סופ"ש!

קח שבר ועוד שבר, ותדביק אותי

נפל עליי מצברוח מלנכולי שכזה, לא יודעת למה. היום
ללמוד עוד לפסיכו', אוצר מילים בעיקר. הקטן שלי בא
ואז נוסעת עם חלק מהמשפחה ואיתו לעשות מדורה על החוף. מעניין אם יהיה קר, אבל נראה לי שאני אכנס למים כי אח"כ כבר אין הזדמנויות.
שישי
פסיכו 8:00 - 14:00
ישר משם אני נוסעת לבקר את אחי כי הוא באבט"ש באיזו התנחלות שכוחת אל. [בחיים לא חשבתי שאני אבקר בהתנחלות, אבל מה לא עושים בשביל אח?] אח"כ אבא שלי מקפיץ אותי לחבר. בערב בטח נצא עם החבר'ה שלו, ואם לא אז קבענו שנלך לאיזה בית קפה שקט :] אין, אני חייבת להתאוורר שבת
בטח נקום מוקדם, יש לנו טיול ג'יפים "לעשות" חח וואייי איך בא לי. בשאר הזמן סתם להתבטל ולהנות איתו. [ללמוד קצת.. אבל זה בסימן שאלה] אופפפ לא ראיתי אותו מיום שבת ואני כ--כ--ה מתגעגעת.

DIE kvar

New member
נכון הדיסק של נינט הכי מתאים במצברוח מלנכולי?

אוי אני כזאת פוסטמה. חח אבל באמת זה דיסק מצוין. אני גם אוהבת את השיר הזה נורא

e l u l a

New member
חבל שאין איקונים של סוכות../images/Emo153.gif

חסר לי קצות אווירת חג,לא הייתי פה עשרה ימים. חמישי-קמתי דיי מוקדם בבוקר, וכל היום הייתי על המחשב. אחה"צ הלכתי לרתם ויצאנו להליכה, חפרנו על שטויות כמו שרק אנחנו יכולות
. בערב יש בית ריק אז אני אחלק לחברות שלי מתנות ממרוקו
. שישי-בבוקר אני,אמא, ואחיות שלי נוסעות לקניון לקנות שמלה לחתונה של דודה שלי. למישהי יש המלצות לחנויות? מקומות ששווה לחפש בהם? זה מחר אז למי שיש רעיון שתגיד מהר! חח. ארוחת ערב אצל סבתו'ש ובערב לצאת. שבת-יום מנוחה בבית, אין תוכניות. לעשות שיעורים וכאלה ולקוות שבראשון יש שביתה.

OverSharing

New member
תקשיבי,../images/Emo103.gif

יש במודיעין בסלומון סנטר (יודעת איפה זה? אחרי שבט יובל כזה) חנות של איזו מעצבת, עופרה רוזנבלום או משהו כזה ויש שם שמלות חמודות ממש, אני נגיד קניתיאת שלי ב220 או 250 שזה ממש לא הרבה:) וגם קניתי עכשיו שמלה חמודה בחנות בשם שולי בדיזינגוף סנטר שגם עלתה 220

e l u l a

New member
כבר קניתי אבל תודה:]../images/Emo153.gif

480 השמלה ועוד 80 מן סרט כזה שקושרים עליה.. אבל אני ממש מרוצה, עכשיו רק נעליים כי לא מצאתי
.

TiKi PooH

New member
ואאאאאאאהו

היום חזרנו ( אני והאישלי) מים המלח ( יצאנו אתמול לפנות בוקר), חוף-עניינים-בלאגנים-סתלבט-הופעה בנות נחמה- סחרוף-פוליקר- פיקניקלפנותבוקר. אניוואי.. הגענו הביתה בבוקר להשלמת שעות שינה, אבל כהרגלי בקודש ישנתי שלוש שעות בלחץ. ואני מה זה עייפה. לפניי חצי שעה אימא באה לאסוף אותי לבית שלה ועוד בערך 4 שעות אנחנו יוצאות לשדה תעופה
אין לי כוח לסדר מזוודה בכלל נו, וכל שאר השישבת גם כן ונציה, חוזרות ראשון בערב. ( אשכרה קפיצה קטנה לחו"ל) מקווה שיהיה נחמד :) ( גאד דאמט אני כל כך עייפה. מה מחשב עכשיו בכלל)

AnGeL DoLlY

New member
איזה כיף לך

הייתי היום במצדה, זה היה ממש קרוב אם היינו נשארים לישון באזור הייתי הערב בהופעה של עברי ושלום חנוך ]: תהני בוונציה

AnGeL DoLlY

New member
איך אני אוהבת סוכות

החג הראשון והשני, שניהם היו מעולים. אז שלשום בעצם, אחרי השיעור נהיגה, התכנון היה לנסוע לדירה בשנקין של אחות-של-חברה, אך משיקולים שונים החלטתי שלא שווה ללכת כי הרבה בנות לא יכלו לבוא וגם ככה הכל סגור רביעי חמישי ופרובבלי שלא יהיה הרבה מה לעשות, אז ויתרתי על רעיון הדירה אבל חברות העלו הצעה פשוט לעשות סיבוב תל אביב. למחרת ב9 בבוקר התייצבנו על קו 37 לתחנה מרכזית, אני עם עוד 3 מחברותיי, אכלנו בוקר (חצי סנדוויץ ארומה ודיאט אייסקפה) ומשם עלינו על מונית שירות, ירדנו בבוגרשוב ועשינו את סבב קינג ג'ורג'-שנקין-כרמל-סנטר, היה כיף לאללה.
וכמו שכבר אמרתי חמישים פעםםם- קניתי 3 טישרטס מגניבות ותמונה מושלמת מושלמתתת של מרלין מונרו לחדר. אני אצלם אותה לסיכום שבועי או משהו. הגעתי הביתה בסביבות 18:00, התרארגנתי ונסענו לארוחת חג אצל סבתא, שאליה באו גם הסבא והסבתא מצד אבא. ארוחה משפחתית לגמרי..היה טעים. חזרתי הביתה ועפתי לישון. היום קמנו מוקדם בבוקר ונסענו למצדה. עשינו את הסיור במבצר ובמוזיאון, היה ממש יפה. מוזר שעוד לא לקחנו אותנו לפה באף טיול שנתי...חובה לבוא לבקר במקום כזה. אכלנו צהריים באיזה פונדק והגענו גם אחה"צ הביתה. אולי חברה תבוא לאסוף אותי לשבת במנטה יותר מאוחר..נראה. שישי-מחר לישוןןןן כי חסרות לי שעות שינה בטירוף לתרגל קצת מתמטיקה ולסיים סופית את העבודה באזרחות בצהריים היה אמור להיות לי תור לגניקולוג בקשר למחזור, אבל אמא תבטל כי לא נוח לי מול גניקולוג ולא מול מישהי.. /: אז היא תקבע לי למועד אחר. בצהריים הובטח ארומה בפ"ת ביחד (או שמא יהיה אפשר לשכנע אותה לאיזה סושי, יש שם סושייה אחת הטובות) הממ..בערב סבתא המליצה לנסוע לרוטשילד לראות את הגלובוסים(?) אין לי מושג על מה היא מדברת אבל בטח זה נחמד.. חח וכנראה שאח"כ נלך לסעוד ב'דיטה'. מישהי הייתה וממליצה? שבת- אירגונים אחרונים של תיקון הטיוטה לביוטופ...ונאמר אמן שתהיה שביתה כי היא תבוא מהזה בטוב.

משעממםםםםםםם=/

רביעי קמתי מוקדם אכלתי, מחשב, טלווזיה המשפחה הגיעה בערב חמישי מחשב - ותוך חצי שעה עונש קראתי ספר באנגלית, ותרגמתי 3 שעות סבתא הגיע - היה נחמד בייביסיטר שישי מחשב, טלווזיה, ספר ב-12 וחצי לראות את הילדים שאני הולכת לעשות עליהם 3 פעמים בשבוע בייביסיטר צופים - פעולה ב-6 בערך אני נפגשת עם האנשים שאני עושה איתם את העבודה בביולוגיה לישוןן=/ שבת לשבת ולהשתעממם. אולי חברה אולי סרט מי יודע

coolit

New member
נגמרו החגייםםם:[[

זה כזה מבאס שר"ה יו"כ וסוכות ביחד! חבל שהם לא נפרסים על פני כל השנה.. אז אתמול בערב היינו בסניף אחר ועשינו שם הקפות ואכלנו אחר כך חזרנו לסניף ואני, למרבה הזוועה, נשארתי עם עוד בת ושני בנים עד 0320!!!!!!!!!! ואני שונאת את זה, שונאת להיות בחבורה של בנים ובנות כל הלילה, שונאת את זה.. כ"כ הרבה רכילות ושטויות.. יאק.. אבל את העונש שלי על זה כבר קיבלתי, בריבוע:\ קמתי היום מאוחר הרבה יותר מדי, הקפות, קצת הביתה והקפות שניות! שהיה בהן ממש כיף. מחר בבוקר עושים שלט בסניף ואז שאבעס קויידעששש תכלס בא לי כבר שבת רגילה בלי חגים ובלי שטויות!! שבת קודש
עם קבלת שבת!!! הלללוייההה חח בתקווה שמחר בערב אני לא אישאר עד שלוש בלילה.:| וזהו :]

Mooa-Numi

New member
היום

הייתי בארוחה משפחתית בפומודורו באזה"ת החדש בנתניה ואז נסענו לגעש לחפש לי נעליים ללא הצלחה. בדרך חזרה התעצבנתי על ההורים והתבאסתי עוד יותר מהחיים, וסתם. יונתן הציע לקחת אותי להופעה של כנסיית השכל אבל לא באמת היה לי כוח. נו מותר לי, אני בדכאון. בסוף הכרחתי את עצמי, למרות שזה יקר ממש (90-100 שקל) ובאנו וגילינו שאחרי הטורים העצומים זה גם עולה 120-140 שקל. יצא לנו החשק ("תגיד, מ1-10, עד כמה אתה אוהב את כנסיית השכל?" "7 בערך" "כמה היית רוצה לראות אותם בהופעה שעולה 120 שקל?" "4, בואי נלך") נסענו לסינמה סיטי, כי אני חייבת לשבור את הקללה שלי עם המקום הזה (3 פעמים הייתי שם ולא ראיתי סרט). באנו באיזה 10 וכל הכרטיסים לסרטים בשעתיים הקרובות נגמרו. קנינו ברבע ל1 לדייט שתקע אותי (אני כל הזמן אומרת 'המרגל שתקע אותי', ובעצם בכלל חושבת 'המרגל who Shag me', אבל עזבו), ניסינו להעביר את הזמן עד אז בבייגלים האלו שם, הוא מדבר על שטויות, אני ממש נרדמת וזה. ראינו, היה בסדר, מצחיק קצת, לא היסטרי כמו שעשו מזה. ממש רציתי להתחיל לזרוק פופקורן על אנישים והוא ריסן אותי. וזה היה הפעם הראשונה בהיסטוריה שלא גמרתי פופקורן (לקחתי בינוני, וזה היה פשוט עצום!). לא באמת מעניין. מחר דברים אחרונים לאירוע, פן וכאלה (לא יודעת אם בא לי בכלל), אמיר, דולב, לא יודעת לאן ואיפה אני אצא בערב. צריך לקום מוקדם אחרי זה. שבת עלייה לתורה. בערב ברמצווה. וראשון צבא. צ'או

N o o s h y

New member
יש לי ת'עבודה הכי טובה בעולםםםםםםם

אתמול: היינו בפתח תקווה בצהריים וכשחזרנו רבתי עם אימא על האוטו, אחרכך נסעתי לעבודה באאוטסיידר במצברוח נאחס וראיתי את מורייייייייייהההההה שחזרה מהודו. נתתי לה את המכתב סופסוף וגם דיסק של אביב שצרבתי לה. היה אתמול הכי עמוס בעולם בעבודה, אז מוריה גם לקחה שולחנות. אחרי העומס ישבנו לדבר וקלטתי שהתגעגעתי אליה כלכך והיא הייתה ממש חסרה בפאב. בדרך חזרה פגשתי את יפתח חפצי וקאשי! אה, וגם הזמר שהופיע התעקש לקחת ת'מספר שלי (עזוב 'תי באימא ש'ך) כדי להכיר אותי לחבר שלו. בואנה, מה זה הקארמה הזו?! זה הבחור השלישי השבוע. היום: קמתי בגלל הגשם שניגן את שירו על החלון :] תכף אני נוסעת לזאפה להופעת צהריים של שלומי שבן :] בערב אני שוב עובדת ושוב אפגוש את מוריה! מחר: יושבת לתכנן את פריז וזורמת.

N o o s h y

New member
בלי קשר: היום שנה לרישיון!!!

זה אומר שנותרה לי רק עוד שנה לחוק הזה של שני אנשים באוטו, נכון?

למעלה