סופ"ש נעים

uri80

New member
ו"שתיהן" אם אנחנו כבר ב"הגיע זמן לישון" ../images/Emo3.gif

ChilD SouL

New member
ערב טוב ../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע זה בעצם כל השבוע שהיה פשוט מ ע ו ל ה !!! הדבר הפחות טוב שקרה - סביר להניח שבחינה, שמחד גיסא הייתה דיי קשה. ומאידך, הלכה לי באופן דיי טוב
. התוכניות לשישבת היו בעיקר לנוח היות וכל השבוע יצאתי וכבר לא היה לי כוח וכסף. בסופו של דבר, מצאתי את עצמי חוזרת הביתה ב5 [יחסית מוקדם לשעות הרגילות שלי
] לפנות בוקר אחרי בילוי בשלל מקומות. כשהתעוררתי ראיתי הודעה של "אל תעשי תוכניות בערב, יש משהו בתכנון" כך ש... גם בשבת לא אנוח. נו, לפחות הספקתי לעשות סדר בחדר ובארון. שבוע טוב, סמסטר קל וחלק לכל אלה שמתחילים אותו מחר
.

יוקאס

New member
מגיע לי קצת חופש מרוזוולט

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הלכתי לקולנוע לסרט שלא מצריך יותר מדי מחשבה והתאמצות מוחית. מה הדבר הפחות טוב שקרה לכם? הכרזתי על דיאטה אחרי שראיתי איך שמלה של קסטרו יכלה להראות עלי אם לא היתה לי בטן של פיל מה התוכניות שלכם לשישי-שבת? ללמוד...

יוקאס

New member
לא, אני לא יודעת ../images/Emo3.gif

השאלה היא, מאיפה את יודעת? הממממ....

יוקאס

New member
אני?! מה פתאום?!

אני מספיק מעופפת כבר היום, אני לא צריכה טייס על הראש... עכשיו, ימאי זה סיפור אחר. ואם לא שמת לב, כתבתי שאני אוהבת תרד, והרבה בשאלון הקודם... אהמ... אהמ...

יוקאס

New member
כל מה שהיה בשיחה הזאת יצא מקרי

לא נראה לי שלימאי יהיה הרבה עניין בי, אני לא יודעת לשחות ושונאת ספינות...

למה ככה?

זה דווקא טוב. הוא יכול להציל אותך אם תטבעי... לקחת אותך לסיור ב"ספינה" שלו.. ניגודים נמשכים ואת האנטיתזה לימאים. הידד האח

יוקאס

New member
זה לא פייר!

אני שירתתי (לאומי) בבית חולים. המקסימום שאני יכולה להביא זה סניטר או אח או לבורנט. לא טייס, לא ימאי, ולא בטיח. בעצם, היה איזה סטודנט לרפואה שם שאפשר לשדך אם מישהי מעוניינת...

למעלה