../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif
היום הכי טוב שהיה לכם השבוע: אתמול..הייתי בשודדי הקאריביים3 סוף כל סוף!!!
הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע: הפלאפון שלי!!!תיקנו אותו סוף כל סוף!!ועכשיו הוא חי..שוב..
בנאדם שעשה לכם אותו: המ..אין מישו ספציפי..נראה לי שזה שתיקן לי את הפלאפון..
מגיע לו כבוד..
תמונות השבוע: סטואי
יש לי בוקסר שלו..
אירוע השבוע: המ.. הסרט..
מה את/ה מתכנן לשבוע הבא: חופש חופש חופש!!!אני מתה שיגיע כבר יום חמישי..
ציטוט השבוע: אווו עכשיו מתחילה החפירה..
------- זה היה בסרט אז הייתי במתח ונשכתי את הפיה של הבקבוק מים שלי ואז אחד החברים שואל אותי כזה "דרור מה את עושה?!" אז אמרתי לו "אה..כלום..!!יש לך בעיה עם האהבה שלי לבקבוקים?!?!" חחח ------- אחותי קנתה את הבריכה והכל..אבא שלי הרכיב אותה ומילא אותה מים ואז אמא שלי אומרת לנו "יאללה חבר'ה! כל בוקר רחצה לילית!!" חחח..עד שהיא קלטה שמשו לא בסדר במשפט..
------- שיעמם לי ולידיד שלי אז לקחנו אבן קטנה והתחלנו לשחק כדורגל ואז דחפתי אותו כשי אני אבעט באבן והוא אמר לי"יא רמאית! אסור לדחוף!!" ואז אמרתי לו "מה פתאום רמאות! מותר..!!" ואז אחרי הוא הוא דחף אותי אז צעקתי עליו "יא רמאי!! אסור לדחוף!!!!" ------ [זה לא ממש משבוע אבל זה מצחיק] אז ישבנו בכיתה וידיד שלי אומר לאחת החברות שלי"נו ספיר אני יודעת שעשית שיעורים בלשון..תביאי לי להעתיק.."ואז ספיר אומרת לו "מה אתה עיוור שאתה רואה דברים נסתרים?!?!חחח ------ חברה שלי רצתה להגיד לנו שהם משפצים את הבית.. אז היא אומרת "אנחנו משפצים את הבית!פותחים את הסלון..דופקים ת'קירות.." חחח.. ואחרי זה היא דיברה משו על מצלמות אז כזה אמרנו לה "אוי ויי.. את מתכוונת לצלם את זה?!" [מי שלא הבין..
דופקיםת'קירות..
פותחיםת'סלון..] ----- טוב נראה לי שזה מספיק..
ומשהו לסיום? שוגר! סיי איט אגאין? שוגר! סיי איט אגאין? ש-ו-ג-ר!!! סיי איט אגאין?
שירשור שהכי אהבתם להיות פעילים בו השבוע: המ..לא יודעת..כל מיני.. XD