../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifוחבל שהוא כנראה לא חוזר ../images/Emo10.gif
אולי סופ"ש הבא? אולי סופ"ש אחרי זה? השבוע זה 21 ואני לא יודעת מתי הוא יחזור כבר!! הוא כבר שנה וחודש בצבא וסגר רק פעם אחת 21 ועכשיו פתאום אני צריכה להתמודד עם 28 או 35... מחר כנראה יהיה לו משפט סוףסוף.. שניים כנראה. ניראה כמה שבתות הוא עוד יצטרך לסגור. את הקרובה בטח יתקעו לו.
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהצלחתי לדבר איתו עכשיו..
הוא אמר שהוא בטוח סוגר 28.. ועוד לא היה לו משפט. הוא עולה שוב לשמירה והמשפט יהיה מחר אולי. אוףףףף. זה הגיוני בכלל שבני זוג יראו אחת את השני פעם בחודש?? פעם ראשונה 28... אני צריכה להתמודד איכשהו. אני יכולה להתעודד בזה שאולי אולי אולי אולי - הוא יהיה פה בסילבסטר. ידיד שלי אמר שיכניס אותנו חינם למסיבה...
אבל לא הבנתי, איך הוא יהיה פה בסילבסטר אם הוא סוגר 28? בכלאופנ. הגיוני- זה לא. אבל.. זה קורה. תחשבי שיש בנות שחבר שלהן יוצא 28 קבוע ועוד חוזר מקוצרות. גם חבר שלי אפעם לא סגר 28, אבל הייתה פעם אחת שהוא קיבל ריתוק ולא היה בבית איזה 40 יום, ו..זה קשה, אבל שורדים את זה.
כי בהתחלה הוא היה אמור לסגור 28 ואז אולי לצאת ביום ראשון אחרי הסילבסטר או לצאת בחמישי של הסילבסטר ואז יוצא כאילו 25\3. אבל הוא קיבל ריתוק עוד 28 בדיוק שנגמר לו ה21.. האמת שעכשיו אני מקווה שיוציאו אותו שישי שבת הבאים לאפטר כי אז יהיה לו בדיוק 25-26 יום בצבא ומתישהו צריך אפטר חח הוא חובש והם צריכים אותו שם.
במקום סתם לצאת היום הוא קיבל את כל השבוע... בעצם טכנית זה 6 ימים כי הוא חוזר כבר ברביעי הבא ואז נגמר ה17-4!! אחחח אין מאושרת ממני.. שבוע שלם עם החייל שלי D:
לא יצא לנו לדבר מראשון, מתגעגעת בטירוף אני כזאת גרועה ראיתי אותו רק סופש אחרון ואני אראה אותו גם הסופש הזה. ואז.. 21 ה21 הראשון היה זוועתי נקווה שזה יהיה יותר טוב
הוא היה אמור לצאת שבוע הבא אחרי 19 יום ליומיים (עדין לא עשו לו משפט אז זה עדיף תקף) ובסוף כל המחלקה שלו ס-ו-ג-ר-ת כי זה לפני אימון מה שאומר שהם סוגרים 25 :/ .
וואי אני כלכך מתרגשת הכנתי לו פשוט מלא מתנות כי גם שבוע שעבר היינו שנה וחצי ולא חגגנו עדיין... והכנתי גם שיפודי גומי יאייי זה היה כזה כיף... בקיצור אני מקווה שיהיה מושלם 3> ולכל הבנות שהחבר לא יוצא לא נורא בסוף הכל עובר תחזיקו מעמד 3>3>3>