סופ"ש ב-
אנשים

L U Z I A

New member
יא!../images/Emo2.gifיש לך לובלו צהוב?../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

באיזה טעם הוא?
|אםתגידילימוןאניאצאדפוקה|

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאבלאבל..אין לו טעם../images/Emo7.gif

הוא מהלובלויים החסרי טעם

mika95

New member
עונה../images/Emo146.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא. 2- וגמבה? כן. 3- ותותים? כן. 4- אתה נגעל מדם? כן. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ביום שבת נפלתי מהעץ שלנו בגינה. 6- יש לך בגדים באדום בארון?כן דיי הרבה. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? לא יודעת...
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? רצח.. 9- אוהב את הצבע? כן, דיי... צהוב: 1- מה דעתך על לימון?טעים וחמוץ! 2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבנ"צ?כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? הצבע ירוק!
,סתם בצהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? זה מין חום כזה אני חושבת
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הרצועה של הכלבה שלי...
9- מה לדעתך צהוב מסמל?קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש. ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא
2- אתה אלרגי לדשא?לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?מה שתגיד\י...
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול. 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק?כן. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? לא יודעת!!!! 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אידיליה 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד
כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחח... נוראים. (לא שראיתי) 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? מה?!
4- אוהב ללכת לים? מאוד! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר אוהבת ים. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? רובם בכחול. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מה זאת השאלה הטיפשית הזאת! 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רגיעה. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? כיעור. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? פאקאצות. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אין לי. 4- זה צבע רק לבנות? מאיפה לי... חוץ מזה אני בת ואני שונאת ורוד. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן. 7- החיים ורודים? לפעמים. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין לי... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה 10- אוהב את הצבע? שונאת אותו! כתום: 1- אוהב תפוזים? כן
2- וקלמנטינות?
3- וגזר?
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן. 6- אורנג' חברה טובה? כן. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? תפוז זאת אחלה חברה. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? לא יודעת... 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? רעננות. 10- אוהב אותו?הצבע האהוב עליי.

yaeloolik

New member
:]

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? הן בסדר... 2- וגמבה? לא מאוד 3- ותותים? בוודאי 4- אתה נגעל מדם? האמת שלא... 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת. 6- יש לך בגדים באדום בארון? סביר להניח... 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? כרית 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה(?)
9- אוהב את הצבע? הוא חביב+ צהוב: 1- מה דעתך על לימון? דיי טוב... 2- אוהב חרדל? ככה 3- וגבנ"צ? כן:]] 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אממ כן... (ככה זה עובד בדר"כ
) 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? האור שמראה שהרמקולים שלי פועלים... 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אין לי שמץ... 10- אוהב את הצבע הזה? הוא בסדר... נניח. ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אין לכם מושג אפילו
. 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אין לי זמן לעשות את זה
. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא לארונה:|. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה (אין התלבטות!) 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לא הכל ככה?
. עגבנייה. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא זוכרת אבל אני סומכת עלייך! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אני לא רואה משהו... 9- מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודעת..
10- אוהב את הצבע הזה? אדישה אליו... כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? גמדים...>_> 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחחחחחחחחחחחח.... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי
4- אוהב ללכת לים? מאוד! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא כ"כ
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הג'ינס שלי. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע...(?) 10- אהב את הצבע הזה? מאוד. ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פינק- הזמרת (בדיוק מתנגן לי עכשיו שיר שלה. ויש לי 2 על המחשב
) 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא יודעת. דיי הרבה נראה לי. 4- זה צבע רק לבנות? כן! (i'm old fashioned) 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן
. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא... 7- החיים ורודים? החיים שלי בזבל><. סתם לא... יש דברים טובים. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? דף הודעות. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תמימות. 10- אוהב את הצבע? כן הוא נחמד..
. כתום: 1- אוהב תפוזים? מאוד! 2- וקלמנטינות? גם... מחבבת+
. 3- וגזר? לא... 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אני לא לובשת כתום בלי קשר
. 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מדהימים!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? יש מלא דברים כתומים. אני מגיבה בתפוז
... 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות? 10- אוהב אותו? לא במיוחד...

למעלה