סופ"ש ב-
אנשים

סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים

הילד נתקע בדיבורו? "מגמגם"? שטף דיבורו מהיר/איטי מידי? רונית ניידיץ קלינאית תקשורת במרכז "צעד צעד" תתארח בפורום אבחון וטיפול לילדים במהלך הסופ"ש. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=92937560
חומר למחשבה - מפתחים דיון שבועי, והפעם.... ביטחון פנימי בילד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=92917534

L U Z I A

New member
../images/Emo202.gifשאלון the record ../images/Emo32.gif../images/Emo15.gif

כי בתקופה האחרונה אני בלחץ, והחודש הקרוב עומד להיות לחוץ פי אלף, אז לא היה לי הרבה זמן להיכנס לפורום ולחפור לכם קצת
ובגלל שיש אייקונים חדשים מ-גניבים לאללה קדימה, שאלון ל-פנים (מפורום 593) מי שלא עונה, חפירות ממני- ותיזהרו
אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע?
צהוב:
1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבנ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה?
ירוק:
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה?
כחול:
1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה?
ורוד:
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע?
כתום:
1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

mikmikonet

New member
עניתי עליו פעם ../images/Emo6.gif

ואין לי כוח שוב. אבל האייקונים באמת מהממים
חבל שיעברו אחרי ט"ו בשבט

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo226.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה חודשים 6- יש לך בגדים באדום בארון? אממ...אולי חולצה אחת 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? יש חלק באוזניות שלי שהם אדומות וזה ממש קרוב אליי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 9- אוהב את הצבע?חביב צהוב: 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבנ"צ? רק שהיא נמסה ז"א ככה זה ממש מגעיל אבל אני חולה על פיצה טוסטים או גבנ"צ על מקרוני וכו' 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מה פתאום 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! |בייטיו| 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כמו השתן שלי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השתן שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שתן 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לצערי 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אני כל הזמן לובש 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפפון [?] 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הכי לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הראש שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אותי P: 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? חרמנים אש 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? הכי טובים! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? שניה 4- אוהב ללכת לים? יאפ 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אם זה בריכה סגורה וזה בלי ילדים קטנים ואהבלים אז יותר אוהב את הבריכה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא.זה נחמד ומעלה זכרונות נחמדים. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הכובע שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קירבה וידידות 10- אהב את הצבע הזה? נחמד ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? השיר של ארוסמית' 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? יש ויש 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי חולצה אחת שחורה עם כתוביות ורודות ואחת חומה עם כתוביות ורודת 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? יהודה לוי?/: 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? האף שלי לפעמים ורוד 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? Pink it´s my new obsession Pink it´s not even a question Pink on the lips of your lover, ´cause Pink is the love you discover Pink as the bing on your cherry Pink ´cause you are so very Pink it´s the color of passion 'Cause today it just goes with the fashion Pink it was love at first sight, yeah Pink when I turn out the light, and Pink gets me high as a kite And I think everything is going to be all right No matter what we do tonight You could be my flamingo ´Coz pink is the new kinda lingo Pink like a deco umbrella It´s kink - but you don´t ever tell her Pink it was love at first sight Pink when I turn out the light Pink gets me high as a kite And I think everything is going to be all right No matter what we do tonight I want to be your lover I wanna wrap you in rubber As pink as the sheets that we lay on Pink is my favorite crayon, yeah Pink it was love at first sight Pink when I turn out the light Pink it´s like red but not quite And I think everything is going to be all right No matter what we do tonight 10- אוהב את הצבע? תלוי עם מה ואיך כתום: 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא ענין אותי 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? חביבה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כאב ראש 10- אוהב אותו?לא

randu

New member
אני מת על השאלון הזה!../images/Emo99.gif

אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? רק בתוך סלט.
2- וגמבה? מאד. 3- ותותים? מאד. 4- אתה נגעל מדם? לא..לא ממש. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול..מהשפה.. 6- יש לך בגדים באדום בארון? חולצת בצפר אדומה,זה הכל. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? כזה פו הדב ששמים בפלא. הבגד שלו אדום.
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה,תשוקה. 9- אוהב את הצבע?כן.
צהוב:
1- מה דעתך על לימון? שהוא..מוסיף המון.
2- אוהב חרדל? בכלל לא.
3- וגבנ"צ? בכלל לא. רק בטוסט,או בפיצה.
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
בדר"כ כן.
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! מה?
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודע..
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? זוכרים את פו הדב מהשאלה ההיא?
9- מה לדעתך צהוב מסמל? אולי חמיצות,או להפך..אופטימיות. 10- אוהב את הצבע הזה? הוא נחמד.
ירוק:
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן..אנחנו נקשרנו נורא ופשוט..קיצצתי אותו לחתיכות קטנות!
2- אתה אלרגי לדשא? לא.
יש כאלו אנשים בכלל? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? זה נחמד. אבל כמתחילים לחשוב על כל הדברים שעולים לך על השער..עדיף סתם לשבת.
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני שבוע אולי.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קלמנטינה.
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? נגיד. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? תיקייה כזו לדפים ולכל מיני חרא מהסוג הזה..
9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע. ברור. 10- אוהב את הצבע הזה? הוא נחמד מאוד..
כחול:
1- מה דעתך על הדרדסים? הם מתוקים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שהם לאנשים חרמנים מאד מאד!
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
אנסה ואחזיר תשובה. 4- אוהב ללכת לים? מאד.
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? ממש לא. זה מאגניב.
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין לי תחתונים..אצלנו במשפחה הולכים בלי..
סתם נו..יש לי בערך 7 עם כחול..כל השאר שחור.
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? משחה כזו לפצעים..'קלירקס'..
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש,עומק..רוגע..
10- אהב את הצבע הזה? מת עליו!! הצבע האהוב עליי!
ורוד:
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אימאלה חחחחחח...אמת.לחלוטין. למרות שיש בנות שהולכות עם ורוד והן הכי לא פאקצות שיש
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אהמ..רוב הארון שלי וורוד..
סתם נו..אין לי שום דבר וורוד. 4- זה צבע רק לבנות? בהלט כן. אלא אם כן זו חולצת פולו.
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי..אם ההתנהגות שלו מוזרה אז הוורוד יוודע לי את העניין. אם לא,אז לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן.
7- החיים ורודים? לא,הם כחולים.
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? דפים כאלה של לברת התרופות טבע.
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מיניות,חשיפה,אולי קצת שטחיות.. 10- אוהב את הצבע? לא ממש. כאילו,הוא בסדר.
כתום:
1- אוהב תפוזים? מאד.
2- וקלמנטינות? פחות..אבל גם.
3- וגזר? לא ממש. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הייתה לי דעה מגובשת.
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? ממש לא. 6- אורנג' חברה טובה? סלקום שולטת.
7- ומה עם "תפוז אנשים"? אני מאוהב באתר הזה. זה כל החיים שלי,ואני לא מגזים. החברים שלי מתפוז הם ה-חברים שלי. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קצה האוזניות שאני שומע בהן כרגע.
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? דומיננטיות,בליטה. 10- אוהב אותו?נחמד.

נקודונת

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo94.gif../images/Emo203.gif../images/Emo29.gif../images/Emo143.gif../images/Emo19.gif

אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? כן! 2- וגמבה? גם. 3- ותותים? מאוד!!!
4- אתה נגעל מדם? כן, קצת. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני יומיים, האמת. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כמובן. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? העטיפה של הנייר של המחשב
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה עזה, שנאה עזה. 9- אוהב את הצבע? כן, למדי.
צהוב:
1- מה דעתך על לימון? טעים 2- אוהב חרדל? ככה-ככה 3- וגבנ"צ? מאוד! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זאת שאלה מכשילה? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! *bites* (ככה כותבים?)(למי אכפת) 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אכן. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הלק הצהוב שלי
9- מה לדעתך צהוב מסמל? קופצניות וזחלים ירוקים 10- אוהב את הצבע הזה? ככה-ככה.
ירוק:
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן
2- אתה אלרגי לדשא? לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כמובן. 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמ.. עכשיו.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? אין לי העדפה מסוימת. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה!
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אכן. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הסווטשירט שאני לובשת. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים ושמחה ודברים קופצים וכייף ו-ייאי! 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד!
כחול:
1- מה דעתך על הדרדסים? יש להם ראש כחול *סטיגידיש* 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? תהנו. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי, אבל אולי. 4- אוהב ללכת לים? כמובן. 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה כייף
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? יותר מידי. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שלי. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קור אבל גם רוגע. 10- אהב את הצבע הזה? כן, למדי.
ורוד:
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? תלוי איפה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי כמה וכמה. 4- זה צבע רק לבנות? לא, גם להומואים וליהודה לוי. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אלא אם כן הוא יהודה לוי (סתם, אני מכירה כמה וכמה ערסים שלובשים ורוד) 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? שאוהב ממש? כן, נראה לי. 7- החיים ורודים? כן
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הפלאפון שלי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מסטיקים, ילדות בנות חמש, וסתם קופצניות ורודה. 10- אוהב את הצבע? כן, האמת שכן.
כתום:
1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? גם 3- וגזר? מאוד 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? האמת שכן. 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת, אני בסלקום. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה, כמובן. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הגרביים שלי. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כדורי סל 10- אוהב אותו? כן, למדי.

ברררר

New member
הכי יפה בעוווווווולם

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם?כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום 6- יש לך בגדים באדום בארון? קצת 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הלק שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה
9- אוהב את הצבע?לא צהוב: 1- מה דעתך על לימון?
2- אוהב חרדל? כן 3- וגבנ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הכלבה שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? כאב 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא, אנחנו בקשר טוב 2- אתה אלרגי לדשא? קצת 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שלשום 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבנייה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העיניים שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שפע 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? איכס 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? פוי 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כן 4- אוהב ללכת לים? לפעמים 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה מגניב לאללה 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? מממממ 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? השמיים
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?שמחההההה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? מלא 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?הפלאפון שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות 10- אוהב את הצבע? כן כתום: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן אבל מבושל 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לאאאאאאא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?מה איתו 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? התפוז שאכלתי לפני כמה דקות ועכשיו הוא בקיבה שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? נועזות 10- אוהב אותו?לא

baril

New member
../images/Emo80.gifחע אני שמתי את השאלון הזה D:

1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? אההא 3- ותותים? אההא 4- אתה נגעל מדם? תלוי בכמה כמויות 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שלשום 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?קשת לשיער 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לאיודעעת. :O 9- אוהב את הצבע?כן D: צהוב: 1- מה דעתך על לימון? חמוצי 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? בטח
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב לא
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! *נושכת* 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אההא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? פתקים כאלה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חופש, ומכבי
10- אוהב את הצבע הזה? ככה ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? XD לא 2- אתה אלרגי לדשא? לאלאל 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן. 3> 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום. P: 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה. נהנה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא. הוא כתום :O 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ספר גינס 2002
9- מה לדעתך ירוק מסמל? סמים
10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? כפרעליהם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?נמנעת :X 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני בבית כעת. אז אני אנסה וידווח בהמשך 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? XD פעם אמא שלי לא הרשתה לי לקנות כאלה ארטיקים כי זה צובע את הפה בכחול 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מחברת 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? לאיודעת 10- אהב את הצבע הזה? אההא .
ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת ביותררררר, לצערי :\ 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן. אבל לא הרבה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קופסה כזאת 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאצות XD 10- אוהב את הצבע? ככה כתום: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? כן, אבל סלקום יותר P: 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? ספר מתמטיקה :\ 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות 10- אוהב אותו?כן

L U Z I A

New member
קדימה!../images/Emo27.gif../images/Emo15.gif

"וואלה וואלה דב קואלה"
אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? למה לא 2- וגמבה? מאוד
3- ותותים? ברור
4- אתה נגעל מדם? יש לי רתיעה טבעית מדם, זה לא משהו נעים לעין 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול, ואפילו לא הרגשתי
6- יש לך בגדים באדום בארון? חולצה אחת וסווצ'רט 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? השמיכה שעליי, והמשקפיים. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? נועזות, חושניות 9- אוהב את הצבע? הוא מדליק :)
צהוב:
1- מה דעתך על לימון? איזו שאלה- לימון מוסיף המון!
2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? לפעמים 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? דה
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב, בפעם האחרונה שבדקתי 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון, וזה בגלל שהקליפה שלו ירוקה אז התפוח מצטייר כירוק, אבל הבפנוכו הוא בהיר יותר וזה מה שעושה את הצבע של המשקה עצמו. נכון?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? המשקפיים שלי
9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה :) 10- אוהב את הצבע הזה? גם
ירוק:
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אני לא אוהבת אבוקדו ]; 2- אתה אלרגי לדשא? לא, אבל לפעמים הוא מגרד =/ 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בטח, אני עושה את זה כל יום!
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיו 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה יפה יותר
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא זוכרת
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? משקפיים, וסווצ'רט של אבא 9- מה לדעתך ירוק מסמל? עצים וכאלה
לא? 10- אוהב את הצבע הזה? כמו כולם
כחול:
1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? ]; 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לוידעת
הים מלוח, ובבריכה יש פיפי וילדים קטנים]; 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מגעיל לאללה. למרות שארטיק כחול הוא טעים :) מומלץ לאכול בחדר בבידוד, עד לאחר היעלמות הצבע
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? תכלת- שלושה בערך 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? משקפיים... מה, הן צבעוניות!
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע, שלווה 10- אהב את הצבע הזה? אני אוהבת את כל הצבעים
ורוד:
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? לא תמיד!
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא הרבה, אבל יש לי כמה חולצות 4- זה צבע רק לבנות? תלוי בגוון, בסוג בגד ובבן אדם.
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי בסיבות שמוזכרות בשאלה הקודמת
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן
7- החיים ורודים? תלוי מה מתחשק להם 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? השמיכה וה... משקפיים
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות, ללא ספק 10- אוהב את הצבע? כמו כולם
כתום:
1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? יותר 3- וגזר? כבר לא ממש 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא עניין אותי 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא במיוחד/במתכוון 6- אורנג' חברה טובה? יש לה פרסומות חמודות
אבל אני בכלל בסלקום
7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה חברה
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? השמיכה ו...נחשו- המשקפיים
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לוידעת 10- אוהב אותו? הוא חמוד :)

JULI4561

New member
גם לי יש הרגשת דז'ה וו קלה ..

אבל בקטנה
אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? רק בסלט ! 3- ותותים? מאוווווווד 4- אתה נגעל מדם? של אחרים כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ.. לא זוכרת
6- יש לך בגדים באדום בארון? כן לא הרבה אבל יש .. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? עט 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? עוצמה
9- אוהב את הצבע?צבע נחמד .. צהוב: 1- מה דעתך על לימון? חמוץ [?] 2- אוהב חרדל? לא .. 3- וגבנ"צ? רק בטוסט @! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא ,מה פתאום !
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ואלה לא זוכרת !! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אממ אין לי מושג .. לא מתה על מיץ תפוחים 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? כוס 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? צבע נחמד .. ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן ..
2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אמ..לא לא ממש 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קלמנטינה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? נכון.. סתם אין לי מושג
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ספר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? צבע נחמד כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? קטנים[?] 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא ממש מעניינים אותי 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי כוח לצאת החוצה .. תבדקו ותגידו לי איך היה ! 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר ! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אממ לא מפחיד .. מוזר 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
מאיפה אני זוכרת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 10- אהב את הצבע הזה? צבע נחמד .. ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אופטימיות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אממ אני לא זוכרת .. 4- זה צבע רק לבנות? לא ! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אממ אין מישהו ספציפי 7- החיים ורודים? יותר בכיון של סגולים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? גרביים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה 10- אוהב את הצבע? לא כתום: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? קצת .. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? אין לי דעה בנושא 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא שאני זוכרת 6- אורנג' חברה טובה? יש לי פלאפון :] 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם סבבה שבא להם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אין 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אין לי מושג!#@ 10- אוהב אותו? צבע נחמד ..

loligoth

New member
../images/Emo214.gifגנן גידל דגן בגן.

אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? כה D: 2- וגמבה? לא. 3- ותותים? אמ.. כן. 4- אתה נגעל מדם? לא. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כןכןכןכןכןכן! יש לי חולשה לבגדים אדומים [חוץ ממכנסיים].
בגדים אדומים זה סקסי ברמות :] יום אחד יהיו לי גם נעלי עקב אדומות וסקסיות אש ;[ 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? קלסר. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סקסקסקסקסקס
9- אוהב את הצבע? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
צהוב:
1- מה דעתך על לימון? חמוץ מידי ;[ 2- אוהב חרדל? לא S: 3- וגבנ"צ? לא. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? יש אנשים שלא מסתנוורים כשהם מסתכלים על השמש?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? כסף ירוק צומי.
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
[<-הכי קרוב לנשיכה שמצאתי :] 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? וואלה. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? המרקר בתוך הקלמר שעל השידה. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אממ.... 10- אוהב את הצבע הזה? לא כלכך.
ירוק:
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אף פעם לא חיבבתי אבוקדואים ככה שאף פעם לא היה קשר מלכתחילה :] 2- אתה אלרגי לדשא? לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הו כן
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? @@; עלה?... 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה?... 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת. יש הארי אחד ירוק אבל לא נראה לי שזה השלישי X: 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מספריים. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע. 10- אוהב את הצבע הזה? כה:]
כחול:
1- מה דעתך על הדרדסים? הם בסדר הם... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אממ... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כה. 4- אוהב ללכת לים? אהאה
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? למה שזה יפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אחד. וכולם חושבים שזה תחתונים של סופרמן והם לא! יש עליהם דובדבנים למען השם! שום סופרמן~ 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מילון כיס >< 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קרירות. 10- אהב את הצבע הזה? לא ממש.
ורוד:
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק בזוקה D: 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? מה אכפת לי? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? דיי הרבה למען האמת. אני מאוד אוהבת ורוד :] למרות שלוי איזה גוון... 4- זה צבע רק לבנות? בעיקרון, כן. אבל זה מתאים גם לבנים אני חושבת... אם זה לא בהגזמה. [רק עניבה או חולצה שמבצבצת מתחת לג'קט או משהו] 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אני? D: 7- החיים ורודים? לא ממש. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? כל החדר שלי צבוע בורוד X: וגם הכיסוי של המיטה ~לגמרי במקרה~. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? נשיות. 10- אוהב את הצבע? אהאה D:
כתום:
1- אוהב תפוזים? כה. 2- וקלמנטינות? כן. 3- וגזר? לאלאלא. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד >< 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת, אני מפלאפון. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה D: 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קופסא של דיוידי של מלך האריות. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קיץ!
10- אוהב אותו? אמ.. הוא בסדר.

יופי

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? קצת 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? המכנס שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תאווה? 9- אוהב את הצבע?כן כן צהוב: 1- מה דעתך על לימון? חמוץ שונאת חמוץ 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? לא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? צהוב כתום כזה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? לא יודעת 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת 10- אוהב את הצבע הזה? כן!! ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אני צריכה לנסות את זה... 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? וו..לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הצבע לחדר 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים טובים!(טבע...כסף...חח) 10- אוהב את הצבע הזה? כן לפאנמת... כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? אין לי דעה כזאת 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא רואה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה מאאאגניב 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אחד או שתיים או שלוש 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? בטח בגד כלשהו.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אימו? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 2 4- זה צבע רק לבנות? כן...חוץ מאימויים קוקסינלים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אני יחשוב שהוא מושפע!!!! וסטייליסט!!!! או אימו שוב...חחח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? חולצה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? האפי האפי 10- אוהב את הצבע? כן כתום: 1- אוהב תפוזים? לא זה חמוץ 2- וקלמנטינות? לא זה חמוץ 3- וגזר? כן הוא לא חמוץ 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי נטרלית 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לאדעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? טוש ללוח כפרעליו 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוזים 10- אוהב אותו? לא שונא אותו... רגע...מה עם שחור!?

Mayoosh5

New member
עונה../images/Emo9.gif ירוק שולט..

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? אמממ...לפעמים |הדגש3|- ותותים? ברור!! במיוחד עם קצפת
|מזילה-ריר| 4- אתה נגעל מדם?אממ..קצת 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? פייי..לא זוכרת.. 6- יש לך בגדים באדום בארון? אממ, כן.. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? labelo תות..יאמיי חיח 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
9- אוהב את הצבע? אממ, כן. צהוב: 1- מה דעתך על לימון? שהוא טעים..וחמוץ..
2- אוהב חרדל? בעע.. 3- וגבנ"צ? כן כן כן.. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אמ, ברור... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב. סתם חחח..צהוב.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אנגגג... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן. למה? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שקית מדיסני לנד
מגניב שם
9- מה לדעתך צהוב מסמל? קנאה ושנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא
ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אל תשאלו... 2- אתה אלרגי לדשא? לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? קצת מגרד אבל כן..
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ, עכשיו..חחח סווצ'רט
5- מה עדיף: עלה או גבעול? מה!? לא יודעת.. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אמ, לימון? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אם את אמורת... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הפרח של האייסיקיו
אה..וגם עט..חיח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? את הצבע הכי יפה בעולם!!
10- אוהב את הצבע הזה?לא בכלל לא..
כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? כפערליהם ועל דרדסבא במיוחד
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? הממ. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא. אבל מה הקשר? 4- אוהב ללכת לים? כה!! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? תלוי מתי.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אף פעם לא אכלתי ארטיק כחול...אני מניחה שזה לא מפחיד... 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? להתחיל לבדוק!? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?קופסה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אממ, ים?.. 10- אהב את הצבע הזה? יחסית..כה. ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?אופטימיות
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? לא יודעת... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? בטח איזה 1 או שניים..אולי 3
4- זה צבע רק לבנות? לא יודעת.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, הוא סתם אוהב ת'צבע הזה.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן, חברה.. 7- החיים ורודים? הלוואי.. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קופסה של בושם... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אופטימיות... 10- אוהב את הצבע? אמ, לפעמים.. כתום: 1- אוהב תפוזים? רק מיץ 2- וקלמנטינות? בעעע.. 3- וגזר? לא כל כך..אבל לא אכפת לי.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד..ונגד..לא יודעת.. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? מי זוכר.. 6- אורנג' חברה טובה? ברור!! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? עוד יותר ברור!!
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אממ. אין.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כלום..זה צבע מוזר 10- אוהב אותו? ממש לא...

Fergie7

New member
יאללה נלך על זה ../images/Emo152.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא ממש. 2- וגמבה? בע לא. 3- ותותים? |ריר| 4- אתה נגעל מדם? לא. 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מממ לפני כמה ימים באצבע. 6- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? העכבר והשפתון. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה
9- אוהב את הצבע? מאוד. צהוב: 1- מה דעתך על לימון? נעע לא משהו. 2- אוהב חרדל? פיכס. 3- וגבנ"צ? רק בטוסט. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ירוק זוהר.
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! קיי. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נגיד. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הסדין XD 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אופטימיות. 10- אוהב את הצבע הזה? לא. ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא שזכור לי. 2- אתה אלרגי לדשא? נופ. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא. >< 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני יומיים ככה. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? שונאת צמחים :S 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מאיפה לי? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? נגיד. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? פתק מבצפר XD 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע? 10- אוהב את הצבע הזה? חביב כזה. כחול: 1- מה דעתך על הדרדסים? לא עושים לי את זה. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יצא לי לנסות. 4- אוהב ללכת לים? כה, אבל רק לחוף.
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יאפ. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מגניב XD 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 4 ככה. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הכוס עם הקולה. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? תקווה? אוי אני גרועה בזה. 10- אהב את הצבע הזה? לא ממש. ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ל'דעת. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי כמה חולצות. 4- זה צבע רק לבנות? כן
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, סתם ערס או משהו. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? יש כמה. 7- החיים ורודים? לעיתים. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החזייה שלי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ל'דעת. 10- אוהב את הצבע? כה. כתום: 1- אוהב תפוזים? מאוד. 2- וקלמנטינות? בערך. 3- וגזר? לא. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? אין דיעה. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? נראלי. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הקיר בחדר. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו? כן.

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifהווו בייבהה../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif

אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? כן
2- וגמבה? מסמפטת:)
3- ותותים? יאאאאאאאאמ
4- אתה נגעל מדם? לא
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ל זוכרת
6- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ
7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? לב
מתוחכמת שכמותי
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה?
9- אוהב את הצבע?לא
צהוב:
1- מה דעתך על לימון? לימון הוא...חבר טוב?
2- אוהב חרדל? ר=ק של היינס
3- וגבנ"צ? כן, לפעמים
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא!
אני מן יישות מיוחדת כזאת שלא מסתנוורת מכלום
!!
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אאא
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! שמישו יכפכף אותו בקשה..!
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? וואט יו וונט פרום מי?
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הלובלו שלי? או לא כל כך קרוב אליי, אבל הוא צהוב אז אממ וואטאבר
9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ?
10- אוהב את הצבע הזה? לא
ירוק:
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אל תשאל..
2- אתה אלרגי לדשא? לא, אני יישות כזאת שלא מסתנוורת מכלום ולא אלרגית לכלום
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הרי שבוודאי
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני שבועיים?
5- מה עדיף: עלה או גבעול? שאלה קשהO_O
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה
7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? נכון,נכון
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הכדור הגדול הזה
9- מה לדעתך ירוק מסמל? אעעמ
10- אוהב את הצבע הזה? לא
כחול:
1- מה דעתך על הדרדסים? אשבהההההה
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מסך כחול כזה? מ=ת=ה על הסרטים האלהההההההההה
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? עכשיו לילה ולא הייתי יוצאת החוצה רק בשביל זה.
4- אוהב ללכת לים? כן
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? שטו?
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה סקסי
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2..ניראה לי
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מילון כיס
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אווף
10- אהב את הצבע הזה? כן, צבע חביב
ורוד:
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? רך
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש..לא יודעת, אנ'לא סופרת
4- זה צבע רק לבנות? כבר לא..אפילו פוקסיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אבל באמת
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אעעעעעע=.="
7- החיים ורודים? איימן
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? התיק של הבצפר די קרוב אליי
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? רכות נעימות
10- אוהב את הצבע? מחבבת חחח
כתום:
1- אוהב תפוזים? כן
2- וקלמנטינות? כן כן
3- וגזר? משמפטת
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי כלום
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן