סופ"ש בפורום ווית'ין:

TheImpactBoy

New member
סופ"ש בפורום ווית'ין:

שיר השבוע של ווית'ין: שיר השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: להקת השבוע: המלצת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: אתר השבוע: קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: אחר: מה אתם שומעים עכשיו:

TheImpactBoy

New member
TOP 10

(19) ilyena (24) Endogenisis (25) Fairywitch (25) TheImpactBoy (26) אטומיק בייגל (34) מגרש השוודים (35) Gilado 69 (43) bachner1
(49) Brombit
(49) Ice Queen 7

Brombit

New member
שוב מקום ראשון משותף ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

ושוב עלוב

Brombit

New member
וצריך אותו מספר כתרים לי ולאלה ../images/Emo22.gif ../images/Emo115.gif

bachner1

New member
../images/Emo2.gif פעם ראשונה שאני מקבל כתר!!!

אז מה אם הוא לא מגיע לי?
(כתבתי פחות הודעות מבדרך כלל...)

אוי ואבוי.. זה פחות מעשירית מכמות ההודעות

שהייתה לי פעם.. אולי זה בגלל שעכשיו יש לי פייסבוק

ilyena

New member
היי פעם ראשונה שלי ברשימה! ועוד במקום הראשון!

האמת, לפני שאפצח ב"תודה לכל האנשים שתמכו בי הביאוני עד הלום" אשמח להסבר, כי לא כל כך הבנתי מה הרשימה הזאת....

TheImpactBoy

New member
המקום האחרון של הTOP 10 ../images/Emo6.gif

מצטער לאכזב. ואלו המציפנים של השבוע

ilyena

New member
אופס ../images/Emo9.gif חחחח

כלומר רשימת אלו שהשאירו הכי הרבה תגובות? זה לפי שבוע או חודש?

Brombit

New member
רק הראשון כי אני ב-1656... ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של ווית'ין: הפעם האחרונה, יום אחר/עוד יום זהו

SheWillBeLoved

New member
חחחח

שארון 3> -------- שיר השבוע של ווית'ין: - שיר השבוע לא של ווית'ין: למטה. אלבום השבוע: Funhouse של פינק, והחדש של דיוויד קוק.. [שאין לי מושג איך קוראים לו] להקת השבוע: - המלצת השבוע: תעברו לעדשות! זה אדיר DD: סרט/סדרה/ספר השבוע: על גופתה המתה, אולי. למרות שזה סרט טיפשי XD דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הסתפרתי ^^' עכשיו יש לשיער קצת צורה ואין נשירה קטסטרופלית כמו קודם :) רק חבל שהוא יצא קצר מידי
+ קניתי עדשות ואני מאושרת
חבל רק שהן טובות רק לעשר שעות. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לא'דעת, היה שבוע סבבה. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לקנות מחשב חדש כבר
ציטוט השבוע: נה. אתר השבוע: פייס? קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: אחר: מה אתם שומעים עכשיו: Sober - Pink [מפתיע.]

Amir Noy

New member
Almost everyday you fall upon my waking eyes"

Inviting and inciting me to rise." (Pink Floyd - Echoes) שיר השבוע של ווית'ין: - שיר השבוע לא של ווית'ין: כל Deadwing של פורקיופיין טריי. + Placebo - Special Needs אלבום השבוע: Porcupine Tree - Deadwing+Fear Of A Blank Planet Placebo - Sleeping With Ghosts Pink Floyd - Meddle להקת השבוע: Porcupine Tree + Placebo + Pink Floyd המלצת השבוע: להתאבד מהר ככל שאפשר. סרט/סדרה/ספר השבוע: סיפור: חור בקיר/אתגר קרת דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: - דבר רע במיוחד שקרה השבוע: צו ראשון, נכשל במתמטיקה. משהו שמצפים שיקרה שבוע הבא: מבחן בספרות + חופש. ציטוט השבוע: - אתר השבוע: תפוז. קליפ[במידה ויש] השבוע: כל דבר של פורקיופיין. תמונת השבוע: - אחר: צריך לקנות אוזניות חדשות. מה אתם שומעים עכשיו: Porcupine Tree - Waiting (הספקתי לשמוע את שני החלקים תוך כדי השאלון P: )

וואו שרון מדהימה בתמונה!

|NOT| שיר השבוע של ווית'ין: TTBTR, אבל זה רק כי הוא היחידי שלהם ששמעתי השבוע
שיר השבוע לא של ווית'ין: distorted- voices from within, consistent dualit. draconian- a scenery of loss, bloodflower, earthbound the gathering-rollercoaster אלבום השבוע: הממ לא היה ממש אחד כזה להקת השבוע: גם אין ממש
המלצת השבוע: אל תצאו החוצה עם ראש רטוב! תראו מה זה עשה לי, כולי מצונן
סרט/סדרה/ספר השבוע: על העיוורון. אני מת לראות את הסרט כבר (בתקווה שהוא לא יהיה כישלון). דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: משהו טוב
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כלום משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חנוכה! ציטוט השבוע: אין אתר השבוע: פייסבוק קליפ[במידה ויש] השבוע: גם אין
סופ"ש נעים לכולם
אחר: מה אתם שומעים עכשיו

חשבתי שיהיה לי הרבה להשלים בפורום.

מסתבר שלא.
הפורום מת!
שיר השבוע של ווית'ין: - שיר השבוע לא של ווית'ין: Boy And The Ghost\Tarja Turunen אלבום השבוע: My Winter Storm\Tarja Turunen להקת השבוע: טאריה
המלצת השבוע: אין
סרט/סדרה/ספר השבוע: -/פוקמון... ראיתי איזה פרק אחד XD/Ghoul Trouble-John Passarella דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: כתבתי היום סוף סוף את החיבור האחרון שנשאר לי לטפסים של UWC! ואתמול מצאתי נושא לפרוג'קט באנגלית. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: היינו בחתונה ביום רביעי. אני שונאת אירועים וגם היו מלא דגים ובשר בכל מקום, ונשארנו עד מאוחר כשלמחרת היה לי מבחן ב7:45 בבוקר. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חנוכה!!!
ומפגשימים.
מאוד לא מצפה למתכונת בלשון. :S ציטוט השבוע:
~ילדה נכנסת לכיתה עם מאפין שוקולד~ מישהי: איכס, את אוכלת את השוקולד? בואי, אני אעזור לך להיפטר מהגועל נפש הזה. ~לוקחת חתיכה~
מורה להיסטוריה: יום ראשון, האמריקאים יושבים שאננים, כמעט אמרתי משתזפים בתחתונים...
ילד: איזה אנשים יש פה, פשוט... קומוניסטים.
מורה להיסטוריה מכתיבה כותרת: סיכום מקוצר בהיסטוריה. ילד: מה, אנחנו מסכמים בקצרה עכשיו את כל ההיסטוריה?
לזה צריך הקדמה. המורה שלנו להיסטוריה תימניה בעלת מבטא כבד, ויש את הילדים הקטנים שאחרי כל מילה עם הרבה ח' או ר' כזה "מה? מה זה היה?" כדי שהמורה תגיד את זה שוב. P: ביום חמישי האחרון היא עלתה עליהם! מורה להיסטוריה
: מה, אתם רוצים שאגיד כל הזמן ח' ח' ח'? בסדר, הבנו.
מורה לתנ"ך מכתיב: השבים לארץ... נוע: גם אני שווה.
נוע: החיים קצרים מכדי לחפוף. אתר השבוע: ממ לא יודעת קליפ[במידה ויש] השבוע: - תמונת השבוע: העליתי לאחרונה איזה מיליון לדויאנט החדש שלי. http://zoharg.deviantart.com/ אחר: אני רעבה. ושמרתי עכשיו מיליארד תמונות מהגלריה של ווית'ין. D: מה אתם שומעים עכשיו: Anywhere - אוונסנס הודגש באמצעות מדגישארון

למעלה