סופ"ש ומה מכינים?

pirge

New member
הגענו הרגע מהצפון, וראיתי שkushy

הכינה ואהבה. איזה הנאה. תודה על השיתוף וההמלצה. יש לי הרגשה שזה יהיה להיט. הטעם עדין ונהדר. מומלץ בהחלט להכין כמות כפולה או משולשת ולהקפיא. שכחתי להוסיף בצל מטוגן. תוסיפו. בוודאי שאפשר להקפיא. ואפשר להכין ברוטב נהדר של הקציצות טונה בסילאן שלי. לכולם תודה גדולה וחן חן. גמר חתימה טובה.

kushy2

New member
../images/Emo51.gifיקירה. הכנתי גם לבת שלי

ולא נשאר בכדי להקפיא. היה טעים מאד. אני הוספתי גם בצל מטוגן. טעים טעים. תודה, רות

ayaba

New member
נראה משומשו

אפשר להחליף את פתיתי תפ"וא בתפו"א מגורד נניח?

pirge

New member
ayaba,אפשר להחליף,אלא שבפתיתית

פתיתי תפוחי אדמה, יש חומר שמעבה את התערובת. יצא אחלה גם עם תפוח אדמה מגורר. בבקשה,וחתימה טובה לכם.

ady18

Well-known member
מתכונים

פרגיות בחלב קוקוס\אודטה חצי קילו פרגיות שתי כפות שמן זית רבע כוס צילי מתוק כחצי מיכל חלב קוקוס לטגן את הפרגיות עד להזבה ולהוסיף את מרכיבי הרוטב ולצמצם קציצות קינואה וגבינה החומרים: 2 כוסות קינואה מבושלות ומיובשות 1 בצל קצוץ ומטוגן עד להזהבה 2 ביצים 1 כוס פירורי לחם 100 גר' גבינת פטה מפוררת 100 גר' גבינת פרמזן מגוררת חצי כוס אגוזי מלך טחונים גס חצי כוס פטרוזיליה קצוצה מלח, פלפל שחור טחון טרי פירורי לחם לציפוי שמן זית לטיגון אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה. צרים מהתערובת קציצות עגולות ופחוסות מעט. 2. מצפים את הקציצות בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן זית, עד שהקציצות שחומות יפה. 3. מגישים עם יוגורט כבשים קר. מקור המתכון: אהרוני שעועית ירוקה עדינה במחבת -------- המלצה. מקור:פירגה. חבילה של 600 גרם שעועית ירוקה עדינה ירוקה סנפרוסט (כמובן שאם יש בנמצא שעועית טרייה—אז עדיף) מאודה במיקרו במעט מים עד לריכוך - שתישאר פריכה. או מבושלת במים רותחים עד לריכוך. מהמיקרו\סיר לשטוף במים קרים ולשים במסננת. בינתיים-----........ ב- 4 כפות שמן זית לטגן בצל קצוץ אחד גדול - להזהיב- ולהוריד לצלחת. באותה מחבת - ללא תוספת שמן---- לטגן תוך בחישה שלא ייחרכו--------- כוס שקדים מולבנים פרוסים- עד להזהבה. אפשר להוסיף עוד רבע כוס של פיצוחים קלויים כמו חמניות\גרעיני דלעת צנובר.......... לא חובה. להוריד את הפיצוחים מהמחבת---- לצלחת של הבצל המטוגן. באותה מחבת ---- ללא תוספת שמן להחזיר את השעועית מהמסננת ולערבב עד שתתייבש (על להבה גבוהה) מיד כשהשעועית יבשה - אין צורך לטגן או להשהות -- רק לייבש....... להוסיף למחבת מעל לשעועית את הבצל והפיצוחים לזרות גם חצי כוס פירורי לחם טובים וגם כף כוסברה יבשה –שמתי נענע ושיפר פלאים. זהירות,רק לאוהבי הנענע. מלח פלפל שחור לערבב הכל ביחד עד למיזוג כל החומרים כ ד ק ה בלבד. להגיש מיד. המלצה.

DUKASIT

New member
מה אגיד ומה אומר...

כל מה שהכנתי לא יצא משהו אפילו קוסקוס משקית יצא לי כמו בלוק
- אז העברתי דרך המסננת של הקוסקוס. הכנתי מרק ירקות עם עוף וקוסקוס כמובן - לא יצא טעים
אפיתי את עוגת התפוחים שלי שאני מכינה כבר 8 שנים היא החליטה לא לעלות. רולדות מהרטובה והטובה של פירגה, יצא רטוב מידי ביגלל הסירופ
אחת מהרולדות מלאתי בריבת תפוחים בדבש שחמתי היקרה הכינה לחג
בכל זאת תמונה ג'חנון של אלונה שאני עדיין לא יודעת איך יצא - נקווה לטוב. נסיכה ברוטב אדום שהוצאת מההקפאה - זה טעים
אני עוד מסוגלת להרוס את זה בחימום. בקיצר זה מה יש
שבת שלום.

דוכסית הרולדות נראות משו משו

ולגבי החימום - בשביל מה יש בעל
הרגת אותי עם התיאורים שלך

DUKASIT

New member
תודה שוש יקרה אכלו הכל

והרולדות אכילות חוץ מהתחתית. שבת שלום

למעלה