סופ"ש בפורום

TheImpactBoy

New member
סופ"ש בפורום ../images/Emo13.gif

אני מזכיר לכולם ששבוע הבא מתחיל המשחק, וחסר למי שלא מגיב. אפילו רק לשם ההצבעה! ================= שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

TheImpactBoy

New member
TOP 10

(16) It Snow In Hell (16) Amir Noy (17) TheImpactBoy (22) ilyena (22) bachner1 (28) Ice Queen 7 (32) yael627 (43) מגרש השוודים (46) Brombit (89) אטומיק בייגל

Brombit

New member
שוב מקום שני כפול ../images/Emo98.gif ../images/Emo115.gif

ושוב זוהר כתבה הרבה יותר...

It Snow In Hell

New member
שבת שלום

שיר/י השבוע של ווית'ין:FORSAKEN שיר/י השבוע לא של ווית'ין:- אלבום השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו:- דבר טוב שקרה השבוע:בחירות דבר רע שקרה השבוע:לא חושבת שהיה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:יום הולדת לי ביום ראשון! אתר השבוע:- מאכל השבוע:לחם ספר השבוע:דמדומים סרט/סדרת השבוע:דמדומים ציטוט השבוע:המחנך שלנו בשיעור חינוך:"ציפי נתינהו" "ציפי ביבי" תמונת השבוע:-

Endogenisis

New member
סופשבוע נעים ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל ME שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני של מונספל ושל סטרים אוף פאשן *_* אלבום השבוע: ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: Delain- No Complaince דבר טוב שקרה השבוע: שיחררו אותנו הביתה מוקדם ביום חמישי
דבר רע שקרה השבוע: הכל
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=Y9t1q2yCIvs http://www.youtube.com/watch?v=dfCO6KA2gB8&feature=channel_page מאכל השבוע: פרגית ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע: הציורים של ויקטוריה פרנסס, שוב.

SheWillBeLoved

New member
ממ

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: סייבינ מי של ניקלבק דבר טוב שקרה השבוע: חזרתי הביתה
דבר רע שקרה השבוע: אנשים שגדולים ממני בחצי שנה נותנים לי פקודות
|הכנסכאןקללהעסיסית| ואני פשוט שבוזה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שייגמר
אתר השבוע: די לא ישבתי על המחשב השבוע, אז.. מאכל השבוע: כל אוכל שהוא לא צבאי?... ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע: "לקבלת המפקדת מחלקה אחת תמתח להקשב, שתיים שלוש הקשב!"
חחח ועוד שלל ציטוטים בסגנון. תמונת השבוע: -

Ice Queen 7

New member
אז את בבה"ד 7, נכון?

תדעי שהאוכל שם דווקא די טוב יחסית למקומות אחרים. :{ גם את תהיי בקורס ברמת גן?

SheWillBeLoved

New member
בה"ד 7 ../images/Emo45.gif

גם לך הייתה סמלת של 80 ס"מ בלונדינית כזאת אבל מהממת? והאוכל.. אכיל.. אבל באמת שאין כמו האוכל של הבית. חבל שכל דבר שם שוחה בשמן.. הקורס שלי גם בבה"ד 7 ממה שהבנתי..

Ice Queen 7

New member
לא, הייתי במחלקה אחרת

אבל ראיתי את הסמלת הזאת, היא ממש פיצית ס.ס

Ice Queen 7

New member
../images/Emo143.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין Nightwish - The Pharaoh Sails to Orion אלבום השבוע: From Wishes to Eternity (אז מה אם זה לא באמת אלבום) מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: הקורס כיף! D: דבר רע שקרה השבוע: כאבי ראש משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיו מים חמים באכסניה (אבל זה לא יקרה) אתר השבוע: מאכל השבוע: לחם
ספר השבוע: סלולרי סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: שכחתי כבר תמונת השבוע:

עונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ לא חושב שהיה משהו האמת.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כללללל הדיסקוגרפיה של לאקונה קויל אלבום השבוע: כנ"ל
מה את/ה שומע/ת עכשיו: lacuna coil-devoted דבר טוב שקרה השבוע: החברים שלי ארגנו לי כמתנת יום הולדת סדנת אלכוהול#!@#%! זה היה כל כך כיף
דבר רע שקרה השבוע: שום דבר :] משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה שבוע מגניב
אתר השבוע: פייסבוק
מאכל השבוע: פיצה ספר השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. אני קורא לאט
סרט/סדרת השבוע: אבודים
ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אמורים לשלוח לי כמה תמונות מהיום הולדת, אז אני אעלה את התמונות הלא מפחידות מביניהן

למעלה