סופ"ש נעים

Lir האחת

New member
סופ"ש נעים../images/Emo20.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הפחות טוב שקרה לכם? מה התוכניות שלכם לשישי-שבת? שבת שלום אנשים

../images/Emo80.gif הפוגה קצרה מהשיעורים

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע - ישבתי איזה יום עם חברות מהלימודים בבית קפה- וזה היה ממש כיף ונחמד.
הדבר הפחות טוב- או! יש הרבה! 1. יום העצמאות היה די מבאס בסופו של דבר (א-ל תלכו למסיבות רחוב בפלורנטין..) 2. אתמול יצאתי ושתיתי כמו בהמה- וקמתי עם האנג אובר לא מהעולם הזה ואני מרגישה זוועת עולם. 3. לא ישנתי בלילה שבין שני-לשלישי- בגלל איזו הרצאה, שחשבתי שאני צריכה להעביר- ובסוף מסתבר שבכלל לא היתי צריכה לעשות אותה. 4. לא היתי באף מנגל (ראה הסבר בשירשור על המנגלים). 5. האנג אובר! בא לי למות!
ותוכניות להיום- להמשיך שיעורי בית, לקוות שאני ארגיש טוו-אוו-ב עד הלילה- ואז אני אצא ולא אשתה עוד לעולם! לעולם! רק פטל! שיהיה לכולם סופ"ש קסום קסום קסום...אל תשתו כמו בהמות.

Dizen

New member
../images/Emo39.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע - עברתי חדו"א!!! אבן בגודל של כדור הארץ ירדה לי מהלב! אה והיה יום עצמאות חביב. ובכלל, היה שבוע טוב.
הדבר הפחות טוב שקרה לי השבוע - לא ממש היה כזה... לימודים מעצבנים אבל בהחלט לא נורא
תוכניות לשישי שבת - אלגברה אלגברה אלגברה וקצת כימיה לשמור על השפיות. סופ"ש נעים לכולם

עונה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? ציונים ממש טובים בכמה מקצועות, כולל ציון תלת ספרתי במקצוע קשה. מה הדבר הפחות טוב שקרה לכם? הלכתי לבד להופעות של יום העצמאות... מה התוכניות שלכם לשישי-שבת? לנוח ואז להתחי ללמוד לעוד מבחנים שיש לי.

idanshaf2

New member
למרות שכבר עבר

1. התפטרתי מהעבודה
הרבה יותר טוב ככה 2. לא משהו מיוחד... 3. הייתי במסיבת יום הולדת 60 למדינה בחוף אכזיב היה טווווווווב!!! ראיתי את תיסלם (תקנאי!!) ואת שלום חנוך וברי ובכלל היה כיף והיום לומדים לאלגברה

idanshaf2

New member
מקנאה..

ואתם החברה בשנקר צריכים להיות קצת עצמאיים ולא ללכת כל הזמן ליום הסטודנט של תל אביב

לא מקנאה!../images/Emo46.gif

ומה אתה מתערב בכלל? עכבר מעבדות טכניוני שכמוך... כאילו שהטכניון לא פולשים ליום הסטודנט של אונ' חיפה! טפוי עליכם!

idanshaf2

New member
חחח יא דפוקה ../images/Emo13.gif

שאלת מקנאת או מקנאה... אז עניתי
למה ישר קללות וצעקות

אינני דפוקה...

פשוט הבוקר שכחתי לנטול את תרופות ההרגעה שלי. אבל שומדבר שתאמר לא ירגיז אותי - משתי סיבות: 1. תרופות ההרגעה שלי. 2. הגעתי לפריצת דרך טיפוגרפית! איפה הוונטולין שלי!?!?!?

Dizen

New member
אם אנחנו כבר בענייני עברית...

*לטול, לא לנטול
(אני בד"כ לא מהמתקנים... אבל המתחיל במצוה וגו'
)

חכו חכו...

שאני אביא את חבורת שנקר.. סה"כ..אתם חבורת חננות.. ואנחנו חמושים בסכינים יפוניות! ולא נהסס להשתמש בהן! וכולנו יחד! החתולים הסמוראים! נה נה נה נה!

idanshaf2

New member
אגב..

תראו כמה בוגרי טכניון מוזכרים בכתבה הזאת על המצאות ישראליות ברמה עולמית...

למעלה