סופ"ששש

SILVER LADY

New member
סופ"ששש

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MaYa505

New member
בדיוק הפסיק לרדת גשם

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי=] בצפר חברים ראיתי את שרון במכולת וזה היה פאדיחה ענקית
והלכתי פעם ראשונה לחווה (הזאתי) ולא רכבתי.. וקניתי סוס מתוק
אך מורעב
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לפגוש את כולם=] וששיקרו לי שאני יפה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הסוס
ללכת למאור אולי???
התעצבתי מעט כי.. לא הלך עם גולי=/ אבל הכל לטובה=]
התעצבנתי על.. ניב!! וכרגיל על דרור ( כל כך כיף לריב איתו
)
אבל בסוף סלחתי כי .. לניב לא סלחתי לדרור , כדי לריב איתו מחר מחדש
התאכזבתי מ... כי...ניב... כי הוא מניאק....
בכיתי מעצב/אושר כי.. כי היה מדכא כזה=/
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אבא,>< ... ועוד מלא
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שעדי לא שכח אותי
וואו הוא האיש של השבוע
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אנחנו מחזיקים מעמד=]
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחזיק עם שרון מעמד יותר משבוע....להחזיק מעמד בכלל
הסרט הכי טוב שראיתי..לא זוכרת...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לבית של הגרי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..סוס... וזה רק ההתחלה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עדי , רואי , רועי ועוד ועוד
התודה שלי השבוע היא ל..עדי , יפתח כמובן ועוד מלא אנשים חמודים
פינקתי את עצמי השבוע עם..סוס=] מלא קרמבוים
מאכל השבוע שהיה הוא..אממ קרמבו חחח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?סוס חדש חחחחחח
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..פבפבפבפבפבפבלפלפלו (איין לי שמץ מה השם שלו) :-פ
אלבום השבוע שהיה..??
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:-*
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא הרבה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארכב?
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..=]קסטרו , עדי ועוד
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..לימודים=]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לחרוש על חנה=]
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..חנה=] ועוד ועוד
סתם:עחחלךעחלכחלעלרקןחערקלכ
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):הסוסון שלי=]
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MaYa505

New member
אממ נכון שמותר חד פעמי להעלות עוד תמונות

יש לי סוף סוף במה להשוויץ=] אומנם בקירור אבל עדיין תמונה נחמדה=] ורואים את השמיכה המדהימה שליXD

MaYa505

New member
אחרונה שלו=]

בהזדמנות נעלה אחת שרואים את הצעד שלו

MaYa505

New member
בקליק אני משויצה כבר כמה שנים טובות

הוא תמיד ישאר אהובי אבל הוא יצתרך לחלוק את התואר הזה עם עוד סוסון=]

netapet2

New member
אממ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי. כי היה שיעור טוב הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור בשלישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל השיחות... התעצבתי מעט כי.. לא מעט, הרבה התעצבנתי על.. מי שיודע יודע אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... ממנה כי ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, בגלל זה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שאמרתי לחברה שלי שאמרה שהמורה לא תגיע "אל תפתחי פה לשטן אלא אם כן יש לך קשר למלאכים" אז היא אמרה "יש לי קשר למלאכים" והמורה לא הגיעה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה ולא נברא. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב עם עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחיות את השבוע הזה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ספגטים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ספגטי XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה התודה שלי השבוע היא ל.. להם פינקתי את עצמי השבוע עם.. ספגטי מאכל השבוע שהיה הוא.. כנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אעעעעעעעעעעעעעע" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. another day in paradise-Phill Collins אלבום השבוע שהיה.. נע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הא הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. המוווון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כלום השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה שיעור, ושיעור טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נאמ. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

LordHorse

New member
מש'ו.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישי כי..היה כיף בטיולי בוקר ובחווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סופסוף לדבר עם מישהו, רכיבות טובות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם רותם, לראות את הסייחה של אוליביה. התעצבתי מעט כי.. הוא לא יחזור. התעצבנתי על.. עלייה, אבל נתגבר. אבל בסוף סלחתי כי .. לא רבתי איתה. התאכזבתי מ...עצמי כי...התרגלתי כבר.XD בכיתי מעצב/אושר כי.. הכל בגלל can you feel the love tonight, ובכלליות כי אני לא מרגישה טוב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "דינההה, דינה ברזילאי ארבע תשע שש שלוש חמש אחת" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ראו למעלה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היו רכיבות יותר טובות ממה שציפיתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לביצפר שוב. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ.כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את רותם, את הרכיבה. התודה שלי השבוע היא ל.. לרותם, ולעוד מישהי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופגניה בלי כלום מהסופר. מאכל השבוע שהיה הוא.. סופגניה בלי כלום מהסופר.XD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "נראה אותה שורדת בשמונים אלף מעלות מתחת לאפס" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Disney - Baby Mine אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "everybody hurts, sometimes ..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הביצפר. [הייתי מוחקת אותו גם בכלליות.] הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אגמור את כל השיעורים האלה כבר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. רותם. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חווה, שיעור.. [שביתהXD] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לקפוץ אומשו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את רותם כבר יואו!#@ הודגש באמצעות מדגישומטיק

Flicka AJ

New member
פתאום בא לי לענות..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום, כי התאמנו על כדורסל עם הסוסים.. היה מצחיקק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לרכב אחרי שמיום ראשון לא רכבתי!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תחרות מקומית שהייתה.. התעצבתי מעט כי.. אח שלי טססס ל-3 חודשים!! התעצבנתי על.. הסייחה המפגרת של הסוסה שלי (היא אם פונדקאית..) היא אוכלת לי את האוכףףף אבל בסוף סלחתי כי .. עדין לא סלחתי אבל היא חמודה.. התאכזבתי מ... כי...הסוסה שלי.. לא חשבתי שהיא כל כך תתחרפן מהכדור בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב עכשיו אני עדין בוכה.. אח שלי טטססס הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אין ספק שהכדורסל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא יודעת יש לי בלק אווט מהשבוע הזה.. אה נזכרתי "איה מחר נוסעים לסבא וסבתא" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כשלא נפלתי מהסוסה שלי היום.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לראות את כולן מתחרות ולא לקנא בטרוף הסרט הכי טוב שראיתי..לא ניראלי שראיתי סרטים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הגינה.. חח סתם אם לא היה יורד גשם אז זה היה איפה שהוא ליד כישורית.. אבל לא היה מקום יפה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא ניראלי שקניתי משהו השבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שאח שלי נתן לי חיבוק :(:( התודה שלי השבוע היא ל..לסוסה המתוקה שלי שלא ממש מאיימת עלי.. פינקתי את עצמי השבוע עם..לא פינקתי מאכל השבוע שהיה הוא..אהההההההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?בלק אווט שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא יודעת.. אלבום השבוע שהיה....................... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת אני גרועה בזה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את זה שאח שלי טס... שלא יטוסססססססססס הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארכב שוב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לשמוע שמי שהסייחה שלי אצלו אוהב לשבת איתה ועם החבר שלה ולאכול איתם וכאלה=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכבבבבבבבב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבה טוב.. אולי לסדר לה את הראש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אח שלי.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אין לי מוסג איך מעלים תמונות עוד לא עליתי על זה..

karambula57

New member
מו-חע-חע-חע- XD

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום
היה כזה כיף אצל שינא, ואור הוא כזה מצחיק וחמוד XD ויום רביעי בכנות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ, הרכיבה הקצרצרה על גולי אתמול XD הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. המנהל הבטיח שהוא מוציא אותי למטר/90, ופתאום הוא החליט שאניעושה 80
התעצבנתי על.. ? אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח היום
היה כזה קורעעעע... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התחלתי את העבודה בהיסטוריה בגלל שנזכרתי שהשביתה נגמרה XD לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתחיל את העבודה בהיסטוריה. תודה לשינא
הסרט הכי טוב שראיתי.. מולן רוז'
לא יהיה שבוע שאני לא יראה אותו XD המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. היום בערב שרבצנו כל החברים אצל שינא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. יום שלישי, נעלי רכיבה+חולצת רכיבה+ שתי מקצים בתחרות ביגור
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. היום התודה שלי השבוע היא ל..שינאאא
בלעדיה, הייתי במבוי סתום ולא הייתי בכלל מתחילה את העבודה, או חושבת על נושא כלשהוא XD פינקתי את עצמי השבוע עם.. חווה בעיקר
מאכל השבוע שהיה הוא.. כל אוכל שאני הכי אוהבת, אמא שלי הכינהXD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. YOUR SONG אלבום השבוע שהיה.. אממ.. קווין... כרגיל חח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. how wonderful life is when you in the world הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יבוא לרכב, אבל זה לא יקרה כי אני חייבת לסיים את העבודה, עם נספיק אז אולי טויל על עירית או משו. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שלוו, גולית
,שינא
,עדי, אור השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לקנות סוף סוף את הנעליים והחולצה גאאדדד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להתחרות
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בנאדם?! שלו וגולי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מוחעחע, החתול השמן והסטלן שלי (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

SoosKatan

New member
שבוע מעניין!!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. מממ יום חמישי. היה לי נחמד מאוד להיות בביה"ס ולראות אנשים שהתגעגעתי אליהם מאוד!! ואז בחווה.. ואז מד"א, ואז סרט... היה לי כיף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אתמול !! היה לי קטע עם מישהו שאני ממש רוצה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול חח התעצבתי מעט כי.. המורות... ררר... נישארו אותן מורות מעצבנות. התעצבנתי על.. עליו. הוא בראש שלי כבר הרבה זמן. לא טורח להתקשר =\ להודיע, לדבר. אני לא מעניינת לו את הXX אבל בסוף סלחתי כי .. אני לא נוטה להתרגז על אנשים. התאכזבתי מ... כי... ממנו, כנ"ל בכיתי מעצב/אושר כי.. מלחץ. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחח כל יום שנפגשתי או דברתי איתו [: מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. נמנמ.. השתיקה של רוקיטה גרמה לי לחייך. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חחחחחח התנשקנו סוף סוף. כמה זמן חיכיתי לזה איתו ;) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לחזור ללמוד! וללכת למפגש. הסרט הכי טוב שראיתי.. HITMAN סרט מעולה, עכשיו בקולנוע. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מממ =\ לא יצאתי הרבה.. אני מניחה שת"א משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא יודעת.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נו ברור. משהו עם מישהו =) התודה שלי השבוע היא ל.. אליו חח =) פינקתי את עצמי השבוע עם.. התקף אסטמה חמוד כזה שהייתי הבוקר בביה"ח בגללו D: מאכל השבוע שהיה הוא.. ממממממממ לא יודעת האמת. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יש כזאת סידרה כבר. שנות ה70. ואני ג'קי. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. 3doors down - This Is The Story Of a Girl אלבום השבוע שהיה.. |: משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Hate is a strong word - but I really really really don't like you הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום ניראה לי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה לימודים וש"ב.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ברנדי כמו תמיד
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מסיבה [: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. מממ... שאני אצליח ללמוד! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אותו D:

ToryMaster

New member
כמה זמן לא עניתי לזה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי, אאל"ט כי אור הכריחה אותי לצאת מהבית. אבל בטח היום יהיה כיף יותר.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: לליק.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: לליק
התעצבתי מעט כי אנשים לא יודעים להתחשב
.
התעצבנתי על אותו הדבר.
אבל בסוף סלחתי כי: מי אמר שסלחתי.
התאכזבתי מכלום כי לא היה ממה.
בכיתי מעצב/אושר כי: אני לא בוכה.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: חידודי ללי.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: לא היו.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לא היו סיבות.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לקום בבוקר.
הסרט הכי טוב שראיתי: בלתי נסלח, של קלינט איסטווד, לא יעזור, הוא אחד הטובים.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי: חנות המפעל ביודפת
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: 15 זוגות גרביים וסיגריות.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: הבנות שלי. ופטריק, כי הוא חמודימודי, וכל כך יציב.
התודה שלי השבוע היא לדידי, שיודעת להיות מדהימה מעצם טבעה.
פינקתי את עצמי השבוע עם: גרביים!
מאכל השבוע שהיה הוא: שניצל טבעול מהקצבייה |לליכן|
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עיוורון זמני"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: היו שניים, I'll Take The Tears וWhen I'm missing You, שניהם של A1, פצצת נוסטלגיה לגיל 14.
אלבום השבוע שהיה: לא היה.
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "How can I sing when my words have run dry? How can I smile with a tear in my eye? Summer's so lost when it's rainning in June, That's how it feels when I'm missing you"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה: את המיגרנות ובעיית הראייה.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: לא יודעת, אנשום אוויר.
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: המ לליק ופטריק, אני אוהבת אנשים חדשים ומחודשים.
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיום חמישי יעבור טוב.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעלי.
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): "אני צומי, אני צומי, אני צומי צומי האריה!".
הודגש באמצעות מדגישומטיק

belledejour

New member
חחח עדיין בהלם מהתחרות../images/Emo67.gif../images/Emo80.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שישישבת כי.. שישי בערב היה פשוט קורע, והתחרות!!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחרות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התחרות!!!! התעצבתי מעט כי.. אמאבא לא היו
התעצבנתי על.. אוהו...
אבל בסוף סלחתי כי .. נראה לי שסלחתי
התאכזבתי מ... אמיר כי... לא חשוב בכיתי מעצב/אושר כי.. לא נראה לי שבכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחח ערב שישי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. השיחות עם תןתן וספיר
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחרי התחרות, הרגשתי פשוט מדהים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתחרותתתת הסרט הכי טוב שראיתי.. אממ? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. צחח... והמרכז חחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מגנים ובנדאז'ים לתחרות איי גס משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תןתן, רוני, כל מי שעודד אותי
התודה שלי השבוע היא ל.. נו כנ"ל
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לוידעת
מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה איטלקית DOLCE
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אין לי שמץ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ready set go אלבום השבוע שהיה.. לא משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין לי מושג הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. עצבים ולחחץץץץ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הוא עבר כבר
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ספיר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בצפר חדש! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לוידעת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מתןןןן <שאמור לבוא לחווה מחר
> וכולם מהחווה

belledejour

New member
תמונה מהתחרות, אני חייבת../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

תחרות ראשונה =]] מקום שלישי..

ocean zd

New member
~LOL~

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי.. בגלל רועי:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..עם האחיות.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שרועי פשוט בא.. התעצבתי מעט כי.. הוא מאכזב אותי כל כך הדפוק הזה התעצבנתי על.. ניב אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת התאכזבתי מ... כי...מניב בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב היום בבוקר.. כי היה לי חרא ומאושר כל המסיבה אתמול ומכל מני דברים מצחיקים שהוא אמר ובגלל ספיר:] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..עם גוני בת"א והמסיבה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יש לך חבר מותק?! כה! יש לה חבר "מותק"! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בובי:]]]]]]]]] א האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות תמבחן בספרות וללמוד לביולוגיה הסרט הכי טוב שראיתי..5 ילדות יפות המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המסיבה אתמול, קיסריה כי היה מצחיק ממש! וזכרון, עם הבנות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בגדים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ספיר.. אני חייבת לה פשוט הכל התודה שלי השבוע היא ל..ספירי פינקתי את עצמי השבוע עם..סרטי דרסג' מש טובים! ממש אבל מאכל השבוע שהיה הוא..כלום בערך אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?סרטטטטטטטטטטטטט הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אתמול אולי.. למרות הכל הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה אותו... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מלא... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיגמר? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שירד מלא גשם.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דניאלה כברררר

גולע

New member
אין לי מה לרשום../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..כול השבועעע. כי..ראשון- קניתי פד כיבסה והייתי בחווה בבוקר, שני- שיעור קפיצות נחמד, שלישי- שירלי, ענברו ושחר אצלי בבוקר, רביעי- שיעור קפיצות מעולה, חמישי- חזרתיי לראות את החברות שלי מהבית-ספר, שישי- מכינה את הסוס לתחרות, בונה מסלול, רוכבת
, שבת - תחרות מעולה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..תחרות
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שומדבר מיוחחדד. התעצבתי מעט כי.. מעט נה. התעצבנתי על.. בלי שמות. אבל בסוף סלחתי כי .. איכ. התאכזבתי מ... כי...נובאדי. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתיי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחחחחח, יום שישי עם ענברוווווווווו!, והיום עם אלה ומיכל. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."היה מסלול טוב
" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך נחמד.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... חח לעבור את המסלול?! הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, קניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מינוס לא, אבל מעיל, ג'ינס, 2 חולצות ופד לאוכף. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענברו, שיר, שירלי, אמא , אבא, שלוק, אלה, מיכל. התודה שלי השבוע היא ל..כנ"לל.. פינקתי את עצמי השבוע עם..^^^^ מאכל השבוע שהיה הוא..ממ.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ממ.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היוו מלא השבועע.. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..חח כמה אנשיםם.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הוא נגמר מעולה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שלוווקקקקק, אמא. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרותXD, חחח ואימונים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..תחרות טובה ואימונים טובים, חח ושיהיה נחמד בבית ספר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממממ.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ומאיה) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2STRIPE

New member
חראא בסדר..?!?!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון שלישי שישי והיום.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכיבות על טוסטוס להיות אצל יעלו והתחרות... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. .. התעצבתי מעט כי.. בא לי לירות במלאא אנשיםם!! התעצבנתי על.. .. אבל בסוף סלחתי כי ..
שכחו מיזה נמאס לי לסלוח לאנשיםם!! התאכזבתי מ... כי..... בכיתי מעצב/אושר כי.. אחרי שדיברתי עם אח שלי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שיש כ"כ היה מצחיקק!! וגם ראשון...! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..גלידה איטלקית DOLCE!! יואוו היה כ"כ מצחיק וה"פפראציי!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת אני מרגישה חרא
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצלם... הסרט הכי טוב שראיתי..לא זוכרת.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה יעלו תחרות... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כל מי שהיה היום ובחווה
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..יואו אני מלא מהחמין אבל יש קובההה סלקק!!!!!!!!! מאכל השבוע שהיה הוא..קובה סלק חמין!!
דג של אבא של יעלו
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שבוע חרא של עמיתו..!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..I Dont Wanna Miss a Thing (Armagedon) אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמעט את כולו!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוווווףףףףףףףףף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טוסטוס... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור קפיצות טוב.. אולי אבא ידבר עם אמיר למרות שאני יודעת שזה לא הולך לקרות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור קפיצות טוב.. שלשם שינוי לטוסטוס לא יהיה עוד שיעור אחרי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לא יודעת לא בא לי לרואת אנשים עכשיו
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):בראשון עם טוסטוס
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

netapet2

New member
אעאעאעאע כל כך מסדרים לנו להיפגש

תחרות הבאה, או מה שזה לא יהיה. חייבים!

2STRIPE

New member
תחרות הבאה את מגיעה..?../images/Emo12.gif

חח תלוי מי מגיעה ואם יהיה לי איך ואם ליום ראשון לא תיהיה לי עבודה להגיש כמו עכשיו ובא לי כ"כ להיות חולה ואין לי כוח לכתוב את הכל לפוסטמה הזאת בכתב יד
<אני יודעת שזה משחרר אבל זה קורה לי יותר מידי זמן
ועכשיו זה הפסיק
>

למעלה