סופ"ש בפורום

../images/Emo31.gif אלכוהול לא מסתכם בוודקה ובירה מכבי.

והסדנה התמקדה בעיקר בליקרים ומשקאות מיוחדים. זה הכי כיף בעולם, לשתות בסטייל

ברור שלא!

אלכוהול מסתכם בחומר כימי רעיל, מגעיל, מזיק ונוראי שלא משנה כמה מיצים טעימים שמים סביבו, הוא תמיד מגעיל והורס את אותם מיצים.

אני לא מסכים בכלל.

אבל אני משוחד כנראה, כי אני די בטוח שמתישהו אני אלך לקורס ברמנים.. אני פשוט מניח שלא טעמת את הדברים הנכונים. יש מאות סוגי משקאות מדהימים, בטעמים שלא חשבת שקיימים בכלל. זה תחום נורא נרחב ובהחלט אני לא חושב שלהגדיר אלכוהול כחומר כימי מגעיל שהורס משקאות שמעורבבים איתו היא הגדרה נכונה. אני מציע לך לטעום כמה ממאות סוגי הליקרים המדהימים שקיימים היום. אני בטוח שלפחות לגבי כמה מהם הדעה שלך תשתנה

אני לא חושבת שהדעה שלי תשתנה.

יצא לי לטעום כמה סוגים שונים של אלכוהול ותמיד, לא משנה כמה המשקה מסביב היה טעים, הרגשתי את האלכוהול הזה בפנים וזה היה דוחה. אם לא מרגישים סימן שיש מעט מאוד אלכוהול ובמקרה כזה - למה להכניס אותו בכלל? עדיף לשתות משקאות טעימים בלי החומר הנוראי הזה. אבל היי, זו בכל זאת רק דעתי. P:

את לא חייבת../images/Emo13.gif

זה לא שזה הדבר הכי בריא בעולם
בכל אופן, כשאני אפתח את הפאב הדמיוני שלי, את מוזמנת לבוא ולהתרשם, ואולי להתחיל לאהוב

TheImpactBoy

New member
חחח מתרגלים להכל...

ברור שזה יהיה מחריד בהתחלה.. אח"כ זה נעשה טוב. למרות שאני תמיד מעדיף בירות.

אבל למה להתחיל אם ככה? ../images/Emo3.gif

עזבו, לא ילך, אני לא הולכת לשתות אלכוהול. אל תנסו לדרדר אותי!

Brombit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo115.gif

זה לא שיש צורך בזה שיעשה שיהיה עדיף להמשיך ולהתרגל...

סופ"שארון שמח! (למרות שנגמר כבר ;;)

שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: When The Sun Goes Down - Arctic Monkeys והתחלף ל
דבר טוב שקרה השבוע: עלעוני התחילה קורס וכיף לה. D: ולא יודעת מה עוד.
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת
אה, לכתוב את ההרצאה למחנה המיון. :X
אתר השבוע: נגיד http://icanhascheezburger.com/ ו-http://ihasahotdog.com/
מאכל השבוע: אוראו מצופה בשוקולד לבן. *______* ~מנסה להיזכר בעודברים טעימים~ ממ לא יודעת :{
ספר השבוע: -
סרט/סדרת השבוע: אבודים
ציטוט השבוע:
Liki Look אומר/ת (20:45): שיט אין לי כסף לקרטינג ;;;;; Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (20:46): מה את צריכה כסף Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (20:46): קחי בול עץ וכפכף ותחתרי Liki Look אומר/ת (20:46): מה הקשר XDD Liki Look אומר/ת (20:47): זה מירוץ מכוניות
Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (20:47): אה נכון XDD Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (20:47): מה את צריכה כסף Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (20:47): תעלי על בימבה
אח שלי: יש אנשים שיש להם בפלאפון שירים, אינטרנט... שלי עושה אורות וביפ ביפ ביפ!
מורה לתנ"ך: בלה בלה כדי שהילד יצא טוב ויניב פירות, ולא להפך. נועי: שהפירות לא יניבו את הילד!
~נוע מחטטת בקלמר של שיר שהוא בצורת תחתונים~ הילה: תפסיקי לחטט בתחתונים של שיר!
~ילדה חוזרת מהלוקר עם צרורות מפתחות שלה ושל עוד מישהי~ ילד: איזה אב בית את.
ילדה: כל עוד את לא משתיקה אותנו מותר לך! (למורה להגיד למי היא מצביעה) ילד: מי יכול להשתיק אותך?
מורה להיסטוריה: ראיתי שאתה מצביע, אתה לא צריך להמשיך להפריע. נועי: מי שמצביע - מפריע.
~מורה מוציאה ילדה כי היא מציירת וכאלה~ ילדה: אבל ככה אני עושה, לפעמים אני מציירת, לפעמים אני זה... ילד: לפעמים היא קופצת מהחלון... (זה קרה פעם באמת)
מורה ללשון (לוקחת לילדהן פתק): למה זה שייך? ילד: לחפי"צ. (זה בעצמצחיק יותר בהקשר כי דיברנו על כל מיני שורשים ומאילו גזרות הם. XD)
תמונת השבוע: אמממ אין :{
הודגש באמצעות מדגישארון

אה עוד ציטוט D:

הוא היה שמור במקום אחר אז שכחתי ממנו XD ילדה: יש פה ריח של בושם של גבר. ילדה אחרת: זה כי את מתקלחת עם אקס!

yael627

New member
../images/Emo3.gif עונה...

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא חושבת שהיה... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Answer -Sarah McLachlan After Forever - Monolith Of Doubt Nightwish - Stargazers אלבום השבוע: Braveheart - soundtrack מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Stargazers דבר טוב שקרה השבוע: שיחררו אותנו מוקדם ביום שני :) דבר רע שקרה השבוע: תעודות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תורי במעבדה לתרומות דם!
אתר השבוע: מממ יו טיוב? מאכל השבוע: שוקולד... ספר השבוע: "מבצר דיגיטלי" של דן בראון... מומלץ! סרט/סדרת השבוע: סרט: "לב אמיץ" וסדרה... סיינפלד :) ציטוט השבוע: "Let the rain to fall down on me To wash my sins along with my sanity cause I cannot be sain nor saint and neither can sanity." תמונת השבוע: -- שבוע טוב :)

ilyena

New member
אני לא מגיבה בשבת! (שומרת מסורת) ../images/Emo197.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The truth beneath the rose + Hand of sorrow (בהמשך ל"גמר הגדול", ועדיין לא החלטתי איזה מהם יותר טוב) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Missy Tiger - מאש אפ נהדר שמצאתי ביוטיוב - http://www.youtube.com/watch?v=WQ0Lp6q5Mpg אלבום השבוע: כל מיני מה את/ה שומע/ת עכשיו: Emigrate - My world דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי ביקורת טובה על עבודה שהגשתי, ונותרה לי רק אחת להגשה דבר רע שקרה השבוע: ...ואז בעוד המרצה במצב רוח טוב, הוא הוסיף עוד עבודה להגשה!
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים כבר עם כל העבודות
אתר השבוע: Youtube מאכל השבוע: ברנפלקס עם נטיפי יוגורט ופירות אדומים (מממ תות מיובש - ענק! איך לא חשבו על על זה קודם?
) ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: שולחן לחמישה (איזה יופי שחזר, למרות שפעם לא כל כך אהבתי את זה) ציטוט השבוע: "הו כן. הגלריה הזאת הרסה לי ת'חיים" - ידיד שלי מציע לי למחוק מהמחשב את תוכנת גלריית התמונות של חלונות
(מאותה שיחה) אני: "אז הכל מסתכם ב"של מי הציצים האלה בכלל" בתגובה לסיפור על צנזור משחק מחשב יפני באמריקה כי מכיל סצנות עם ציצים, וצנזור דומה ביפן של משחק אמריקאי בדיוק מאותה סיבה...
תמונת השבוע: לא, זה לא מבסיס צבאי - זה מבית מלון!

למעלה