../images/Emo214.gifגנן גידל דגן בגן.
אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? כה D: 2- וגמבה? לא. 3- ותותים? אמ.. כן. 4- אתה נגעל מדם? לא. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כןכןכןכןכןכן! יש לי חולשה לבגדים אדומים [חוץ ממכנסיים].
בגדים אדומים זה סקסי ברמות :] יום אחד יהיו לי גם נעלי עקב אדומות וסקסיות אש ;[ 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? קלסר. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סקסקסקסקסקס
9- אוהב את הצבע? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
צהוב:
1- מה דעתך על לימון? חמוץ מידי ;[ 2- אוהב חרדל? לא S: 3- וגבנ"צ? לא. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? יש אנשים שלא מסתנוורים כשהם מסתכלים על השמש?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? כסף ירוק צומי.
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
[<-הכי קרוב לנשיכה שמצאתי :] 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? וואלה. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? המרקר בתוך הקלמר שעל השידה. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אממ.... 10- אוהב את הצבע הזה? לא כלכך.
ירוק:
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אף פעם לא חיבבתי אבוקדואים ככה שאף פעם לא היה קשר מלכתחילה :] 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הו כן
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? @@; עלה?... 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה?... 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת. יש הארי אחד ירוק אבל לא נראה לי שזה השלישי X: 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מספריים. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע. 10- אוהב את הצבע הזה? כה:]
כחול:
1- מה דעתך על הדרדסים? הם בסדר הם... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אממ... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כה. 4- אוהב ללכת לים? אהאה
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? למה שזה יפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אחד. וכולם חושבים שזה תחתונים של סופרמן והם לא! יש עליהם דובדבנים למען השם! שום סופרמן~ 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מילון כיס >< 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קרירות. 10- אהב את הצבע הזה? לא ממש.
ורוד:
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק בזוקה D: 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? מה אכפת לי? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? דיי הרבה למען האמת. אני מאוד אוהבת ורוד :] למרות שלוי איזה גוון... 4- זה צבע רק לבנות? בעיקרון, כן. אבל זה מתאים גם לבנים אני חושבת... אם זה לא בהגזמה. [רק עניבה או חולצה שמבצבצת מתחת לג'קט או משהו] 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אני? D: 7- החיים ורודים? לא ממש. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? כל החדר שלי צבוע בורוד X: וגם הכיסוי של המיטה ~לגמרי במקרה~. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? נשיות. 10- אוהב את הצבע? אהאה D:
כתום:
1- אוהב תפוזים? כה. 2- וקלמנטינות? כן. 3- וגזר? לאלאלא. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד >< 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת, אני מפלאפון. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה D: 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קופסא של דיוידי של מלך האריות. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קיץ!
10- אוהב אותו? אמ.. הוא בסדר.