

New member
אוקידוקי.

ביום רביעי, אתמול, אחה"צ הייתי אצל סיון. קפה-סיגריה-מגזינים במרפסת כמו שאנחנו אוהבות. אחרי זה הלכתי למשמרת ערב בעבודה. ב11 וחצי נעמה באה להחליף אותי ולעשות סגירה כי הייתי ממש הרוגה, ואחרי שסגרנו את כל המסעדה ישבנו עם האחמ"ש המהמם ועם עוד מלצרית, רק אנחנו במסעדה, שתינו בירות וצ'ייסרים וסתם דיברנו איזה שעתיים. היה דווקא ממש נחמד. בין לבין אסף הספיק לאכזב אותי שוב, אבל היי- כבר התרגלתי. חזרתי הביתה, ישבתי לכתוב עם בקבוק ערק עד איזה 4 בבוקר והלכתי לישון. מרתק. היום, יום חמישי, אני בינתיים בבית. בערב יש לי שוב משמרת עם אותו אחמ"ש (
), ואחרי זה לאסף, למרות שאם להיות כנה אני כבר לא בונה על זה. מחר, יום שישי, בבוקר הולכת לעשות קניות זארה-פולנ'בר לפולין, צריכה לתקן גם את המשקפי שמש ולקנות כובעים וכפפות. אחרי זה בבית לעשות שיעורים, ובערב הופעה של 27קלאב עם סיון ויהיה בנננננזונה לפנים!!!!! אחרי זה עם סיון לשתות למוות איפשהו, אולי לבנג'ו מאוחר יותר וזייהו. יום שבת- משמרת בוקר. אחרי זה אין תכניות.

yellow cheese

New member
גם אחי טס ביום שלישי נראה לי :> או רביעי!!!

אם תראי אותו, מסרי לו ד"ש

THE ronch

New member
בסוף-

(אני משחזרת כי זו מסורת לראות איך התכנונים תמיד משתנים ומתערבבים) ביום חמישי הייתה משמרת ערב, אח"כ ישבתי לשתות קצת עם איתי (הברמן), ואז הוא הסיע אותי לשרה. הייתי אצלה עד איזה 4 וחזרתי הביתה. ביום שישי הלכת ילעשות קניות לפולין עם אמא, ישבנו לצהריים בסקוואלה, ואז באתי הביתה. ב8 נסעתי לאסף, ב11 להופעה. אחרי זה יצאתי עם שרה ודנה וסתם שתינו כהרגלנו, ישבנו עם כלמיני אנשים בכלמיני מקומות, סיימנו את הערב בבירה במנזר עם אח שלה וב4-5 חזרנו אליה הביתה, ישבנו הפוכות בסלון איזה שעה והלכנו לישון היום הייתה משמרת בוקר שנגמרה רק ב6 בערב. מאז אני בבית, עושה הרבה כלום

Summer moved on

New member
להלה

היום- הקמתי ב13:00 בערך, כמה דקות אח"כ הגיעו אורחים והלכו לא מזמן. תיכף הליכה, ובמוצאי החג בית קפה עם חברה. אה וגם עוד כמה תרגילים בטריגו פיכס. שישי-בית פחות או יותר. עבודה בטריגו':/ שבת-נראה לי נלך לים. עד אחה"צ כזה. ואח"כ לסיים ת'עבודות לבי"ס וכל השיט הזה.

Shusho

New member
להלהלהלהלההההההה :))))))))))

הממ אתמול יצאתי עם עידן ואיזה ידיד שלו לפאב מקומי בשם גוזי, היה כיף, עידן קרע אותי בטוקן 4 :( היום הופעה של פאטום אטרנום, ומסיבה עם הסולן של ISC - והכל חינם טרללה מחר... לא יודעת בטח בערב עידן או משהו. בשבת אני אלך מוקדם ואסדר את החדר והוא ילך להופעה שלי אין כסף לממן אותה. יאי

DIE kvar

New member
התחיל טוב

בשלישי לא עשיתי כלום כי אף אחד לא היה בבית עדיין..האמת שקבעתי עם יפתח אבל הוא שכח מזה ולא היה בא לי להזכיר לו למקרה שהוא שכח בכוונה. אחרי זה ביום רביעי הוא שלח לי הודעה של חג שמח וכזה שאל 'לא הייתי אמור לבוא אלייך אתמול?' הוא התנצל והכל אבל לא המשכתי לדבר איתו, אין לי סבלנות לעוד פולק, חמוד ומתנצל-יפה עד כמה שיהיה. אתמול (רביעי) היינו בבלו-בר בכפר סבא.. היה מאוד מוזר זאת פעם ראשונה שאני שם, ואין לי מושג איך הגעתי לשם אבל היינו מליון אנשים שאני אוהבת (שלוש מכוניות!) והיה ערב בירה ללא תחתית וגם יאיר פינק אותי בצ'ייסר רד לייבל בכלל חזרתי הפוכה. היה באמת באמת כיף. גם סוג-של-התחלתי עם איזה מישהו חמוד שהכיר את ידיד שלי מקורס טייס (כבר טוב, לא?). בקיצור מסתבר שהוא מרעננה והוא היה בכיתה של אחת שאיתי בצבא וזה וזה. יופי טופי הייתי שיכורה אז כמובן שהחלפנו טלפונים. היום הוא התקשר והציע לי לצאת אבל ציין שאין לו אוטו היום ואני אצטרך לבוא לרעננה לאסוף אותו. מיד התקשרתי לחברה שלי לשאול אותה מה היא אומרת עליו ושתשלים לי את כל הפרטים שחסרים לי (לא זכרתי הרבה), והיא אמרה שבגדול הוא מאוד לא לטעמה והוא מאוד שחצן ומתנשא, אז החלטתי שאם לבחור יש אגו אני לא אבוא לאסוף אותו בדייט הראשון, לא מתאים. נצא בפעם אחרת אם הוא יתעקש. היום - תכננו לעשות על האש כמו פעם, אני יאיר ואמרי, כשפעם זה כלל גם את קספר אבל הוא לא כ"כ בקשר לאחרונה, שזה מאוד מאוד עצוב. בכל מקרה הזמנו אותו, אם הוא יבוא אני אהיה מאושרת
. אח"כ אולי נלך לאנשהו, בגלל שאתמול יצאנו בשלוש מכוניות אני די בטוחה שהיום לא יהיה לאף אחד אוטו חוץ ממני, אז זה תלוי בעד כמה בא לי לצאת.. ואני מעדיפה להוציא אוטו בשישי, למען האמת. שישי- בבוקר יש לי צבא, לא היה אמור להיות לי אבל החלפתי עם חברה (זה היה מעשה מאוד מאוד מאוד יפה מצדי) וזה קצת מבאס תתחת אני מקווה שיהיה לי אוטו לפחות ואני לא אצטרך טרמפים ואוטובוסים ושטויות. בערב אני רוצה מסיבה בטירוףף. אבל אני גם רוצה לשתות אני לא יודעת איך זה יסתדר לי כל השטויות האלה. שבת - איכשהו אני אמצא דרך להעביר את היום בצליעה, ובערב אמרולה, בפק"ל. ואז נגמר החג האחרון אבל לפחות פולק יוצא הביתה ואז אולי תהיה לו את ההזדמנות להוכיח את כל מה שהוא אמר בשיחה שהייתה לנו שבוע שעבר. חוצמזה שאני מתגעגעת אליו. וגם רעי יוצא הביתה ברביעי אז זה הולך להיות שבוע טוב אפילו שהוא שלם לשם שינוי

THE ronch

New member
פולק...

אולי זה השם אבל יש לי תמונה בראש של איך הוא נראה. ואיזה מן סוג בנאדם הוא. זה מוזר.

THE ronch

New member
אולי,

זה בגלל השחקן הזה..מפלורנטין. משהו פולק. ששיחק את ההומו שיוצא עם איגי ומצלם סרטים, פתאום חשבתי שזו אופציה ללמה אני מדמיינת את פולק שלך, אבל בכל מקרה, בחור עדין כזה, חכם, לא מדבר הרבה עם אנשים שהוא לא מכיר, עיניים יפות. לא יודעת, כזה מתוסבך שכולם מנסים להבין אותו ואף אחד לא מצליח, עם חיוך אמיתי כזה. כמו דמות מסרט. אולי אני סתם הוזה אבל באמת שיצא לי לדמיין אותו כמה פעמצים

למעלה