סופ"ש בפורום ווית'ין:

../images/Emo207.gifאני צריכה עזרה! ;;

אני מארגנת פעילות במעון של נשים עם פיגור למחר ומחרתיים, ואני צריכה למצוא משחקים וכאלה שאפשר לעשות. אמרו לי שהרמה צריכה להיות של ילדים בני 6-7 בערך. יש למישהו רעיון? :{

...

שיר השבוע של ווית'ין: Overcome שיר השבוע לא של ווית'ין: יש מלא, אין לי כוחOם אלבום השבוע: Oceanborn, Wishmaster-Nightwish, The Phantom Agony, Consign To Oblivion-Epica להקת השבוע: Epica, Megadeth, Nightwish המלצת השבוע: לא לצאת החוצה בלי סווצ'רט! סרט/סדרה/ספר השבוע: נמלטים, דקסטר
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: חברים וזה, ואפיקה..אבל זה היה שבוע שעבר
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: מבחנים משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מחר שני מבחנים במתמטיקה S: ומחר גם באות אליי לכמה ימים שתי חברות טובות
ציטוט השבוע:
תום אומר/ת: חחחח כתבתי לך את זה לפני מלא זמן! May אומר/ת: זה שלח לי בדילייXD תום אומר/ת: המסנג'ר שלך יותר בדיליי ממך!
תום: "כן, בסוף היא הלכה לבת מצווה הזאתי..
" אני: "אהה..בת כמה זאתי שעשתה ת'יומולדת? חחחחח פאק איזה מטומטמת אניXD" תום: "הממ...היא בת..אהההה
!!" אתר השבוע: פייסבוק קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: זה לא מעלה לי אותה>< אחר: מה אתם שומעים עכשיו: כלום, אני סוג של לומדת למתמטיקה

Ice Queen 7

New member
עונה באיחור

שיר השבוע של ווית'ין: כל Mother Earth Tour שיר השבוע לא של ווית'ין: Shelley Phillips - Planxty Burke אלבום השבוע: Mother Earth Tour, Cry of the Celts להקת השבוע: ווית'ין המלצת השבוע: להיוולד עם כל האנזימים הנחוצים סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט - שני הצריחים ושיבת המלך (הגרסאות המורחבות D: ), סדרה - באפי (סיימתי
), ספר - הארי פוטר והנסיך חצוי הדם דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: לא יודעת דבר רע במיוחד שקרה השבוע: קניוטירונות משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מפגשציצ D::::::: ולא מצפה למתי שהוא יגמר
ציטוט השבוע: אין אתר השבוע: http://icequeen77.deviantart.com/ קליפ[במידה ויש] השבוע: אין תמונת השבוע: שבע התמונות החדשות שהעליתי לאתר שלמעלה. P: הן כבר כמעט מלפני שלוש שנים (מרומניה
) אבל רק השבוע חשבתי להעלות אותן.
אחר: פפט מה אתם שומעים עכשיו: רעשי מחשב

Ice Queen 7

New member
בערך, 12.1

עד לא מזמן זה היה אמור להיות 9.12
מתי את מתגייסת? (כבר דיברנו על זה פה פעם אבל שכחתי מה אמרת)

SheWillBeLoved

New member
האופציה הזו עלתה,

אבל לא ממש טרחתי לבצע אותה. [יש לי סיבות] קיצרררר, איזה כיף לך!
את בטח נורא מתרגשת. או שלא. אני ממש כן.

Ice Queen 7

New member
מתרגשת זו לא ממש המילה הנכונה ../images/Emo6.gif

אבל מחכה לזה P: (לא לחלק של הטירונות)

SheWillBeLoved

New member
דווקא הטירונות,לדעתי,

היא החווייתית ביותר!
זה לפחות מה שהרוב אומרים. יש לך מושג כבר איפה תעשי אותה? [צריפין/מחנה 80/זיקים וכו'.. לא חסר]

Ice Queen 7

New member
אין לי מושג :{

אני יודעת על מישהי שמיועדת לאותו תפקיד שיהיה לי שהיא בטירונות בחיפה.. אם ככה זה עובד אז גם אני אהיה שם. את כבר יודעת איפה תהיי? (ומה תעשי?)

SheWillBeLoved

New member
ממש לא ../images/Emo3.gif

אני הולכת להיות מופתעת :|ֿ הנחמה הקטנה שלי היא שאוטוטו ינואר, ומיד אח"כ כבר פברואר. סוף סוף.. למרות שאני בטוח אתגעגע לימים האלה.

Ice Queen 7

New member
כן, הזמן עד אז יעבור מהר ^^

למה שתתגעגעי לימים האלה? משעמם לחכות לגיוס
(ואגב, מי שאמר לי שהטירונות שלי תהיה בחיפה טעה, זה בצריפין)

SheWillBeLoved

New member
גם אני בצריפין!

בה"ד 7 [קיבלתי בדואר את התפקיד שלי ואני די מתקשה בלבטא אותו, אבל אני רק זוכרת שזה חיל תקשוב/תקשורת/איך שלא קוראים לזה].. וברור שאתגעגע! גם את תתגעגעי, בזמן שתמותי מקור באיזו שמירה מעייפת או בלילה, שבקושי תשני, רק תתחנני לימים כאלה בבית, שלא היה לך שום דבר על הראש. את תייחלי לקצת חופש..
מה איתך בב"ש? הכל בסדר שם?

למעלה