סופ"ש נעים

ChilD SouL

New member
ואתה גולש באינטרנט.

מספיק לקחת דברים כ"כ אישית. באמת, חפרתם כבר.

d e m o sthenes

New member
הלא לקחתי אישית סתם זה שימש לי תירוץ להגיד

לי מה שאני חושב כבר מזמן. הבן אדם או יותר נכון הבת אדם הזאת יכולה לשפר את ההתנהגות שלה. פשוט כנראה שאין מי שיגיד לה, אז התנדבתי!!! באמת לא אכפת לי מי מסכם איך? מה? ומתי? והאם הוא/היא קורא/ת את המאמרים בשירותים או באוטובוס. לא אכפת לי.

elena20

New member
זה מה שאני נוהגת לעשות, כשאני יודעת

שבמבחן יהיו פרקים שאני אמורה ללמוד אותם לבד, חוץ מזה זה מעניין אותי ובא לי לסכם.

Musi© Gi®l

New member
בסדר, לא צריך להתגונן,

אני שאלתי כי אני לוקחת קורס דומה וזה הלחיץ אותי מה שרשמת, כי אני רחוקה מלסכם פרקים בזמני החופשי אז תהיתי אם זה סטנדרטי, שזה כולם ככה, ורק אני אפגר בקורס או שזה את מיוחדת

הנה בא סופ"ש...

טוב, אז התכניות שלי לסופ"ש הזה הן לא כאלו שייזכרו לנצח, וסביר להניח שעליהן לא אקדיש פרק באוטוביוגראפיה שאני עתיד לכתוב על עצמי. מה אני מתכנן? להמשיך ולקרוא קצת מסאלוסטיוס (בלאטינית); לקרוא קצת מתוך חיבורו של תאודור מומזן "היסטוריה רומית" פרקים העוסקים במלחמות בעלי הברית ומלחמת האזרחים (בתרגום כמובן), לעיין פה ושם בכמה גליונות של כתב העת "אשכולות" שלקחתי מן הספריה, כתב עת העוסק בתרבות הקלאסית; לחפש אחר ביקורות (אני מאוד מקווה שאמצא רק ביקורות טובות!!) על התרגום החדש של אריה סתיו ל-"קומדיה האלוהית" מאת דאנטה אליגיירי, ואולי כבר להזמין את הספרים; וכמובן, להיפגש הערב עם חברים על כוס בירה (או שתיים, שלוש, ארבע, נראה איך יתפתח הערב...) יחד עם כמה סרטים ב-DVD. (בטח שמתם לב ש-DVD זה השם שלי, רק בלי אותיות התנועה...). למחר קבעתי עם חבר לצאת לרכיבה על אופניים עד ב"ש, הלוך וחזור. נראה מה יהיה מזג האוויר, ונראה אם אצליח לגרד עצמי מן המיטה בשעה 06:00 לפנות בוקר... דאנטה

יוקאס

New member
../images/Emo99.gifהקומדיה האלוהית ../images/Emo99.gif

אני לא אתפלא אם הביקורות יקטלו את אריה סתיו, הן בדרך כלל קוטלות אותו. אין לי מושג למה, כי אני לא יכולה לשפוט תרגום מיוונית איטלקית ולטינית, אבל אם הם אומרים... אני לא צריכה את התרגום החדש, יש לי את התרגום האנגלי המושלם של אלן מנדלבאום בנורתון אנתולוגי (התנ"ך שלי)...
הו, דנטה! (לא אתה, דאנטה האמיתי - אבל אל תיעלב!)

אם יצא לך להציץ אי פעם בכרטיס האישי שלי,

אולי יצא לך לראות את רשימת הקישורים שלי. אחד מהם, הוא מהדורה מכוונת של "הקומדיה האלוהית", עמוד מקור מול עמוד מתורגם לאנגלית, לפי התרגום של מנדלבאום ו/או לונגפלו... כמובן שגם אני מחזיק אצלי את המהדורות הללו ב"הארד קופי", כולל גם את התרגום העברי מאת עמנואל אולסבנר... לגבי איכות התרגום של אריה סתיו, אני מכיר אותו עוד מאז ימי "שירת הניבלונגים" ו"שירת רולאן". אמנם אני לא שולט בגרמנית ו/או צרפתית תיכונה, אבל המרצים שלי שכן שולטים בשפות הללו אומרים שהתרגום שלו טוב מאוד. דאנטה

ChilD SouL

New member
סופש.

אני חייבת לציין שברגע זה ממש יורד פה מבול, יותר נכון - ברד. כולי מתרגשת ומבסוטה מהחיים. אחחח... הריח של הגשם
. ולעניין, באופן כללי היום אני נחה לאחר שקמתי בשעה דיי מוקדמת בשביל פרוייקט בו אני שותפה וכן לסיים שיעורים בסטטיסטיקה [אני פוחדת להגיד, אבל אני חושבת שזו תחילתה של ידידות מופלאה. ובטח אצטער על כך עוד כמה חודשים] ואולי בשעות היותר מאוחרות בלילה אתנחל אצל חברים, אותם הזנחתי קצת השבוע. מחר אני עובדת
. מטלות יש מספיק, כפי שאמרתי - היום צריך לסיים סטטיסטיקה. מחר, אם יתאפשר לי להגניב זמן בעבודה אז לקרוא מאמר\ים.

Dizen

New member
חורף!../images/Emo183.gif

יש עוד שיעורים בלינארית
מתכננת בעיקר להתבטל.

d e m o sthenes

New member
עשיתי כבר שיעורים באנגלית ונשאר לקרוא

רק מאמר אחד באנגלית לתירגול של תיאוריות בקרימינולוגיה. בבילון HERE I COMEֱֱֱֱ

mikmik 01

New member
../images/Emo188.gif חבל שהפסיק הגשם!

בתוכנית היום : לצאת לסרט "סימנים של כבוד" - מישהו ראה? מחר- לקרוא מאמר די גדול וגם שיעורים בסטטיסטיקה
אחה"צ אולי עובדת. סופ"ש מצויין

לראות אחרי כמעט שבוע את הבנזוג../images/Emo99.gif

מחר בחמש בבוקר הוא נוחת פה ויגיע ישר לארוחת בוקר מפנקת ולאמבטיה מפנקת
. אז מחר אני מתכננת לעצמי השכמה מוקדמת בסביבות 4 וחצי בבוקר, כדי להספיק להכין לחמניות טריות ופנקייקס ולסחוט מיץ תפוזים ועוד כל מיני דברים... וגם יש ארוחת צהריים אצל אמא של הבחור מחר. היום הייתי בשוק הפשפשים ביפו עם ההורים שלי ואחרי זה בעיקר ביליתי בלהדוף את ההורים שלי שיפסיקו להציע לי דברים לקחת, איכשהו חזרתי עם סל עמוס בדברי אוכל
- ג'י... מעניין איך זה קרה
שבת שלום וסופשבוע נפלא
.

M o n a L i s a

New member
סופ"ש! ../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

כבר כמעט נגמר
ועוד לא למדתי כלום
! השביתה לא משפיעה עליי לטובה... בינתיים היה סופ"ש טעים וקר, ככה שאני מרוצה
. היום בערב חוזרת לרמת גן לשותפה המקסימה שלי, והשבוע אני לא עובדת, ובקושי יש לימודים חוץ ממעבדות שמתקיימות אז אפשר להתבטל קצת.

anatotel

New member
הייתה לי התלבטות אם לחזור הביתה בכלל

תכלס סיימתי את "שבוע הלימודים" שלי כבר ביום רביעי בצהריים, אבל היו לא מעט מאמרים לקרוא, תרגילים לעשות ולהתחיל להתקדם עם עבודה כלשהי, סופ"ש שעבר כשהייתי בבית לא עשיתי כלום כי... אני בטלנית ברמות עילאיות, אז חשבתי להישאר במעונות לסופ"ש. הכל התקדם כמו שצריך עד שביום חמישי אמא שלי החליטה להתנהג כמו הפולנייה שהיא לא, שיחקה לי על הרגשי ו... נשארתי ערה עד 3 בבוקר כדי לסיים את כל הדברים החשובים ביותר ובשישי על הבוקר חזרתי הביתה... כן, סופ"ש בבית... בישולים של סבתא ו... "צ'אק ולארי" בקולנוע. אם אתם אוהבים סרטים שאפשר לצחוק עליהם במהלך הסרט תהנו מזה.

למעלה