א אביגיל מהר המלכים New member 17/5/12 #189 אלוהימדירים, אישה, מה נטרק איתך?!? מה עקץ אותך ככה? איך את מרגישה?
H Happy Goth New member 17/5/12 #85 מהיום בגופיית סבא עם טוויסט אהובה וחרושה ששמיקי קנתה לי לפני 3 שנים אולי?....
י יוגורט פטל New member 17/5/12 #115 אין, את פשוט הורסת אותי עם הלוקים המושלמים שלך. את ושמיקי חברות? כאילו, כשאתן הולכות ביחד ברחוב, אנשים פשוט נופלים לרגליכן לאורך הדרך, נכון?
אין, את פשוט הורסת אותי עם הלוקים המושלמים שלך. את ושמיקי חברות? כאילו, כשאתן הולכות ביחד ברחוב, אנשים פשוט נופלים לרגליכן לאורך הדרך, נכון?
S shmickey New member 17/5/12 #147 הצחקת אותי כל כך שהייתי חייבת להגיב בשמה אנחנו חברות ממש ממש טובות, ולא, לא נרשמו נפילות ברחוב (לפחות לא ממני)
הצחקת אותי כל כך שהייתי חייבת להגיב בשמה אנחנו חברות ממש ממש טובות, ולא, לא נרשמו נפילות ברחוב (לפחות לא ממני)
H Happy Goth New member 17/5/12 #166 זה לא מדוייק... נכון, אנשים לא נפלו אבל חמציצים, פיתות רקובות ולאחרונה גם תיקים מאלדו
H Happy Goth New member 17/5/12 #161 לוקים מושלמים? אני? מי שמדברת!!! אני ממחזרת במדויק לוקים משנה שעברה...לוק מנצח לא מחליפים כן כן, אני ושמיקי חברות טובות מגיל 13 ואם כבר אנשים נופלים לרגליה של היפיפיה הזאת שמיקי עם השילוב המהמם של מזרח ומערב
לוקים מושלמים? אני? מי שמדברת!!! אני ממחזרת במדויק לוקים משנה שעברה...לוק מנצח לא מחליפים כן כן, אני ושמיקי חברות טובות מגיל 13 ואם כבר אנשים נופלים לרגליה של היפיפיה הזאת שמיקי עם השילוב המהמם של מזרח ומערב
H Happy Goth New member 17/5/12 #168 תודה אני אוהבת את השילוב בין הפשטות של הסגנון "גופיית סבא" לפייטים הדרמטיים טיפה יותר
M michali278 New member 17/5/12 #117 גופיה מדליקה יופי של שילוב עם החצאית בצבע מרענן וחגורה תואמת. לא אהבתי את הכפכפי סנדלים האלה שמנמיכים את ההופעה קצת יותר מדי אם היה להן פס סגור מאחרוה זה היה מתקבל (אצלי) אחרת.
גופיה מדליקה יופי של שילוב עם החצאית בצבע מרענן וחגורה תואמת. לא אהבתי את הכפכפי סנדלים האלה שמנמיכים את ההופעה קצת יותר מדי אם היה להן פס סגור מאחרוה זה היה מתקבל (אצלי) אחרת.
S shmickey New member 17/5/12 #149 מהממת!!!! אפילו אחרי שלוש שנים, אני ממש אוהבת את הגופיה (אם לא יותר! נראה לי שהקדמנו את זמננו)