סופ"ש ארוך!

טוב

חמישי מסיבת פיג'מות אצל רויטל שלא ראיתי אותה המוןהמון זמן, שישי נקום אצלה, נאכל בלהבלה לחזור להשלים שיעורים, שבת שיעורים, לנוח ולברר על ת"א למחרת זהו.

Mooa-Numi

New member
לא יודעת

אתמול ראיתי סרטים עד 6 בבוקר, וקמתי היום ב2. הדוד הפוץ שלי מגיע מאקוואדור אז אני צריכה להתנהג יפה והכל ובטח גם מתישהו לפגוש אותו. אני ממש עצובה וחסרת חשק לכלום, ולא עושה כלום כבר יומיים, ואני לא מאמינה שאני מבזבזת את החופש הזה בצורה כלכך מבאסת וזה מבאס אותי עוד יותר. סתם, באמת שאני בחוסר חשק של החיים. אז אני לא יודעת מה מתי אבל בסופ"ש הזה צריך להספיק: לקנות נעליים לכבס ללכת לים לצאת למסיבה (בעזרת השם בשישי. למישהי יש רעיון טוב לאחת באיזור שלי, גיל ומגורים, שלא יקרה במיוחד?) עגילים ושרשרת (לצבא ולברמצווה) לדבר עם כל מיני אנשים להפגש עם הגרעין להפגש עם אליעד להפגש עם אמיר לסדר את החדר.. לצאת עם המשפחה מן הסתם כל מיני דברים, כתוב לי בחדר ואני סצריכה להספיק הכל ואני קמה ב2?! אז נראה.. סתם אני באמת מבואסת רצח ולא יודעת למה.

ווהו../images/Emo9.gif

חמישי- בבוקר ארוחת בוקר מ-ט-ר-י-פ-ה בבנדיקט בבן יהודה עם חברות. בערב מסיבה בלואיזה בנמל שישי-לא ידוע עדיין...בטח אפגש עם חברים מהשכבה. שבת-לא ידוע
סופשבוע נהדר ואחלה חג לכולן

פפפפ.

אפשר להתחיל מרביעי, נכון? כי גם הוא היה מהנה. קמתי, רבתי עם אמא כמו שמזמן לא, ונסעתי עם ליהיא לסינמטק. פספסנו מלא תחנות עד שהגענו, ולבסוף נכנסנו לחסין מוות.
גם בפעם השניה הוא מצויין. בהפסקה התאחדנו עם ריילי, ובפלאנט טרור כבר ישבנו איתה. אח"כ רייליק ואני אכלנו, הלכנו אינספור זמן עד לבארבי (ברחובות מפוקפקים עד מאד, כשזקנים נועצים מבטים בריילי), והגענו איזה שעתיים לפני הזמן להופעה של הבילויים. תכננתי להינות אבל מתתי עוד בחימום, אז את שאר ההופעה ביליתי מפרכסת בשירותים. היום- רייליקוקו כאן, הולכת עוד מעט. אח"כ אני אראה סרטים מגניבים שלקחתי לי, ובערב הופעה של יוני.
אחריה אקח מונית לבית הבירה לפגוש את דאפי, ומשם נמשיך לדירתה החדשה ואלון שם. בבוקר אהיה אצלה ואז אקח אוטובוס הביתה.. שישי- אגיע הביתה מדאפי, אנמנם בבית ומשם לגלידריה.
מ19:00 עד הסגירה.
בואו לנמל, בקרו אותי. שבת- אחרי כלום שינה בגלל המשמרת של אתמול- משמרת.:mad: 12:00 עד 19:00. (ועל כמה מתערבים שהוא ישאיר אותי עד 21:00.) סופ"ש מצויין שיהיה לכן.

MaddyD

New member
שלום

טוב אתמול ה הלכנו לארמדילו היה שומם אז הלכנו לקלרה ופעם ראשונה ביקשו תעודות. היה מביך.. 27 פלוס? טוב נכנסנו היה משעמם הלכנו היום גילדה.. מחר ברזילי שבת סאקאיה גם שני היה סאקאיה והיה מסריח אבל אז מה

מעט מידי דברים ../images/Emo4.gif

רביעי- ארוחת חג וכאלה עם המשפחה. אחרי זה חברה באה לישון פה! הצילה אותי מהשעמום. חמישי- משתעממת למוות שישי- הבחור בא! סוף סוף! יותר משבוע לא ראיתי אותו
שבת- לא ידוע.

עדיב4

New member
נמנמ../images/Emo13.gif

חמישי- כנראה ישנה אצל סבא וסבתא או אצל חברה. שישי- אמאבא חוזרים!
ואולי חדר כושר. שבת- אני חושבת לצאת עם חברות קצת. סופ"ש נעים בננות!

Fragile rose

New member
תנחשו מה אני כבר יכולה לעשות

רביעי - עבדתי, לילה מצחיק משהו חמישי - עובדת עם ברמנית שלמדה איתי בתיכון
שישי - עובדת עם הברמנית הכי מגעילה בעולם בערך. סעמק וכע, סופשבוע פרוע הא תהנו לכן בסופשבוע ליידיז

ריק, ומעצבן.

רביעי-ישנתי אצל הדודים. חמישי- אני עוד פה אצל הדודים, ואח"כ עוברים לאחרים שקרובים לפה.
אני כלכך מקווה שבערב החבר יבוא לקחת אותי הביתה. \: שישי-בבוקר יש לי סידורים, ועם אחותי לבית קפה. אחרי זה אני מניחה שאני אהיה בבית, ובערב אני מקווה לצאת עם חברים. שבת- לא יודעת.

:/

מותק, אם את כבר עושה דברים גם תפיקי מהם את המיטב, ותהני. את רחוק מהבית, לכי להסתובב ולהתבודד ותקבלי את השקט הנפשי שאת צריכה. ומי כמוני יודעת שאת צריכה

כייף כייף

אתמול היה את אחד הערבי חג הכי מצחיקים ביקום בערך... בואו נגיד שכוכב נולד קטן עלי ועל בת דודה שלי
ובהתאם לאמש, קמנו מאוחר אחרי מרתון סרטים מטורף כל המשפחה... ואז אני ואמא שלי הלכנו לנקות את הבית החדש... ותכף לעבודה (יהיה משעמםםםםם) ואחר כך אולי לידיד שלי. מחר - עובדת ברוטשילד עד 3-4 כזה, אחר כך ארוחת ערב ואז יוצאת. שבת - מתבטלת לי במיטה ומחכה לטלפון מעמרי, אחר כך ב7 וחצי עבודה.. כרגיל יהיה משעמם, משמרות מעפנות

הכל מושלם

היום יש מסיבת סיום קורס בלכת מחר אני נפגשת עם הקצינת חינוך שלי שנשמעת ממש מותק יום שבת על האש לצוות אצלי נפלא :)

RainbowL

New member
אממ לא יודעת האמת

היום-- סתם ישנתי איזה 14 שעות, בערב לקניון לקנות מתנה לחברה מחר-- בבוקר כנראה ישיבה, בערב לחברה הזאת והיא אמרה לבוא רעבים אז יאמיי. חח שבת- לא יודעת, בטח לעזור לאמא לארוז ושטויות. אם לא הייתה ישיבה יום לפני אז ישיבה. לארוז לאחותי לטיול. זהו אני חושבת

©big smile©

New member
בוקר טוב :)

אחרי שאתמול הייתי ערה 25 שעות, הייתי צריכה להשלים שעות שינה מטורפות, אז עשיתי את זה כמו גדולה. 12 שעות זה סבבה, לא?
אז אתמול סוףסוף הייתי במוסד. היה פשוט כ"כ כיף! למרות כל העייפות שתקפה אותי לקראת 3 וחצי בלילה בערך, ונרדמתי לאיזה חצי שעה חח, הצלחתי להנות מכל רגע. הייתי ממש עם כל החברים, והיתה מוזיקה מעולה, ומלא אנשים יפים ונחמדים [חח אחד בא אלי ועושה לי - "את יודעת שאת הבחורה הכי מתוקה כאן?", ואני כזה "תודה", ואז הוא מוסיף "רק חבל שאת מעשנת", והוא פשוט לקח לי את הסיגריה וזרק אותה! ;[ חצוף]. וזהו, חזרתי באיזה 6 וחצי בבוקר הביתה, וישנתי שינה מעולה. היום יותר מאוחר ספיר ואמא שלה יבואו לקפה :], ואז כנראה אני אלך לשבת בסוכה של יעל. בכל מקרה אני אצא לאנשהו... שישי בנתיים אין לי מושג. בבוקר בא לי קצת קניות בת"א, ני מקווה שזה יצא לפועל. יכול להיות שחברה שלי חוזרת מאילת, אחרי מלא זמן שלא ראיתי אותה, אז נהיה ביחד. אם לא אני אצא לאנשהו עם מיכלי
שבת בערב הופעה של היהודים!!!!!!11 אעע סוףסוף. ואני צריכה לארגן את כל הדברים לצבא לפני, כי אני אחזור באיזה 3 לפנות בוקר ;[

yaeli87

New member
נחמדי.

רביעי- היתה ארוחת ערב אצל אחותי היה מעלף! היה טעים ומצחיק בעיקר ופשוט כיף. אח"כ באתי לדודה שלי לישון אצלה נרדמתי בערך ב2100 הייתי הרוגה!! חמיישי-קמתי בסביבות 1030,ראיתי שנות ה70,ראיתי אהבה זה כואב,10 דברים שאני הכי שונאת אצלך,בנות גילמור,ג'ק וג'יל...בקיצור נפלאות ה-הוט עוד מעט מאמי אוסף אותי עם עוד זוג חברים...לא יודעת לאן,זו הפתעה
שישישבת-בסיס,אבל מאמי גם סוגר אז זה נחמדי
סופ"ש רגוע!!

Immortality

New member
אני לא קולטתתתת.

עוד משהו כמו 4 שעות נוסעת לנתב"ג, לאסוף את הפריקין חבר המאוד מאוד חתיך שלי שחוזר אחרי חודשיים ואני עדיין לא מאמינה~!!!! ואז כל הסופ"ש אצלו, בתקווה שנתקן את החלקים השבורים, נעשה את מה שלא עשינו כבר חודשיים ופתאום נורא נורא חסר לי ופשוט נהיה ביחד. כמו פעם. והכל יהיה בסדר.. יום שבת בערב לחזור הביתה ואז ביום ראשון צבא, שתקוע לי כרגע הכי בעולם.

Small talk

New member
אוי אני שמחה בשבילך ../images/Emo13.gif

חוזר חוזר או חוזר לביקור?

למעלה