סופ"ש באילת 22-24.4.04

הדיירית הנקאית הזו נהדרת

אבל כך גם יתר התמונות וכמובן תודה לך לשירה ולשפי על הצלילות ולכל יתר החברים שפגשנו על החברותא הנעימה ועם ניב אומר
אין זו אגדה

ilanbt

New member
צמד התמונות נהדר! ../images/Emo45.gif

(לא שלשאר התמונת חסר משהו) יש לך תמונה עם זום על הדיירית? (דקת רגליים)

BlueLed

New member
"יש כבוד" ../images/Emo9.gif

תודה לשירה שהייתה הכי הכי שאפשר .

ניב ד

New member
תגידי שירה, את מחליפה חליפות מתחת

למים? לא היית אחר כך באדום שחור?

seani

New member
מנצל"ש

תמיד כייף להיפגש ברטוב עם חברים מהפורום. ירדנו אני, albanetc, ל', מיכאל, זיו וניב ד. למדוזה. פגשנו שם את בלולד,טורילד (אגב מה אתה מתכנן לעשות עכשיו ?) ספוקי, שירת הים ודורון (עם שכחתי מישהו אני מתנצל). צללנו בדקל בנסיכה ובעוד כל מיני מקומות ופשוט אין מה לראות באילת. היחס במדוזה כרגיל מדהים תודה רבה לחיננית הים שהסכימה להירטב עבורנו והצתרפה לצלילה, לנועם שהתמודד עם בעיה קשה של "איך מדביקים מדבקת נייטרוס על מיכל 1.5 ל'" ועמד יפה באיומי לפרסם בפורום תלונות שונות ומשונות על המועדון (כמו שמבצע 1+1 לא תופס גם במזנון). בלולד למד שדרגה ראשונה ושמשה של רכב לא מסתדרים כל כך טוב ביחד, ותודה מיוחדת לשירת הים שבדקה עם הפנס הרזרבי של בלולד (רזרבי עלק, הבנאדם פירק פרוז'קטור מאיצטדיון רמת גן) עובד, ותודות לה עד עכשיו אני רואה נקודות מוזרות. בקיצור אין מה לראות ואין מה לעשות באילת.

yochaib

New member
באמת שאין לך על מה להתנצל

והתכוונתי שהתענוג להפגש איתכם כולו שלי ותודה לנעם אזוגי שסיפק את האירוח והמשקה

ואאאאווו...

BlueLed אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש, תמונות פשוט מהממות, מחכה בקוצר רוח...

Asaf Darash

New member
שי, תמונות פשוט מדהימות..

אני פשוט כל פעם נדהם מחדש :"איפה הוא מוצא את כל זה ואני לא
?" אשמח לפגוש אותך במדוזה ולצלול ביחד פעם הבא שנהיה באילת. תמשיך לפנק אותנו
. אסף.

חי בר

New member
../images/Emo45.gif צודק. הפגסוס מפיל אותי מהכיסא

איפה אתה מוצא את הייצור המופלא הזה? פעם מצאתי אחד יחד עם מנטה בדרך לסטי"ל אבל מאז חזרתי לנקודה עשרות פעמים ויותר לא ראינו אותו

ilanbt

New member
יש גם בחוף בן הרוש

אבל צריך עיני נץ (או מנטה) או קצת מזל כדי לראות אותם. את זה שבתמונה לאחר שצילמתי אותו לא הצלחתי לאתר כדי להראות ליוחאי שצלל איתי.

ilanbt

New member
אותו ראיתי רק בתמונות

וגם בשביל לראות אותו צריך עיני מנטה

למעלה