סופ"ששש

LordHorse

New member
באיחור קליל../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שני שלישי ורביעי כי..שני ושלישי היה הכי כיף בערב, וברביעי היה שיעור כזה טובבבב
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אמ.השיעור ברביעי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נמנמ,השיחה בשני בערב. התעצבתי מעט כי.. זה לא יקרה. התעצבנתי על.. אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. הם לא יודעים בכלל.XD התאכזבתי מ...עצמי כי...ככה. בכיתי מעצב/אושר כי.. היו שירים עצובים.>< הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שלישי בערב,יומחמישי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "פעם אחרונה שאת מתלבשת כל כך דומה לי","אנחנו קונות קופסאות של סיגריות בשביל ללכת לשרוף אותן כל הזמן,ברוררר" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי בחצי שיעור בחמישי עם עומר היה נורא נחמד. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד.ולרכב ברוח הטיפשית שהייתה בחמישי. הסרט הכי טוב שראיתי.. מדגסקר, הארי פוטר וגביע האש בפעם הטריליון,בוב ספוג,סדרה של צרות,ובקיצור של הסרטים בערך בהוט.XD המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא זוכרת. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הטיולים בשדות עם רותם ועדן,השיעור ברביעי. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מיני. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מרק עגבניות, והרבה ממנו. מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק עגבניות
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אהה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Linkin Park - What I've Done אלבום השבוע שהיה.. נירוונה.. האלבום השני לא זוכרת איך קוראים לו. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."I have my freedom but I don’t have much time" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הוהו.הרבה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנקה את הראש קצת.[מה שלא קרה.] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נטע רותם ועדן.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אקפוץ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נטע. הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע נחמד לכם.

למעלה