סופ"ש חבר'סססס :]]

belledejour

New member
אנחנו חייבות להבריז ביחד../images/Emo11.gifבעיקר כי הבצפר שלי

3 מטר משלך
דברי איתי

2STRIPE

New member
ממהה?!?!?

חזרת לאוולינה..???? אגב אני בשביתה אז הצעתי לך להבריז מבצפר כי לך יש

belledejour

New member
כל היום הברזתי בכלל../images/Emo98.gif../images/Emo3.gifואני לא באוולינה,

הרטמן משתלט על אוולינה ונשאר בבניינים שלהם!!! אמרתי לך את זה כבר
אני עדיין באותו בניין כמו קודם..

2STRIPE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לכם בניין משלכם..? חחחחחחחחח טוב אז איזה יום..?
את באה מחר..? או שאת הולכת היום.?

SNTQ

New member
הממ הממ..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםרביעי-שישי כי חזרתי הביתה מהצבא לגימלים,חווה,חבר,חברות,קניות (והרבה!)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע היה שבוע גימלים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע הייתה ההבנה שאין כמו אמא!
התעצבתי מעט כי נאלצתי להיפרד מהחברות בטירונות התעצבנתי על הסמלת שלי אבל בסוף סלחתי כי מי יסלח לה.. בנאדם טיפש! התאכזבתי מעצמי קצת כי אולי ויתרתי מהר מדי. בכיתי מעצב במטווחים (כשהמחלקה שלי טווחה) נזכרתי בהם (
) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע הוא הטלפתיות המטורפות עם חברה שלי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו "אני איתך לאורך כל הדרך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי לא יודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לכל הבלגאן של ההוצאת גימלים הסרט הכי טוב שראיתי.. לא היה דבר כזה המקום הכי טוב שאליו יצאתי היה רננים-עזריאלי בחמישי ושישי בחווה משו שקניתי,וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הבנות שלי,הבנות מהטירונות,דותן,אופיר,רתם.. התודה שלי השבוע היא להנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם שיחה עם הקב"ן
מאכל השבוע שהיה הוא אוכל של אמא! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "תשישות" הייתי מוחקת מהשבוע הזה את הבכי במטווחים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אהיה כמה שיותר עם החברים-
השמש שהאירה לי את השבוע הם אותם אלה שפירטתי למעלה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אירוע בחמישי,כנות בשישבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. 21. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דן,הבנות,דותן.

SUFA theOUEEN

New member
../images/Emo13.gifשבועע פוזנייי חחח

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני-שיעורר טוב ויומולדדתת שלישי-אימווןן תותחי בחדרר כושר ונפגישהה עם הבננותת ,שישי-אימוןן תותחיי,היוםם כי טיולל הכיי כיף שיש!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..האימוןן,חדרר כושר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ הברכהה
התעצבתי מעט כי.. לא יצאנוו בסוף
התעצבנתי על.. חברווותת מהכיתהה אבל בסוף סלחתי כי .. לאא
התאכזבתי מ... כי...|סדגש נובאדיי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוקק היום בטיולל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום בטיול,יום שניי בלילה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אמא את יודעת שגל פוזנית"מה גל?? פוזנית..מה זה?? פוזאיתת נוו חחח ו-"הדור של היום חח,לא יותר טוב הדור של פעם,יאללה שתקוו הדור של מחר..היהה פשוטט
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היוו רכיבות טובותת השבוע,ווסתם ככהה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתאמןן כל כך הרבה.. הסרט הכי טוב שראיתי..ממ לא ראיתי השבוע.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המכתש הגדול,קטן,אגם ירוחם,ממשית,חנההה,חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מכנסס רכיבה חדייש,שרשרתת,נעליים ,סווצ'ר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כלל החברים למיניהם,אבא ואמא.. התודה שלי השבוע היא ל..הוריםם
פינקתי את עצמי השבוע עם..מללאא מתנותת מאכל השבוע שהיה הוא..העוגהה של הבנותת חח,סנוויץ טיולים של אבאא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?קבוקקI" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..חח שיר שהמצאנוו היוםם בנסיעהה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."ארטיקק,מסטיק שוקולד בננהה.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אתת הכאבב ידיים אחרי האימון הראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישןןן,ואני עושהה זאת מחרר!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אבאא,חייםם,סופקיןן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון שני,רביעיי חמישיי שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע....כלום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המוןןןן סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

SapirElias

New member
סיכוםםם ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום חמישי ושני, חווה יומולדת לחברה מהחווה
היום היה נחמד הרכיבה בלטרון .... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממממ.. הכתבה יצאה נחמד D; הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. סתם עצבים חח.. התעצבנתי על.. אבאא אבל בסוף סלחתי כי .. בסוף יצא בסדר.. התאכזבתי מ... כי...העוגה שהכנתיי שיצאה בגובה אולי סנטימטר וחצי חח
בכיתי מעצב/אושר כי.. אממממ עצבים.. חח אני בוכה שאני עצבנית S: הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אויי חחחחח בגלל שזה פורוםם פתוח אני מעדיפה לא לרשום .. וואי אחד המצחיקים!! צחקתיי איזהה 5 דקות בלי להפסיק
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמממ בסופו של דבר המתנה היתה מוכנה בזמן
וביום שני כי עליתי על צ'סטר!! למרות שכל כך לא רציתי.. ולשם שינוי הלך דווקא נחמד.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד רכיבה על צ'סטר הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה, אמממ אולי גם קניון למרות שזה היה לשנייה וחצי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנה לתמרי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..קרן
וכל השארר [כמעט..] מהחווה התודה שלי השבוע היא ל..ממממ פינקתי את עצמי השבוע עם..עוגההה מאכל השבוע שהיה הוא..עוגהה, למרות שהיא קצת נשרפה לי חחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אמממ לא יודעת.. אני כמעט בטוחה שהיה משו מעצבן אבל לא זווכרת מה O: הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב, ורכבתי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המממ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. זה יותר מקווה שלא יקרה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ש נ י ס

New member
../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי, שהודיעו לי שאני לא נשארת לישון בצבא, וההורים חזרו! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שההורים חזרו! -לא חשבתי בחיים שאני אגיד את זה- הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שקיבלתי את המצלמה?!
וגם שאמא הגיעה איתי לכמה החלטות חשובות וטובות *איימן* התעצבתי מעט כי.. לא קנו לי אדידס! התעצבנתי על.. ההורים שלא קנו לי אדידס! אבל בסוף סלחתי כי .. כי אמא קנתה לי נעליים של פול אנד בר
התאכזבתי מ... כי...מהעובדה שלא רכבתי המון זמן
ומניצן, אבל ממש. בכיתי מעצב/אושר כי.. מכאבים! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא'דעת. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..--- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שרדתי שלושה שבועות בלי להרוג את אחותי ועוד בדרך הרווחתי 700 שקלים! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכל השלושה שבועות האלו! הסרט הכי טוב שראיתי..משהו כזה טוב..לא זוכרת איך קוראים לו.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אשדוד עם אמא!?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מצלמה ונעליים, אבל לא אני קניתי, ואני ממש לא קרובה ללהיות במינוס ~טפוטפוטפו~
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ההורים, הבת דודה החמודית שלי. התודה שלי השבוע היא ל..להורים שהביאוני עד הלום, וגם על שהביאו לי את המצלמההההה! (וכמובן את הנעליים!!) פינקתי את עצמי השבוע עם..מצלמה ונעליים (אם עוד לא קלטתם) וארוחת בוקר טעימהה. וג'ינה טאון וארומה. אני שמיין^^ מאכל השבוע שהיה הוא..אקטייבה+גרנולה-שוקולד בננה. יאמי יאמייי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?דיאטה ללא דיאטה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..השיר החדש של ניקלבאק!!!!!!!!!!! אלבום השבוע שהיה..הממ.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את העובדה שלא רכבתי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארכב. דבר שלא עשיתי! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורי ופולו וההורים... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ל-ר-כ-ב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להיות יותר עם עידו, לראות את מורני, לצלם, שהשיחה תלך כמו שצריך!! ולראות את יעלי וניצקוש! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אוהווו..יש מלאנתלפים. אבל עידו ומורי ומורני בעיקר כי כל השאר רחוקים!! ועם המון תקווה גם את יעלי וניצקוש!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

ram ram

New member
בא לי גם..../images/Emo3.gif ../images/Emo67.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. אממ... שני בערב+רביעי..
כי.. שני- ערב אוסטרלי..
רביעי- פרידה מכולם+החלפת כתובות ואמצעי תקשורת+חזרה הביתה למקלחת!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטיול עם הפרשים האוסטרליים... ניקוי ראש אמיתי, הכרת אנשים טובים חדשים..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. להיפרד מכולם.. להרבה מאוד זמן...
התעצבתי מעט כי.. כי אולי אני לא אראה אותם בחיים יותר...
התעצבנתי על.. עומר.!!!!
כי הוא חושב שהוא הסוב שלי... ילד חצוף!
אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי לו...
התאכזבתי מ... כי... מההורים, שישר הפילו עלי מלא מלא משימות בשנייה שחזרתי הביתה...
בכיתי מעצב/אושר כי.. אז ככה: ביום שני בערב עין ימין בכתה מצחוק... ביום שישי עין שמאל בכתה בלי סיבה..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... היה שבוע מצחיק ביותר.!!! הכי מצחיק היה ההמחשז של קווין לסיפור האוסטרלי שלהם..
היה הכי מצחיק בעולםם!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " רם רם!! יארמטכ"ל אחת!!! אני לא יודע מה הייתי עושה פה בלעדייך...!!!" אני:"מתרוצץ בין הסוסים כדי לראות שהכל בסדר..
"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הריב של פראנק
וטים
...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום ב 5:30 בבוקר בגלל שפראנק מחצרץ בחצוצרה כדי להעיר את כל המחנה, אחרי ששמרתי שעתיים בלילה [19-20, 4-5]...
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי, אבל האוסטרלים חיו שם בסרט..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ממממ.... בית אשל...
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.! ואפילו הרווחתי קצת מטיפים..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וואי, כל כך הרבה..!!! זוריק [שדאג לי כאילו אני הבת שלו], אבי [שתרם לי חצי מהאוהל שלו, השתתף איתי בשמירות ודאג לי גם], אריה+שלמה, ים ים, טים
, פראנק, ברי, מליסה, קווין ועוד ועוד...
התודה שלי השבוע היא ל.. לזוריק שלקח אותי איתו.! ולטים על הכובע המגניב [
תמונה מצורפת..]
פינקתי את עצמי השבוע עם.. עם מקלחת[!!!] של איזה שעה ביום רביעי בערב...
מאכל השבוע שהיה הוא.. לאנצ' בוקס=ג'אנק בוקס, שוקו והרבה.! בשר, בירות ועוד כל מיני שטויות...
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "נווה מדבר"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Waltzing Matilda בביצוע הכי יפה שיש..!!!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Around The World..."
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את עומר! בכל מובן המילה.!!!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בחוה
יקבל מייל חזרה מאוסטרליה
ירכב על ג'ונה!!!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. זוריק, אבי, ים ים, טים, מליסה.
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, והרבה.!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להתחיל להתאמן על דייגיטו...
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מממ... רונה..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הכובע שטים החליף איתי..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

ווינגז

New member
סיכום ולישון ../images/Emo1.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. קשה! כל הימים שיעלי הייתה פה, וגם אתמול והיום בגלל לולה והקורס של איאגלה.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שוב, אותו הדבר. כל הימים עם יעלי (למרות שבאמת שרובם היו בשבוע שעבר
) לולה ואיאגלה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התרגיל האחרון היום והשיחה עם אמא לפני כמה ימים. התעצבתי מעט כי.. אני שונאת לקנות בגדים והתרגיל האחרון היום היה ממש עצוב לי. התעצבנתי על.. אבא שלי, כרגיל.
אבל בסוף סלחתי כי
התאכזבתי מ... כי... אבא שלי שלא מנסה בכלל, עצמי כי אני לא מצליחה להתנהג כמו בנאדם. בכיתי מעצב/אושר כי.. אני לא מצליחה לקנות בגדים בלי לבכות.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיחות עם יעלי באמצע הלילה והירידות העצמיות. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "וואו, אף פעם לא שמתי לב כמה השפתיים שלך יפות"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לצחוק ולהיות אני כשיעלי הייתה פה, וזה לא מובן מאליו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כ"כ מוקדם אתמול והיום. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי
הספר הכי טוב שקראתי: ההיסטוריונית, אבל אמאלה!
עוד לא סיימתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אביאל
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. תספורת ובגדים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי, נוּש, שחף, ללי, שירלי, עמית, דפנה, דיוויד, לולה, צומי ולילו. התודה שלי השבוע היא ל.. All the above. פינקתי את עצמי השבוע עם.. B&J עם יעלי. מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל תירס, כמובן. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אההההההההההה" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Baker Baker - Tori Amos, נתקע לי בראש (סליחה, מוּש). אלבום השבוע שהיה.. Blue - Joni Mitchell משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
I let the beast in and then; I even tried forgiving him, but it's too soon So I'll fight again, again, again, again, again. And for a little while more, I'll soar the Uneven wind, complain and blame The sterile land​
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אתם יודעים את מה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עשיתי את מה שרציתי השבוע
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי, מוּש, לוליטה, עמית, צומי ולילו. השבוע שבפתח (מראשון): משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר
והסופ"ש (אם זה עדיין בתוקף). משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הממממ האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נו
זה עקום אבל אני אוהבת את זה ככה

MAYA 4827

New member
trick or treat? its Halloween

babyy!!!! סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי כי הלוויןןן!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הלווין!? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הלווין!? חחח שקיבלתי המון ממתקים התעצבתי מעט כי.. לא מצאנו תחפושת!! התעצבנתי על.. שכרמל הצטלמה עם המתופף של אול טיימס לוו!!! אבל בסוף סלחתי כי .. בסוף מצאנו:] התאכזבתי מ... כי... כי לא הלכתי למסיבה, כי הייתי גמורה פשוט נרדמתי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח אצלי עם ירדן וכרמלי"....לא היא עושה משהו מכובד!! מחליפה את הבטריות או מכניסה את הקווטרים?" ושאני ורייצ' ניסינו להכניס את הקווטרים למקום שמכניסים שטרות" ושהמורה שלי שהיא בת 60 התחפשה לבצפר לכוכבת רוק ושמה בכיתה את השיר של הספייס גירלס והתחילה לרקוד:] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."למה לא אמרת לי?! כי היה אצלכם 5 בבוקר!! אז מה לך מותר להתקשר בכל שעה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי 100 במטמתיקה וכי יש לי כבר 200 דולר מבייביסיטר וכי לא נכשלתי בביולוגיהה ושייקי כןןןןןןןן!!!!!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא להרדם בביביסיטר!! אין מצב שאני עושה היום שוב! הסרט הכי טוב שראיתי.. אנסטסיה:] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טריק אור טריטינג!! הלכנו ממיכל עד פז!! טוב שהוא לא גר איזה שעתיים משם! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. צ'ק לפנסיון? ומחר מלא ג'ינסים!! וממתקים להלויין משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ירדנושש, הדרייי, איימי, התודה שלי השבוע היא ל.. חברים למיניהם:] ואבא, שממש חזק בקטע של הסוס פינקתי את עצמי השבוע עם.. את לואיס, עם שטיפה יסודית יסודית כשלא היה ממש קר, יישר לקובן חמים:] מאכל השבוע שהיה הוא.. הרבה יותר מידי ממתקים בהלויין!!!!!!!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? my first HALLOWEEN! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. נגד הרוחח אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: ..trick or treat, smell my feet, give me somthing good to eat if you dont, I dont care, I'll pull down your underwear הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. תבייביסיטר המעייף!!! (לפחות קיבלתי 40 דולר:]) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. וואו יישן, ובאמת ויתרתי על לצאת אתמול ופשוט הלכתי לישון!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה:] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ממ רכיבות וכאלהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא נרוץ, נעבור בשלום את ההפרזנטציה שלי, נעבור בשלום תמבחן בביולוגיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבההההההההההה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי לי[] ולמנהלת השנייה שלנו (מורני) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

gili600

New member
יא אולסטאר ורוד ושומני שכמותך!

התמונה שלך.. קריפיי

../images/Emo9.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי- רכיבה טובה שבת- קניון וסרט הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע....רכיבה טובה וסרט הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אמממ התעצבתי מעט כי..לא התעצבתי התעצבנתי על..אני להתעצבן???
חח סתם אף אחד אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ... כי...כלום בכיתי מעצב/אושר כי.. כנ"ל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..התה, "אין לזה צבע!!!, טוב תביאי עוד נענע"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כנ"ל הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף סוף רכבתי עליו כמו שצריך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ..... הסרט הכי טוב שראיתי..החופשה ואשת החלומות(או משהו כזה) המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..פופקורן? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גל,שירלי,ענברי,ועוד אנשיםם התודה שלי השבוע היא ל..אממ פינקתי את עצמי השבוע עם..פופקורן ואפילו שתיה
מאכל השבוע שהיה הוא..קוסקוס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא יודעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..dance dance אלבום השבוע שהיה..אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..רכיבה ביום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן הרבה לא כמו אתמול השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כולם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבה מחר, ויומולדת לשירלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבה טובה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

גולע

New member
אווי../images/Emo23.gif

היה שבוע אחד המצחייקייםם איי אייי התה המושלם של עודד. והייללדי מקבצי נדבות
אבל רק אני נדיבה

../images/Emo6.gif

הילדים האלה היום הרגו אותי
וגם הילד הזה שבא אלי לבקש כסף זה היה נראה כזה הזויי!! חח את הכי נדיבה!!! אפילו להבת להם 2 שקלים ולא אחד

למעלה