לסופ"ש שהוא כן חוזר.. ובטח למשפחה שלך יש הנחה איפשהו :P סופר פארם/שופרסל/חצי חינם
D dandi99 New member 23/12/09 #19 לסופ"ש שהוא כן חוזר.. ובטח למשפחה שלך יש הנחה איפשהו סופר פארם/שופרסל/חצי חינם
F FallOutGirl New member 23/12/09 #25 ../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחח כן. לאמא יש בסופר פארם ולשני ההורים יש בשופרסל חחחחחחחחח נו.. אבל באמצע היום אני הולכת לבד לסופר בשביל מה יש אוטו? חח
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחח כן. לאמא יש בסופר פארם ולשני ההורים יש בשופרסל חחחחחחחחח נו.. אבל באמצע היום אני הולכת לבד לסופר בשביל מה יש אוטו? חח
G GrowingMadness New member 25/12/09 #28 וואו זה ממש יפה! ../images/Emo13.gif סחתיין על ההשקעה. עושה לי חשק להכין כזה גם לחבר שלי
B busted3 New member 23/12/09 #20 ../images/Emo207.gif צריכה המלצה... היי בסופ"ש הקרוב אני חוגגת עם החבר איזה אוקייז'ן ואני מחפשת בר תל אביבי טוב עם קוקטיילים וכאלה... מישהי יוצאת בדר"כ? מישהי מכירה מקום נחמד? תודה
../images/Emo207.gif צריכה המלצה... היי בסופ"ש הקרוב אני חוגגת עם החבר איזה אוקייז'ן ואני מחפשת בר תל אביבי טוב עם קוקטיילים וכאלה... מישהי יוצאת בדר"כ? מישהי מכירה מקום נחמד? תודה
D dandi99 New member 23/12/09 #21 בתל אביב אין לי מושג :/ הדבר היחיד שעולה לי זה השוובלה וזה בכלל דאנס בר. אבל פאב/בר יש לי להציע לך בראשון/רחובות.
בתל אביב אין לי מושג :/ הדבר היחיד שעולה לי זה השוובלה וזה בכלל דאנס בר. אבל פאב/בר יש לי להציע לך בראשון/רחובות.
B busted3 New member 23/12/09 #23 אמ... ראשון רחובות לא עוזר לי. אני כבר אשאל חברות וכאלה.. תודה רבה בכל זאת[:
S sapir307 New member 23/12/09 #22 הוא לא חוזר הסופ"ש הזה.... הסופ"ש הזה אני לבד... אבל כל כך נהנתי איתו שהוא היה פה!מחכה ממש לסופ"ש הבא!שיעבור מהר ובקלות... כיף לכל מי שמקבלת את שלה לסופ"ש... תהנו
הוא לא חוזר הסופ"ש הזה.... הסופ"ש הזה אני לבד... אבל כל כך נהנתי איתו שהוא היה פה!מחכה ממש לסופ"ש הבא!שיעבור מהר ובקלות... כיף לכל מי שמקבלת את שלה לסופ"ש... תהנו