סופ"ש פ-ר-ו-ע עם HIM

Rose131

New member
ראר../images/Emo29.gif

שיר השבוע של HIM: Poisen girl שיר השבוע לא של HIM: המ. כלמיני ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: כלמיני^^ קליפ השבוע: לא ראיתי המלצת השבוע: תשתו הרבה קולהP: אתר השבוע: תפוז\ישרא חוויית השבוע/משהו חשוב שקרה השבוע: המ. כלום. תמונת השבוע: סתם תמונה של ברט

bitter end

New member
הסולן המורמוני של "דה יוזד"

סתם כי זה נחמד להגיד את זה
וכי זו לא השעה שלי וכי משעמם לי..

%#$^^$&%#^&%^&

שיר השבוע של HIM: אמממממ..... HEAVEN TONIGHT שיר השבוע לא של HIM: אממממ....נו לא יודעת. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: - קליפ השבוע: הקליפ הזה עם הילד מהמטבח. המלצת השבוע:אממממ......הסרט "אבודות והוזות" סרט נחמד מאוד. אתר השבוע:אין חוויית השבוע/משהו חשוב שקרה השבוע:עושים לנו תלבושת אחידה!!!!!! גיליתי את זה סופית השבוע. תמונת השבוע:->

milkshakit

New member
אבודות והוזות ../images/Emo45.gif

הסוף הרג אותי.. ממש עצוב. ותלבושת אחידה
זה כזה מכוער!

עונה :)

שיר השבוע של gone with the sin-him שיר השבוע לא של הים(אין לי כח לאנגלית ) -afi-the leaving song ציטוט משיר שעשה להם את השבוע-non קליפ השבוע -afi -miss murder המצלת השבוע-תשמעו את האלבום שלpanic! at the disco!!!! אתר השבוע -חח הבלוג שלי :) חוויית השבוע\משהו חשוב שקרה השבוע- הכרתי מלא חברים חדשים :) יאי
תמונת השבוע - חח זאת התמונה היחידה שיש לי פה במחשב (לא אני עשיתי )

עונה :)

שיר השבוע של gone with the sin-him שיר השבוע לא של הים(אין לי כח לאנגלית ) -afi-the leaving song ציטוט משיר שעשה להם את השבוע-non קליפ השבוע -afi -miss murder המצלת השבוע-תשמעו את האלבום שלpanic! at the disco!!!! אתר השבוע -חח הבלוג שלי :) חוויית השבוע\משהו חשוב שקרה השבוע- הכרתי מלא חברים חדשים :) יאי
תמונת השבוע - חח זאת התמונה היחידה שיש לי פה במחשב (לא אני עשיתי )

HimXAndXHer

New member
...

שיר השבוע של HIM: Wicked Game Rebel Yell שיר השבוע לא של HIM: Negative- Angels Wont Lie Negative- L.A. Feeding Fire Negative- Neverending Parade The Used- I Caught Fire (In Your Eyes) From First To Last- Note To Self ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: Close your eyes antil you fall asleep and dream of me. קליפ השבוע: Negative- In My Heaven המלצת השבוע: תשמעו נגטיב...
אתר השבוע: יוטיוב.
. חווית השבוע/משהו חשוב שקרה השבוע: הממ... ידיד שלי חזר מארה"ב אחרי חודש, הייתה פעולה של נוער מרצ עם מישהי חדשה סוףסוף, חברה של אמא שלי באה עם המשפחה שלה מחו"ל והביאה לי נעליים עם שרוכים של הימ [ראו תמונות באוף] וכובע ממש מגניב. ~אופוריה~ תמונת השבוע: יונה וקריס. רררררר. מסכימה איתך. שבת שלום לכולכן ו...כאלו.

Nemeshon

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo11.gif

שיר השבוע של HIM: לא הייתי כמעט כל השבוע בבית אז לא שמעתי
שיר השבוע לא של HIM: |חושבת| אממ בטח משהו של פלסיבו ואיי נוור טולד יו... של MCR. אההה גם כל sliver של נירוונה. ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:מממ>_> קליפ השבוע:pure morning- placebo המלצת השבוע: אל תכנסו לחרדות וכאלה. אתר השבוע:מממ ישרא. חוויית השבוע/משהו חשוב שקרה השבוע:הייתי אצל חברה שלא ראיתי כמעט שנתיים!!!111 תמונת השבוע:הדגש||מחפשת|תעשהאותי

HimXAndXHer

New member
אצל פז כפרעלייה[היאשלי]?

....חע! אני רואה אותה כמעט כל יום! לפחות פעם בשבוע! ~משוויצה XP~

corala

New member
../images/Emo103.gifאף פעם אין לי כותרת לדברים

האלו, ובסוף תמיד יוצא "אני!" "עונה" "איזה סופ"ש מאגניב" וכו'
[נה, לפחות הפעם הצלתי את עצמי מכותרת ^_^]
שיר השבוע של HIM:
join me
שיר השבוע לא של HIM:
dosed של רד הוט המעולים
אם רק היה לי כסף לדיסק X_X~
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:
you know what make me happy? the things that make you sad B
של CKY השולטים
קליפ השבוע:
join me
ו- tell me baby
המלצת השבוע:
להתרחק מתל אביב O: אתמול תפסו מחבלת ברחובות, אחרי שהמשטרה פינתה את כל העיו הביתה O:
אתר השבוע:
נמ... הפורום הזה ^_^ כי הוא חדש לי ^_^ ונורא כיף פה.
חוויית השבוע/משהו חשוב שקרה השבוע:
אממ .. X_X לא קרה הרבה. אבל מחר מגיעה אליי חברה נורא חשובה D:~
תמונת השבוע:
דאמ X____X אחרי שהגבתי בתגובה מהירה X_X~ אינליכוח ;-;

למעלה