סופ"ש ארוך!

יואו כמה שאני מקנאה בך!!!!

חחח.. תהני בובה. מגיע לך בסה"כ. אני מקווה שהכל יסתדר למרות כל מה שהיה... אוהבת אותך

PennyLaneM

New member
......

רביעי - ערב חג בנתיב העשרה(אני רוצה לגור שם!),היה נחמד אחרי זה כלום היום - ישנתיייייי ויותר מאוחר מייקס פלייס שישי - עבודה בבוקר ובערב אין לי מושג שבת - אין תוכניות

N o o s h y

New member
תן לי רק דקה לנשום

אתמול- אריאל ורותם היו פה ועוד אורחים טובים ואחרכך יצאנו לאאוטסיידר ושמחתי לראות את אלעד. היום- כללללל היום היו אורחים ולפני שעה חזרתי מבייביסיטר על ניביק תוך כדי 'מישו לרוץ איתו' מחר- ביקור אצל אורליש ובערב עבודה באאוטסיידר. שבת- זורמת.

coolit

New member
מממממממ

חבל שאנלא זוכרת כלום.. רביעי- בייביסיטר [100 ש"ח+פגשתי חבר טוב שהיה ממש כיף לפגוש], בית כנסת, ארוחה, מרתון שירים ולמיטה חמישי- הלכתי לבית כנסת!, ארוחה [גדולה
], קראתי "יש ילדים זיגזג", שמחת בית השואבה שישי- יכול להיות שבבוקר שוב בייביסיטר, תלוי מתי ניסע. נוסעים לאחותי ל שבת, כלללל המשפחה וזה ממש ממש ממש הולך להיות כיף בעז"ההה, ואז... כולי התלבטות! אני אישאר שם בלילה לדעתי, ואז ראשון- מקימים ישוב וטרם החלטתי אם אני רוצה באפרת או בחברון. נראה לי שאתחיל באפרת ואמשיך לחברון. שני- חברון!
ואישן אלוקים יודע איפה שלישי- ירושלים בעז"ה, למרות שממש לא אכפת לי כבר לחזור הביתה. נראה, אם חברות שלי יבואו לירושלים אישאר שם רביעי חמישי [הפכתי את זה לתכנון שבועי]- פה, שמחתורה והקפות שניות שהלוואי שיהיו בראש העין ואיזה כיף יהיה! בעז"ה!!!

greeneye

New member
the girls sang lalalala she sang

kickings for my sweet heart, bruises that I just don't miss.. and she said I can't love you anymore than this. חמישי: הייתי קצת אצל דורקה החמדמד שצילם אותי בפלאפון כדי למצוא לי שיידך מהמחלקה שלו
והערב טסנו לנו לאמרולה והיה כיףףף וכוסאמק הרגשתי טוב עם עצמי וראיתי כמה שבהו, אבל ראבק, אולי גם..תגידו לי משו במקום רק לבהות?
שישי: לוידעת, אולי יומולדת של חברה בחולון ואולי קצת ים בבוקר, אם אני אקום ו..ע שבת: דונט נואו.

GoOni

New member
שום קשר לתוכניות הקודמות.

רביעי- קמתי מוקדם מאוד בבוקר, די מתה, אחרי יציאה של היום לפני שכללה שתי כוסות של וודקה עם תות בננה ואני לא יודעת להשתכר, אז היה לי האנגאובר בכל הנסיעה הביתה (ועוד איזה נסיעה- שעתיים וחצי בערך, ותודה לאגד ולרכבת ישראל). את כל היום בבית העברתי במרמור על זה שאף אחד לא אמר לי שבסוף נוסעים לסבתא אחה"צ ולא בבוקר, ובצפייה בבנות גילמור. ברגע שהתיישבתי כדי לכתוב את התסריט שלי, אבא התקשר להגיד שאני אתחיל להתארגן כי הוא בא. נהגתי עד לסבתא ובחזרה (שעה לכל כיוון, וכבר היה חושך) ודיברתי המון עם בני דודי החמודים, והיה נחמד. חמישי- התעוררתי ב-8:00 בבוקר כדי להכין עוגה. מן הסתם, בסוף הכנתי כדורי קורנפלקס עם שוקולד ומן הסתם גם הם לא ממש היו טעימים, אבל העיקר הכוונה. כמובן. אבא ליווה אותי בנהיגה עד לרמת גן לבית של בן, ושם פגשתי את אבא שלו ודודים שלו ונסענו לחיפה ליום (סליחה, שעתיים) ביקור בבסיס. הנסיעה הייתה די ארוכה ודי משעממת, ואצל בן היה נחמד אבל קצת פוינטלס, ובדרך חזרה עצרנו במסעדה fancy כזאת ונדמה לי שהחשבון היה 700 ש"ח - אני בחיים לא אתרגל למנות כמו מרק סרטנים ופילה מניון, אכלתי את הסלט שלי בשקט- והייתה לי שיחה נחמדה עם דודה שלו. אחרי זה נשארתי בבית הריק של בן והייתי מודאגת מכמות הקולות ששמעתי, ואז סבא וסבתא באו לקחת אותי לביאנלה בהרצליה. בכלל לא ידעתי שיהיה שם מפגש משפחתי, אבל אני מניחה שזה מה שקורה כשבת דודה של אמא (צעירה דווקא, בת איזה 20) מציגה ערימה של קווים ומשבצות ועיגולים בחדר (סתם, האמת שזה היה ממש מגניב ומעניין לדעתי ודווקא התחברתי לזה, אבל סבא שלי נכנס ואמר "בשביל זה באנו?" והיא שמעה את זה, וסבתא שלי ניסתה לשכנע אותה לחזור לריאליסטי. היא דווקא ספגה את זה יפה.) בכל מקרה, היה שם נחמד ואכלתי אחלה פרוזן יוגורט. בדרך הביתה קיבלתי SMS מגל שכולם נפגשים אצל ירון, אז החלטתי אפילו להאריך את היום עוד קצת, והלכתי לירון. היו קטעים מצחיקים, דיברנו בחבורה מגובשת כזאת ולא התפצלנו למליון זוגות או שלישיות וזה היה נחמד, אבל גיליתי דברים לא נחמדים כמו שנטע, חברה טובה לשעבר, לא הזמינה אותי ליום הולדת שלה ושבגלל זה כולם התחברו עם איזה ארבע בנות שהייתי חברה שלהן פעם ולא ראיתי מליון שנה. זה מרגיש קצת ילדה בכיתה א', אבל זה לא היה נחמד במיוחד. כי היא סתם שונאת אותי והיא טיפשה. בסדר. חזרתי הביתה ב-1:00, והלכתי לישון. התעוררתי רק לפני איזה חצי שעה. כייף חיים:] היום ומחר- אין לי מושג, אבל לאור מהירות רקימת התוכניות שלי, אני עוד עלולה להגיע לירחP: מישהי קראה?

MaddyD

New member
חשה צורך לחדד

בקיצור מה היה ביום רביעי, התארגנו פקה פקה נסענו לסרבסה בעצם, לא הייתה חנייה בשיט ונורא לא רצינו חניון היינו די מסכנות אז נסענו לאחד העם, שם מצאנו חניית על, הלכנו לארמדילו, היו שם 2 אנשים וחצי לא כולל את המלצרית שעמדה בצד ופשוט התעלמה מאיתנו, יחסית לבנות בית הרגשנו מיותרות, אספנו את הדברים ונסענו לרוזה, איפשהו בדרך אמרנו לעצמנו 'אהההההה רביעי בואו קלרה' אז נסענו לקלרה, עכשיו השעה כבר איזה 2 מי היה מאמין שיהיה כזה תור, זה לא הברקפסט המקום נפתח באיזה 21:00 בום טראח מגיעים סלקציה מיותרת, סלקטורית ערומה וקר. 'בנות כמה אתן?' משום מה נפלט לי 24 מה שנראה לא הגיוני בעליל, אבל נכנסנו, דוגמנים דוגמניות חרא וברא כמה טיפוסים הזויים והתקפלנו באיזור 4:30 אתמול דווקא היה ג-א-ו-נ-י סיימתי לעבוד ברבע לחצות, הגעתי התארגנתי לבשתי שמלה, פעם אחרונה לקיץ ונסענו לגילדה, לא היינו שם אפעם אבל החלטנו שזה נראה מבחוץ מספיק עמוס אנשים יפים, התכוננו לאיזה סלקציה מטורפת של גילאי 27, הסלקטור התחיל להציק לי בשאלות הזויות ואז שראה שאני סוג של נרדמת הכניס אותנו. הרוזה צפוף? לא. הגילדה צפופה. ערמות ערמות ואנחנו נדחסות שתי 180 ששוקלות רבע עוף נטמעות בנוף הזקן הזה, מלא רווקות מקומטות וכמה ילדות כמונו מוטרדות על ידי הייטקיסטים עייפים.. יותר מידי אנשים פשוט קמו בשביל שנשב להם במקום על הבר, ושאחד התפנה סוף סוף עבורנו בגלל שהאנשים שלפנינו שילמו, פשוט צצו שתי שרמוטות גמדות והתיישבו לנו על המקום, בשלב הזה כמעט העפתי למישהו סטירה. הראתי מבט מאופק וכנראה הברמן החליט שחבל שהבר כל כך ריק מנוכחות נשית וסימן לי שהוא שומר לנו שני מקומות ממול. אני כזה 'טוב' אבל חברתי התעצבנה כבר והתחילה ברוטינת ה'בואי לארמדילו בואי לארמדילו' אני סיימתי את הבירה במהירות והתחפפנו. לא לפני שהספקנו לקבל ביקורת משעשעת על גילנו הצעיר במקום הזקן הזה, כמה שזה יוניק מצידנו וקצת חבל שאנחנו לא באות לפה יותר. טוב נראה אולי באמת נחזור לשם! משם המשכנו בטבעיות לארמדילו, לא יודעת אפילו למה, פשוט פנינו לאוטו שחנה על השדרה.. נכנסנו לאוטו אמרתי לנועה 'מלה .' נסענו למלה. הגענו למלה. שממה, מקום עצום אנשים יפים אבל חצי בר תפוס. מצב מביך ומיותר לשמלה המאמי שלבשתי. 'טוב, רוזה?', סליחה אמרתי, הרוזה זה ממזמן פאסה, אבל היא התעקשה. אז נסענו לרוזה והסתבר לי שפאסה זה כנראה אוברייטד. השעה 4 מליון אנשים בחוצ, נמשכות פנימה על ידי המאמי ההוא. מתיישבות על שני כסאות שהתפנו במיוחד עבורנו . מציקים פה מציקים שם, ואז ניגש אלינו איזה שחקן שלא אזכיר את שמו ונעמד מולנו עם סגריה כבויה בפה אני כזה 'המ טוב' משום מה זה התחיל כנושא לשיחה, החבר החתיך שלו נצמד אלי והתמזל מזלה של חברתי להיות עם הסלבריטי ביצה הזה. מפה לשם שניהם היו מחוקים מהתחת, לדעתי עישנו ברמות על ולא הביאו באף לטענתם (לא צריך להיות גאון כדי לדעת שזה דווקא די ממריץ) 'אהההההה הדירה של חבר שלי ממש פה, בואו נלך נשתה קצת' בשלב הזה כבר הייתי עייפה צפופה לחלוטין, דרכו עלי וכמעט הקיאו עלי, עם כל הצחוקים באמת שרציתי הביתה, היא רצתה אז הלכנו אליהם שניהם בני 30 יושבים מול שתינו שאנחנו הכי מסטולות בעולם ועייפות עושים לנו 'אמת או חובה' היה מה שהיה. בוף אור בחוצ! ושוב הדרך המוכרת של רחוב דיזינגוף בשש בבוקר .מה גם ששוב עברנו ברוזה ועדיין היה שם עמוס שמישהו יסביר לי מה נסגר עם המקום הזה?!?!? הלוואי שמישהו יקרא. ומה היום? האמת שאין לי כח. אין לי כח ובא לי לישון אני תכף עפה לעבודה ובא לי לישון ובערב ידיד שלי ממש רוצה שאני אבוא לדאדא. אבל זה כמו ברקפסט ומזמן לא הייתי בחראבן הזה. וקאתי הסלקטור ומזמן לא הייתי בחראבן הזה אבל זה פאקינ כיף. ומזמן לא הייתי בחראבן הזה. אז כנראה שדאדא ולפני כן נשב בג'ואיש פרינסס - שזה נחמד פלוס מחר? הפתעה. סאקאיה. תקראו פליז שמישהו יקרא אני ממש השעתי

P i x i e s

New member
קראתי ../images/Emo9.gif

אני תמיד קוראת את ההודעות שלך אגב, וזה נשמע לי כ"כ כיף לעבור ממקום אחד לשני והכל... הלוואי עליי

Miss Tika

New member
זה כיף בכלל?..

כל ההסתובבות הזו? לא יודעת, נראה חסר תכלית משו, לעשות את זה כל פעם

MaddyD

New member
יותר מידי כיף

כי זה מתפרס על 6 שעות, מה יש לי לעשות 6 שעות בפאב אחד אם אני יכולה להתפרס על 3? בעיקר שיש דלקן ואותי , אני גאון שזה נוגע למציאת חניות זה עוד אנשים חדשים ועוד אנשים ישנים, אוירה קצת שונה. קיצר סבבי פאבים זה גאוני. בעיקר הפאבים שלי:p

Tin Doll

New member
טוב

רביעי - 9-13 עבדתי אצל השכנה, לחג באו אלינו סבא, דוד שלי והבת שלו.. חמישי - חג.... בערב יצאתי לעיר ואז לידיד שלי..ראינו אצלו "הדייט שתקע אותי" חחח זה מצחיק. ושתיתי יין לבן מדהים. שישי - בית חולים 8-12... וזהו יאללה שייגמרו כבר כל החגים האלה. שבת - שבת, נו.. בערב אולי יוצאת ? ראשון-רביעי - בית ריקקקקקק

רייל

New member
המ.

הלילה אני הולכת להופעה של ירמי קפלן עם ג'ס. מחר אני לא יודעת.

רייל

New member
וואו היה מעולה.

הבחורון בן ה-40+ פשוט פסיכי. והיה שם גם את ארז פרנק על הבס. אח אח אח.

Mooa-Numi

New member
היום ארוחה משפחתית

עם הדוד הפוץ ואשתו וסבתאיוסי, ודודות מצד אמא. תקשיבו זה לא קורה לנו אף פעם ארוחות גדולות כאלו, צריך להתרגש! הרבה אחרכך פראנויה. מקווה שיהיה טוב כי אמרו לי שלפני שבועיים היתה מסיבה זבל ממש, עם מלא ערסים וילדים קטנים (וזה כלכך לא הפראנויה.. וואו, אני זוכרת שבאתי לשם פעם בי"ב והיו חברה גדולים, חלק אחרי צבא, והרגשתי קטנטונת.. איזה מוזר) באמצע אולי גם יער אילנות. אני ממש לא רוצה ויש לי חוויות גרועות ממש משם (מסיבות יער, go figure), אבל שירן רוצה לנסוע לבקר, ויש אנשים נחמדים שאני רוצה לראות. אבל לא יותר מידי. העיקר שאני לא נוהגת. ומחר טיול גרעין?

SuGaRBabe1

New member
and when i lose myself i think of you

זה מתחיל מזה שבתחילת השבוע קיבלנו עונש קולקטיבי, להשאר עוד יומיים בבסיס... [אפשר גם לקרוא לזה "יומיים ביציאה"] אז נשארנו [אני וכל הסבב שלי] עד אתמול בבוקר בבסיס. כיףכיף. מכאן- שביום רביעי הייתי עדיין בבסיס. כל היום רק ישנתי וקראתי ולא עשיתי כלום, בערב הלכנו לארוחת חג בסוכה [דווקא היה מגניב], ואחר כך ישבנו עם כולם ועם איזה אחד שניגן לנו בגיטרה איזה שעתיים. ואז לשתות תה ולישון :) אתמול [חמישי] יצאתי בבוקר מהבסיס, חברות שלי באו לעשות את החג והסופ"ש באילת אז הצטרפתי אליהן... באתי בבוקר לאכסניה והן בדיוק הלכו לאכול ארוחת בוקר, אז בינתיים התארגנתי ועליתי על אזרחי, וכשהן חזרו הלכנו להסתובב בטיילת ואח"כ לים... עד שחזרנו היה כבר כמעט 16:00, עד שכולנו סיימנו להתקלח היה בערך 17:30, ואז הלכנו לדפוק שנ"צ קצר עד 19:00. קמנו, הלכנו לאכול ארוחת ערב (ברביס לפרצוףףףףףףףף), אח"כ הלכנו לקניון ואז באנו שוב לחדר להתארגן ליציאה... הסתובבנו בערך בכל אילת.... וכל מקום שהלכנו לא נראה משהו/לא הכניסו אותנו/עלה מלא כסף/סתם היה משעמם, ואז חברה שלי מהבסיס שגרה באילת התקשרה ואמרה לי שידידים שלה מופיעים באיזה מקום ושאני אבוא לראות... אז באתי והיה קצת משעמם אז אני וחברה שלי חתכנו לטרויה.... ושתיתי אולי הכי הרבה בעולם (איבדתי את הספירה אחרי הצ'ייסר השביעי), והיה ממש מצחיק וכיף :) היום קמתי באיזה 8 בבוקר, כולי הפוכה... הלכנו לאכול ארוחת בוקר, אחרכך נסענו לתחנה מרכזית, חברותיי קנו כרטיסים לאוטובוס למחר ואני נסעתי הביתה כבר היום באוטובוס של 11. הגעתי ב-4 לת"א, הלכתי הביתה להתארגן קצת ואז לסבתא... אכלנו מלא [באמת מלא] וחזרתי באיזור 8. עכשיו כל החברות שלי באילת, והחברות מהבסיס גרות רחוק/סוגרות שבת/מבלות עם החברות מהבית/עם החבר, ואני גם די מתה מעייפות [ישנתי 3 שעות בלילה], אז נראה לי שאני אוותר על לצאת ופשוט אלך לישון. מחר אין לי מושג מה אעשה בצהריים, אבל בערב אני נפגשת עם הבנות מהבסיס ב-BLACK ברחובות ונראה לי שיהיה כיף :)

למעלה