סופ"ש ארוך!

little shorty

New member
איפה הואאאא

חמישי - על האש אצל אחותו, בערב הולכת לעבודה. שישי - עובדת בבוקר, בערב רוצה לראות את ידידים שלי. שבת - חייבת ללכת לבקר את סבתא!!! בערב מסיבת גיוס לידיד טוב :]

EVE Lights

New member
מיאו מיאו.

היום - הייתי ב- Lucca עם ההורים ואח שלי ואשתו, תיכף אביב בא וסתם נהיה בבית
מחר - רביצה בבית וב- 18:00 עבודה עד 23:30 (כיף כיף לכולם). יום שישי - בבוקר אין לי מושג (איזה שעמום בטח יהיה לי!) ובערב עם אביב, משערת שנצא... די! חייבים לצאת כבר! בעדיפות לפאב בתל אביב. יום שבת - בערב יוצאים עם החבר'ה של העבודה למוזס.

EVE Lights

New member
יש לי בחילת עולם!! :<

אחרי ההמבורגר של אתמול שבכלל לא היה בלייט-נייט ולכן היה 250 גרם במקום 200 גרם בקיצור אכלתי אותו כמו גדולה (אכלתי? חיסלתי!) ויש לי את האמאמא של הבחילה של החיים עכשיו
איכס. ככה לפתוח שבוע. אבל היה כל כך פאקינג מצחיקקקקקקקקקק אתמול. יואו. פשוט לבכות מרוב צחוק. לא מטאפורית, פיזית. עם דמעות בעיניים והכל. ויוני טס מחר לשבועעעע!!!
אוף איתו. זה כ"כ מבאס. מיאו מה עוד יום שישי היינו (כרגיל?) במילי'ס ברמת החייל אין כ"כ מה לפרט אבל היה אחלה כרגיל והמיני קלאב סנדוויץ בשרים שלהם מדהים כמו תמיד
בווו היום יום ארוך סעמאק :< זזתי לעבודה. טה טה :)

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "ואת שוב רואה שזה לא פשוט.."

חמישי- פיקניק עם חברים פה באיזור בערב אולי ניסע הבנות לפפריקה בפתח תקווה ועל הדרך נקרא לחבר ילדות
שישי- בבוקר :הופעה ראשונה עם רינת גבאי
חושבת שזה בראשון.. שיעור פרטי באנגלית..גאד בא לי לבטל אבל אין מצב.. בערב לא יודעת..אם לא נצא בחמישי אז נצא היום
שבת- לסיים את ככככלללל השיעורים שיש לחופש [ולשמוח עד הגג שיש שביתה סוף הדרך (תרתי משמע)] החבר חוזר מאילת
הכל ספונטני ומה שיהיה יהיה

What Am I Darlin'?../images/Emo71.gif

נכלול גם את היוםP: רביעי- ת"א עד 16:00 עם יונתן ועדי
, ב17:30 נפגשתי עם אספוששש :) עד איזה 19:30, ומאז אני סתם בבית,בין הטיוי-ספר-מחשב-מקלחת-מחשב. ואני צריכה לעשות שיעורים
חמישי- לישון עד מאוחררר!! לסיים את כל השיעורים שיש לי.חוץ ממתמטיקה
לקבוע שיעור עם לירון לשבוע הבא. ב21:00 אצל רוויטלוש,מסיבת פיג'מותP: שישי- קמים בבוקר וזה,בטח נאכל אצלה ואין לי מושג למשך כל שאר היום. שבת- לארוזלארוזלארוז
... ראשון טורקיהה!!

אז ככה../images/Emo9.gif

היום - הייתי בבסיס בבוקר, אחכ קניות עם אבא שלי, אחכ ידיד אסף אותי וישבנו איזה שעתיים - שלוש באוטו ודיברנוD: ובערבבבב הלכתי עם עוד חברה לארוחת שחיטות אצל חברה אחרת [הכנו וופלים בלגים+גלידה איכותית+קצפת+שוקולד מומס] ועכשיו בבית:] מחר - החברים של ההורים באים אליהם לעשות על האש, ואני אולי אפרוש לחברה, ובערב יוצאת עם חברה וידיד למסיבה בתיאטרון
שישי - אשן איזה שעה-שתיים, ואז ב-11 יומולדת לבן דוד שלי, ובערב יוצאת עם ידיד שלי וחברים שלו, וחברה שלי מצטרפת:] שבת - לא ברור עדין, בערב בטח נצא לאן שהוא..

the mush

New member
../images/Emo9.gif

רביעי: לא עשיתי כ-ל-ו-ם וזה כלכך כיף. חמישי: להתמרמר כל היום שאני לא בבראשית ולנוח הרבה. שישי + שבת: טיול

OverSharing

New member
ואע../images/Emo103.gif

חמישי- לקום מוקדם [נגיד.. עשר?] ללכת לעמרי שלא ראיתי מיום שישי!1 כי הוא טס בצהריים לשבוע]:]:]: אוף, אני אמות מגעגועים. בשתייםוחצי חד"כ, 1700 ישיבת הדרכה, 1800 הכרזת ראשצים, 2000 ישיבת ראשגדיות. אח"כ לארגן תיק ואני מקווה שלצאת שישבת- נוסעים לגולן לדודים ואז טיול ג'יפים+טרקטורוניםםםםםםם:) איזה כיף

svety

New member
אין לי מושג ../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

היום סתם ישבתי עם הבנים בחוץ, נירגלנו למוות וחפרנו על כל נושא אפשרי. בשישי בבוקר אני עובדת, וזה הדבר היחיד שבאמת בטוח לסופ"ש הזה. יש איזו מסיבה של בובניקים שאנדרי הזמין אותי אליה אז אולי אני אלך

Shusho

New member
נושנוש

אתמול ראיתי את הפרקים החדשים בגיבורים ונמלטים היום מסיבה בערב מחר אנערף... אולי ענבר? בשבת בטח עידן או משהו לקחתי חופש ראשון-שני, אז בראשון אני בת"א ובנשי הולכת עם אמא למוזיאון ישראל בת"א

DIE kvar

New member
ידעתי מההתחלה שסוכות א' יהיה שקט מדי

ביום שלישי לא עשיתי כלום אתמול גם נשארתי ביישוב, אבל היינו מלא אנשים אצל שירה והיה נורא כיף. היום אני כנראה יוצאת עם הבחור החדש (טוב, הוא לא כזה חדש, אבל עד עכשיו זה לא היה בקטע כזה) ביום שישי בבוקר יש לי צבא ל4 שעות, ובערב אני נורא רוצה ללכת למסיבה אבל מסתמן שאין לי עם מי ובשבת הפק"ל כנראה (שוב, לא בטוח שיש עם מי)

N o o s h y

New member
הא, אז איתור חמ"ן עובדים מחר.

מזל, כי דחו לי ת'תאריך גיוס לעוד פאקינג 7 חודשים (והייתי צריכה להתגייס בנובמבר), ואתמול בכיתי פה כמו מפגרת.

DIE kvar

New member
אז אין לך מה להתקשר

תשלחי פקס עם שם, ת"ז, ובקשה להקדים את הגיוס למספר 03-5692761 אם זה אפשרי אנחנו נקדים לך. סביר להניח שזה לא אפשרי, הסיבה שדחו לך את הגיוס היא קרוב לוודאי שלא הסתיימו תהליכי המיון שלך. יכול מאוד להיות שסיימת את כל השלבים, אבל לא סיימנו לבדוק את התחקיר או שהיחידה לא הגיעה להחלטה סופית בקשר אלייך. על כל פנים את תקבלי תשובה, חיובית או שלילית, או בדואר או טלפונית תוך כשבועיים.

N o o s h y

New member
שום תהליכי מיון,

נראה לי שהפילו אותי מהתפקיד החדש לתפקיד הקודם ואני רק רוצה לוודא שההשערה הזו נכונה. אם כן אז זין לי, כי ממש רציתי את התפקיד הזה, ואם זה ככה אני אנסה להקדים למחזור קורס של דצמבר כמו קודם. אמן שיצליח לי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנממ

חמישי- קמתי עכשיו, עודמעט לסבתא לאכול, אחרכך קניון עם אמא שישי- לא מתוכנן כלום שבת- כנ"ל

טם

רביעי: אתמול נסעתי לקריות, נפגשתי עם אוריאל ונסענו לנאפיס... אח"כ יפעת הצטרפה, אספנו את אוהד ואביעד ונסענו לים. בערב יצאנו לפאב וב-3 הלכנו לבית של נועם חמישי: עוד מעט נוסעת לטיול עם אלון, בערב אני, אוהד ואביעד נוסעים לאסוף את לירון שישי: אולי ת"א? לא יודעת+ידיד בערב שבת: כלום

מממ

חמישי:קמתי באיזה 12 וחצי.. אחה"צ אני הולכת לחלק פלאיירים לסוכות יוצרים..בערב יוצאים איתם :) שישי:לקום מאוחר בטח..3:30 בשבט-יומעבודה לסוכות יוצרים שבת:מ10 בבוקר סוכות יוצרים :) יהיה פנאן.בערב בטח להיפרד מהמשלחת :(

למעלה