סופ"ש

I L O V E MCR

New member
סופ"ש../images/Emo129.gif

כבר שבועיים ברצף שאני כותבת:} הים הכי טוב שהיה לכם השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: בנאדם שעשה לכם אותו: תמונות השבוע: אירוע השבוע: מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] : ומשהו לסיום? שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע: שבוע מכוייף לכולם

אני מקשיב בחצי אוזן מסתכל בחצי עין

וזה לא ניגמר בחצי כאב ראש, אויש. הים הכי טוב שהיה לכם השבוע:חופשששש (נתעלם מזה שזה שבוע הבא) הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:מה ההבדל? :O בנאדם שעשה לכם אותו:נמ תמונות השבוע: אירוע השבוע:שום כלום מה את/ה מתכנן לשבוע הבא:חופששששששששש ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] :את יודעת שעיברי כתב את אבא לוויתן על אמא שלו? גלומר, אמא לוותין כלומר אישה לוויתן!!!!!!! ומשהו לסיום? איי לייק שקשוקה! שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע:אממממ

nastiush

New member
((=

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע: ראשון+שני הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: ששכנה שלי עזרה לי לפתור בעיה שהציקה לי :) בנאדם שעשה לכם אותו: אנה תמונות השבוע: :-| אירוע השבוע: מ ..
מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: לסיים ביצפפר :| שמחה ועצובה ציטוט השבוע[ובבקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] : אין . מצטערת , מאמי. אין לי ציטוט. ומשהו לסיום: אהבתי לענות על זה (((((((= שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע: כל שירשורי השאלונים (:)

I L O V E MCR

New member
סופ"ש../images/Emo129.gif

כבר שבועיים ברצף שאני כותבת:} היןם הכי טוב שהיה לכם השבוע: הממ נראה לי ששלישי הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הממ שיחות עם אנשים מגניבים:} בנאדם שעשה לכם אותו: נויקיי:} תמונות השבוע:-->תודו שהוא פשוט חתיךך
אירוע השבוע:הממ לא יודעת מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: תעודות ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] : אוקיי הסיטואציה: אני הולכת לי בבית ביפרי עם פן חדש שעשיתי- "ואוו נועוש ממש יפה לך עשית פן?" ככה שאלו אותי חברה שלי"נועוש בפעם הבאה שאומרים לך את זה תגידי שעשית ביביליז!" XPPP ומשהו לסיום? הומ כלום=\ שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע: מלא:} שבוע מכוייף לכולם אמןןןןן

sweet shir

New member
סופ"ש נעיםP:

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע: חמישי. הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: לא למדנו בכלל כי היו חזרות. ^__^ בנאדם שעשה לכם אותו: דרור ססובר?
(הבמאי של הטקס סיום XD) תמונות השבוע: האמ. התלבטות בין ג'ארד לטו לבריאן/ג'סטין. קשה, קשה. 3> אירוע השבוע: לודעת.. המ הלכתי עם חברה למסעדה? >< מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: חזרות, חזרות, טקס סיום, פעולה אחרונה במד"צים, התנדבות ביד שרה ולהתכונן לסמינר מד"צים, אני צריכה לעשות פעולת מדריך רצינית ואין לי רעיון לפעולה! שיטישטישטפאקזין. ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] : חחחחחחח דווקא הפעם אנלי הכי חפירות XD "בה-נה-נה-נה" לא תבינו חח ~~ חברה שלי (ברוב חוכמתה): "אולי גרר!" (היא התכונה להגיד אורי גלר חחחחח) ~~ האחות הקטנה (בת 4) של חברה שלי סיפרה לנו סיפור שהם יצאו מהגן וחצו את הכביש: "והלכנו עם הנעליים, הסנדלים והקרוקס." XDDDDDDD ~~ "מופלטה עם שיער של קורט קוביין" חחחחחחחח זה על איך מישהו נראהXDDD ומשהו לסיום? ניסיתי להוציא עדשות (בפעם הראשונה) ביום שישי ולא הצלחתי ועכשיו העיניים שלי ממש שורפות ואדומות כי ניסיתי איזה שעה >>>: שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע: האמ, לודעת. ^__^

נוגעע

New member
סופ"ש חביב../images/Emo3.gif

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע: חמישי+שישי הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: אממממ... לא דעת בנאדם שעשה לכם אותו: אין אחד ספציפי תמונות השבוע: >>>> אירוע השבוע: יומולדת לחברה מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: חופשששש (וקבלת אישור כניסה לחדר כושר.) ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] : לא יודעת.. אין לי הרבה.... משו שהמדריך שלי אומר לחבריי העצלנים לקבוצה- "טייק יור ביג תוחעס אפ !" [כשהוא אומר את זה, זה מצחיק XD] ומשהו לסיום? שבת שלום. צום קל. חג שמח. שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע: לא דעת.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע:אתמול,היה יום לא מיותר לחלוטין!!
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:עברתי בגרות קלילה באיכסטוריה בנאדם שעשה לכם אותו:ד' ,נראה לי שזו תשובה קבועה.. תמונות השבוע:יש לי אוסף של כמעט 60 תמונות עיניים,ותודה למעיינוש'!!לזאת אני קוראת fireyes אירוע השבוע:לא יודעת:-\ מה את/ה מתכנן לשבוע הבא:לקבל ציוני בגרויות,לסיים שנה עשירית בבי"ס,להישרף בים!! ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] :ארתמול הייתי אצל חברה שלי עם עוד שתי חברות אחרות ודיברנו על מה זה נוירולוג ופתאום אחת החברות אמרה "גם אח שלי הולך לנוירול...לאמשנה "וזה קרע אותנו מצחוקXDD ומשהו לסיום?יהיה טוב,באמת!! שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע:כולם

כאבי עיניים ;;. ../images/Emo219.gif

הים הכי טוב שהיה לכם השבוע: שני הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: קניתי המון בגדים,ונהנתי מזה [טוב,לא נהנתי,אני שונאת לקנות בגדים. פשוט הייתי צריכה בגדים,אז נהנתי] ראיתי אייפוד כחול זוהר יפה קניתי ספר המורה שלי נתנה לי להיות גם דגלנית השבוע הזה היה לי נורא כיף האמת בנאדם שעשה לכם אותו: צלופחי,ברור תמונות השבוע: ראיי
אירוע השבוע: -- מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: להתחיל להתאמן על הדגלנות במסיבת סיום XD. [אני דגלנית,שחקנית ושרה,אבל לא יודעים שזו אני שרהXD] ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] : המ. נראה. הא,זה- "אני אומר לך,הוא גיי!" -"אתה גיי,יא גיי!" [זה לא מצחיק,אבל זו הייתה שיחה מצחיקה P:] ומשהו לסיום? בוב שולתתת!!!11 שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע: לא הייתי פעילה השבוע,כי היו לי כאבי עיניים וראש בגלל החוסר ראייה שלי.

Cause I Broken

New member
סופ"ש../images/Emo168.gif

הים הכי טוב שהיה לכם השבוע:אממ שלישי לדעתי[: הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע:אני בא'1 במתמטיקהD: בנאדם שעשה לכם אותו:נועושית3> תמונות השבוע:=> אירוע השבוע:הקמנו את ג'אנק
מה את/ה מתכנן לשבוע הבא:חופששD: ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] : זה משהו שראיתי שמישהי המציאה אה, זה על הארי פוטרP: "so then I was like AVADA KEDABRA and he was just like dead" וולדמורט פקאצהXDD ומשהו לסיום?אממ כלום.. שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע:מלאD:

Runt

New member
להלהלהלה

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע: אתמול, שלשום... את כל השאר אני לא זוכרת
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: כמה שיחות עם כמה אנשים, שמתי לב שרזיתי
בנאדם שעשה לכם אותו: חבר טוב שלי אירוע השבוע: המ... לא יודעת, חלוקת מתכונות בהסטוריה לול מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: לעשות הרבה כלום
ציטוט השבוע: בתמונה ומשהו לסיום? אין לי, נדבקתי לחדש של ריהאנה ]:

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

היום הכי טוב שהיה לכם השבוע: לאיודעת... הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הלכתי למייקי בספונטניות בנאדם שעשה לכם אותו: מייקי? תמונות השבוע: D: אירוע השבוע: הממ. כלום מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: בריכה!!!! ציטוט השבוע[ובקשה תחפרו כי אני ממש ממש ממש ממש אוהבת זאת:}] : "נמאס לנו מלהקות בנים יפים עם עגיל בשיער וג'ל באוזן" ומשהו לסיום? בועעעהה~!!!

למעלה