סופ"ש פ-ר-ו-ע עם HIM

FFTL

New member
אניייי.

HIM
Razorblade Kiss לא HIM
שירים של FFTL
ציטוט
Lock you in a dream, never let you go קליפ השבוע
Note to self - FFTL
המלצת השבוע
אין.
אתר השבוע
אין >< חוויית השבוע/משהו חשוב שקרה השבוע
הו! זה באמת דבר חשוב! D: אני ואהובתי חצי שנה PPP: תמונת השבוע
סונייייייייייייייייי

Or Vana

New member
ללללללליעד :)

או סוני [חיחי] את המזל טוב קיבלת ממני אבל תקבלי שוב (((:) מזל טוב לכןןן!@#$@#$!#%$^ אין עלייך :] יאללה בואי למסנג'ר לחפירות יומיות

FFTL

New member
אאאאאלללללההההההההההה DDD:

אני שם, מחכה לך P: ותווודה (:)

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif~מגמגמת~ ס..ס..ס...סוניייי~

האא... וואי, מזל טוב לך ולאהובתך.DDD: הייתי מתה שתהיה לי אהובה. או אהוב. או משהו.
הממ, חמודות.D:

danduuu

New member
יש להכניס נושא להודעה

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי ממש
רק את גון וויט דה סין
שיר השבוע לא של HIM: within temtation-jillian within temptation-the other half of me the connels-74-75 the all american rejects-dirty little secert נינט טייב-כשאתה כאן ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: היהודים-פעמון מלחמה-מילים כאלו נכונות למצב קליפ השבוע: החדש של פאניק חח פשוט אין לי כוח לרשום את כל השם של השיר
המלצת השבוע: לצאת!!! אתר השבוע:מיי ספייס חוויית השבוע/משהו חשוב שקרה השבוע: יצאתי מהבית גם לאשדוד וגם ישנתי אצל חברה שלא ראיתי כמעט שבועיים בגלל מה שקורה בארץ הזאת תמונת השבוע:

danduuu

New member
אמממ לא מטורפת עליהם אבל בזמן

האחרון ככה חודשיים שלושה אני שומעת יותר ומכירה קצת יותר שירים..אח שלי הוא זה שחולה להם על התחת חחח יש לו את האנפלגד שלהם וגם את "מציאות נפרדת" אז בגללו אני גם שומעת יותר
חפרתי חחח

^__^../images/Emo163.gif

שיר השבוע של HIM: The Nightside Of Eden שיר השבוע לא של HIM: וודקה-הפוסי של לוסי ניו יורק רפיח-שייגעצ ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: בין שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים. קליפ השבוע:
לא רואה המלצת השבוע: תצבעו שיער! זה יפהP: אתר השבוע: דורימני-עורלה חוויית השבוע/משהו חשוב שקרה השבוע: משהו שיקרה השבוע.. ב-25.7 אני בת 15! ^_^ תמונת השבוע: חהחהח. חשתי.P: שיערי הצבוע.

למעלה