סופ"ש חדש :)

AnGeL DoLlY

New member
ובקיצור

אדם נאלץ להבריז בגלל שבןדוד שלו חגג יומולדת בזואי ג'יימסון, והוא היה חייב ללכת לא קריטי. למדתי בשבת, ובערב הופענו הלהקה בכפר נוער בהרצליה עם הנינים..היה אדייייייייר כל כך נהנתי!! כיף להופיע ביחד. :))

tamarosh

New member
אוי איזה כייפי!

אמא קנתה לי משקפי שמש חדשות של VOUGE מהממות לחלוטין ושמלה יפה כ"כ שבא לבכות מקסטרו. זה יופי של פתיחת שבוע. -היום- הנ"ל ועכשיו קצת בא לי זמן איכות עם אבאל'ה שחזר מהמילואים ואז לנוח צהריים. אחה"צ כנראה לIKEA לקנות שולחן לאחותי ובערב לנסקפה בכיכר כנראה להופעה של גידי גוב
-מחר- אהובי [!!!!1] היקר חוזר אחרי שבועיים תמימים בלעדיו. לא משנה מה, העיקר איתו. בערב צריכה לברוח מהבית כי אחותי חוגגת יומולדת ורוד לחלוטין עם 30 [!] פאקצות. אשכרה הבלוג של מאי...גם קוראים לה ככה. עצוב. בלילה פארטייה במועדון הברקספט בת"א. מסיבה פרטית אל תשאלו. -שבת- בצהריים חוגגים יומולדת לאחותי היקרה במסעדה סביר להניח. זה התכנונים לעת עתה.

רייל

New member
ממ

בשישיבת אני הולכת לכפר סבא, למגי, נעשה את הסוף שבוע הזה לדבר הכי כיפי בעולם כי בזה אנחנו הכי טובות. בלעשות כיף ביחד. אה אה אה.

yaeli87

New member
כוסעמק.

הייתי אמורה לעשות סופ"ש בניצנים והמזג אויר המחורבן הזה גרם לזה להתבטל!!!!11 אוף... רבתי עם מאמי ריב נורא מעצבן...ואני שונאת את כל העולם... נראה לי הולך להיות סופ"ש נוראי...ובנוסף יום ראשון יש אזכרה. כ-ו-ס-ע-מ-ק

yaeli87

New member
תיקון...

חמישי- חזרתי הביתה בערך ב6,הלכתי עם אמא לחדר כושר...השלמתי עם מאמי. והכל תקין

yaeli87

New member
עוד תיקונים :]

היה לי סופ"ש ממש ממש כיפי למרות שלא יצאתי...! שישי- קמתי ממש מוקדם והלכתי עם מאמי לחדר כושר,היה מעולה. אח"כ נסעתי לאיקאה עם אחותי ובעלה... חזרתי הביתה בערך ב2 ואז סתם נחתי כזה... בערב ראיתי משפט הזהב וחברים והלכתי לישון
שבת- העירו אותי ב10 ומשהו ונסענו לסבתא שמחר נוסעת לחצי שנה.אח"כ הלכנו לאכול ארוחת בוקר בים והיתה הרקדת ריקודי עם אז היה פשוט פשוט פשוט מעולה!!!!!!!!!!1111 כ"כ נהנתי,חזרתי הביתה והלכתי לחדר כושר. עוד מעט אני נוסעת למאמי שלי החמודיק. היה פשוט סופ"ש מעולה!

D a n i e l o

New member
חדשה ?

קוראת מלא, מגיבה לפעמים.. היום: לא הלכתי לביצפר, למדתי למת',ב6 שיעור פרטי ואז ממשיכה ללמוד . יום שישי: מבחן מפמ"ר במת' , בהצלחה לי. לבוא הביתה לעזור לאמא כמה שיותר ובערב בית ריק לחברה אז כולם באים אליה ואני נשארת לישון שם. יום שבת: אני בטח יחזור הביתה ב1 ככה ואז ללמוד למבחן העצוווווווום באזרחות יום שני על ספר שלם, כל היוםםם.. [אני דניאל, בת 15 מהדרום :) ]

Liraz 6q

New member
סופשבוע!!!!!!../images/Emo99.gif

איך שוב סופשבוע?! החייים שלי עוברים כלכך מהר!
בכל אופן.. היום-חמישי- ממ הייתי בביצפר 3 שעות אחרי שאיחרתי לשעתיים בבוקר.. עד עכשיו הייתי בקניון עם חברות.. אכלנו צהריים ובזבזנו את כל המשכורת..בערב בטח נצא לעשות איזה סיבוב.. מחר-יומשישי-
ממ בבוקר מבחן באזרחות..אחרכך בים.. ב3 תור למספרה..ארוחת ערב עם המשפוחס.. ובערב אחרי איזה חצי שנה שלא הייתי בבית יומשישי החלטנו כל החברות לא לצאת ולישון כולן אצל חברה..עם ידידים וזה.. משו מצחיק..
בלילה מאוחר אני בטח אלך אליו קצת..
יום שבת!!!!!!! אעעעעע היום הגדול! בבבוקר קמות לבריכה של אוריקו..( החברה שאנחנו ישנות אצלה) ג'חנונים אבטיחים ארטיקים וכאלה.. הולכות אישה אישה לביתה.. איפור שיער שמלות נעליים תכשיטים ובערב ה-נשף!!!!
הולך להיות מדהים!!!!

tamarosh

New member
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף :[[[[[[[

בא לי גםםםם!!!!!!! תהני כ"כ [-שיטחיות זה אנחנו-]

Liraz 6q

New member
כן

זה רק נראה לך:]] חחח תכלס לחיות באילת זה משעמם.. אנחנו יודעות למצות את העיניין ולעשות את זה כיף.. תודה לשתייייכן:]

Oo The Gush Oo

New member
גשם?

עידני סוגר שבת. היום- נשארת בבית, לא מצליחה לקום למחרת כשאני יוצאת. שישי- קד"צ, מבחן גמר בספרות_תנ"ך+אזרחות. חשים אני אנשטיין. אח"כ לסדר את החדר. בערב כניראה ג'וני קיי בת"א. שבת- רצינו ים, אבל גשם. בטח סתם אשרוץ בבית ובערב אצא עם החברות לטחון זיוה.

OverSharing

New member
וואלה..../images/Emo103.gif

אה.. היום- עמרי היה אצלי אחרי בי"ס
[שהייתי בו רק ארבע שעות מתוך שבע ובאחת מהארבע נשארתי בחוץ. חח על הפנים] אח"כ אכלתי, התקלחתי אני מבזבזת זמן במחשב כבר שעה:| בתשע עופר ועוז באים לישיבה וקובעים ראשצים!!! מחר- בי"ס עד אחת, להכין משהו לפעולה ואז פעולת צוות ואח"כ פעולה.. אז ישיבת שכב"ג שעוז ואני עושים בה משהו.. כיף חיים:] בערב אני מקווה שהבנות יהיו כיפיות ואח"כ בטח אפגש עם עמרי. אה, יכול להיות שנפגש עם הצוות הישן ונביא למיכל את המתנה שקנינו לה בפולין לפני אה, חושב וחצי :p שבת- לחרוש את חיי למתמטיקה:|:|:|:| מתכונת ביום ראשון.

Tin Doll

New member
השעווה מתקררת

חמישי: 9:00-11:00 עבודה כרגיל, 12:00 פסיכולוגית. היום ב21:00 אני הולכת עם ידיד להופעה של גבע אלון בסינדרום שישבת: אצל החבר, יום שישי אולי אסע ישר לת"א ונלך לדבר הזה של הקפה בכיכר. אבל לא נראה לי.

מה זה הדבר הזה של הקפה בכיכר?../images/Emo3.gif

פשוט אני מחר עם אחותי בת"א ואם זה מעניין נקפוץ חח

לא נראה לי שנלך

אחותי אומרת שאמרו שיהיה חרא מזג אוויר מחר אז דחינו ת'מיני יום כייף הזה לשישי הבא... אני נוסעת אליה מחר סתם כזה.

למעלה