סופ"ש!

Liraz 6q

New member
סופ"ש של עבודה

חמישי- עבדתי מ2 עד 12 והלכתי לשבת עם חברים של דודיק עד 4 וחתכתי לישון..
שישי- עכשיו קמתי.. מתארגנת הולכת עם אמא לסופר וב2 עובדת..עד 11 בחיים לא עבדתי בשישי בערב
שבת- בבוקר כנראה ים עם חברה ועובדת ב2 או ב4.. מה שיבוא לי עד 11-12.. שבת שלום:]

moruush

New member
../images/Emo90.gifIts joy, its happiness

חמישי שיעורים, בערב הלכנו כולם לידיד שהיה לו בית ריק
היה נחמד אח"כ הלכתי בלי תיכנון ובלי כלום לישון עם חברה אצל חברה, ישבנו עם ספלים של תה טעים ברחוב חחח ודיברנו
שישי התעוררנו ב11:20 בערך, התבטטנו במיטה מלא זמן, אכלנו, הלכתי הביתה, התקלחתי מ15:00 - 17:00 פעולה
בערב יש פה ארוחה לסבתא, יומלדת :) אני אחראית על קישוט אז הכנתי לה כיסא יום הולדת
חחחחחחחחחח לראות סרט בDVDbox ולישון מוקדם.. שבת ב8:30 להיות בשבט, הכנות לטקס פת"ש ב13:30 - 14:30 הפסקה, 14:30 לחזור , עד אחרי הטקס.

The Charmd One

New member
אעע שנים לא הייתי פה../images/Emo79.gif

סגרתי את החג בעקרון ורק היום חזרתי הביתה, אז עד עכשיו רק ישנתי כמו דוב קוטב שמן. הערב בעקרון אני יוצאת עם מישהו אבל די לא בא לי לראות אותו פתאום חח, אז נראה ומחר כנראה לראות חברה או שתיים וסתם לישון קיצר יצאתי עצלנית אבל מותר לי .[: סופ"ש נעים יקירותיי

לא הוגן בכלל. [סוג-של קיטורים]

לא הוגן בכלל. :[ לא מספיק שאתמול שותפה שלי לא הזמינה אותי למסיבה של שותף של בת זוגתה [הג'ינג'י הפסיכוטי שמטריד אותך בעצם מבטו וממשיל אותי לבובה של ילדה על נדנדה בכדור בדולח עם שלג], עכשיו היא גם לא עונה לי לעשרות הטלפונים! למרות שהיא הבטיחה! ולמרות שהיא בטוח תצא היום, ד'ה ליטל הור! והשותף? הוא בעבודה עכשיו. ודווקא ענה לי. אבל חברים שלו אוספים אותו ליציאה היישר מהעבודה, והסיכויים שיסכימו לעבור גם אצלנו בדרך קלושים למדי. ו...אעע...זו די באסה. לדעת שכולם סביבך יוצאים לאנשהו, כבר יומיים ברצף, ורק אותך מותירים לבד בבית לצפות בשידורים חוזרים של "מהדורה מוגבלת" ולשתות בירות כאילו אין פסיכיאטרים ותכניות גמילה וציפרלקס בעולם, כדי להתגבר על העלבון. ומשעמם לי, גאד דמיט. ונמאס לי לשבת בדד בבית כל היום. זה מתיש. אוף. למה אף אחד לא מעוניין בחברה שלי?

MaddyD

New member
זכרתי שכתבת על המנטל פעם

ואתמול חיפשתי אותך איזה חיפשתי הסתכלתי על מישהי שעונה על הצללית שראיתי שלך בפורום. זה היה מצחיק קיצר קפצי לברקפסט מחר אפילו לבדך זה משעשע

זה מאיים! :p

הייתי במנטל כמה פעמים. מקום חמוד. אבל אתמול בפירוש לא... אני לא הטיפוס שיצא לבד, נו. אני בטח אלך לאיבוד כבר במדרגות. ופרטנרית הברקפסט שלי קצת התרחקה לאחרונה, כנראה בגללי... אבל תודה, באמת. יהיה בסדר.

MaddyD

New member
חמוד? מזעזע שם

כמה דוגמניות עומדות צפופות ועושות קמח בשירותים. או אבקת כביסה :p מקום רקוב בהחלט. אם בא לך את מוזמנת איתי ועם אנשי המוזרים לברקפסט. אחלה של בילוי

הייתי, בין השאר, ביום של הופעת רגאיי...

ואז היה ממש נחמד. בין השאר כי הייתי עם אנשים שאני אוהבת. בשאר הפעמים פחות. :p כנראה שזה מאוד תלוי בסיטואציה...

MaddyD

New member
איפה יש שם בכלל במה להופעה?

אתמול שדידיתי עם חברה לאיזור הדאדא באה אלינו אז מחומצנת מזעזעת 'אתן באות למנטל' כולה מרופדת באיזור הנחירים כראוי הכי מועדון 54.

The Charmd One

New member
אבלאבל../images/Emo79.gif

קודם כל החיים שלך תמיד נשמעו סוערים ומלאי הוללות, אז זה לא שאת כזאת זקנה עם חתולים כמו שאת עושה מעצמך [: ודבר שני, אז תזמי לבד דברים! תציעי פשוט לאנשים להפגש או תלכי לבד למקומות וכ'ו ופשוט תצרי לעצמך את הבילוויים דיר... לא לקחת קשה.
[אגב השבוע הייתי בחנות פאצ'ים בקינג ג'ורג' וחשבתי עלייך :p] -
-

../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אם זה מצחיק או עצוב. :p אעע, למען האמת שאני סתם מגזימה. כרגיל. בסוף דווקא יצאתי לאנשהו עם השותף וחסרים שלו, והיה עלוב אך סימפטי. סתם מיהרתי להכניס את עצמי למלנכוליה קיומית בלי סיבה... אני לא הטיפוס היוזם, נו. :[ אבל יהיה טוב. ותודה רבה. ^^

תפסיקו, רבאק. ../images/Emo7.gif

אפשר למצוא בו איזשהי...אעע...אטרקטיביות, לא? אם מנסים ממש-ממש חזק? ;[ נו, הייתי נואשת, רבאק. אל תקחו את זה באופן רציני מדי....:p

mayhaktana

New member
../images/Emo13.gif

רביעי-ישנתי אצל חברה מיום שלישי ואז סתם הלכתי אתה לסלקום לפתור בעיה עם הפלאפון שלה..ובערב נפגשתי עם חברה אחרת שלא ראיתי הרבה זמן. חמישי-במשך היום אני חושבת שלא עשיתי כלום ובערב הלכנו להקפות אבל לא היה כוח אז עלינו לחברה וראינו טופ מודל. שישי-הייתי בחווה ואז חברה חזרה מארה"ב אז הלכנו לסרט כמה בנות, צ'אק ולארי-אחלה סרט. מחר שבת-בטח לסיים עבודות וכאלה לא יותר מדי.

aYaLoLy

New member
אוי |A:|

טוב אז הערב התחיל בלתפוס צ'יל בגן העיר, אחר כך הלכנו לשתות משו בקוסה נובה. חברה שלי נכנסה לסרט רע וישבנו לאכול קרמבו ואז משם היא ועוד איזו חברה הלכו הביתה והלכתי לפגוש חברה מהטירונות בנגה. יבנו בנגה לקצת, תפסנו עוד קצת ראש, ישבנו שם ואז לקראת תחילת הבוקרנסענם לאםפם, קנינו טימטם ונסענו לדירה שהיא אחראית עליה ברמתגן וראינו שנות ה70 וקיבלתי גם טרמפ הביתה היה נחמד :)

באיחור

חמישי - קמתי מאוחר כי בלילה חגגנו לאנה, דברתי עם עמרי ובערב עבדתי.. אחר כך הלכתי לערני קצת וחזרתי הביתה לסיים לארוז שישי - קמתי באיזה 7 בבוקר בגלל המובילים, אחר כך הלכתי לישון ובערב הלכתי לארוחת ערב אצל ערני, ראינו איזה 2 סרטים ואז הלכתי הביתה ודברתי עם מתני עד בערך 3 בבוקר בטלפון ואחר כך ראיתי מלא סטארסקי והאץ' בטלוויזיה עד שנרדמתי. (ככה זה כשאין כסף אז נשארים בבית במקום לצאת) שבת - קמתי באיזה 3 בצהריים וראיתי טלוויזיה, ותכף לעבודה.. אחר כך אולי אני אקפוץ לערני

Tin Doll

New member
אז ככה

חמישי - חג.... בערב לא יצאתי, הייתי אצל הרופא ישר אחרי החג, וזהו. שישי - לא עבדתי, בערב יצאתי עם אודי לראות אצלו בבית את דה וול של פינד פלויד (זה היה כל כך ספונטני) ואחר כך יצאנו למייקס פלייס... היה נורא נחמד והוא חמוד נורא אבל עכשיו הוא בא לי ביציאה שהוא לא רוצה להמשיך בקשר כדי לא להמשך אליי והוא לא מחפש וגם אני לא קשר רציני.... חפיף, הפסד שלו. (הוא יחזור על ארבע) שבת - ישנתי מלא מלא. לא יוצאת הערב.

למעלה