סופ"ששש

SILVER LADY

New member
כנ"ל. ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שישבת כי.. סוג של שיעור סביר חח והיום היה ממש נחמד בחווה..:]
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכיבה נורמלית ושיעור נחמד יחסית..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה משו מיוחד
התעצבתי מעט כי..על הכללל
התעצבנתי על..הכללל
אבל בסוף סלחתי כי ..אני סבלנית חחח
התאכזבתי מ... כי...עצמי.. בשיעור ברביעי :\
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב =[ תותי שלי 3\> 8 חודשים =[[
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום בחווה..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."יאללה שבוע הבא על האש..קנינו סוסה חדשה וזה..יאללה" "יאללה..שבועים אחרי זה גם על האש..רק אותה על המנגל"
"--- יש לך סיגריה?"
חחחחחח עזבו.
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי טוב חחח
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...ללכת לקרית אתא ובחזרה :|
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה איי גאס
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום..שבוע הבא קסדה כי מל הנזק הרס חחח
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נויקה זורקה פופו גלי וללי 3>
התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל
פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום..
מאכל השבוע שהיה הוא..פסטה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..סייב טונייט.ומודרנ לאב
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את רובו
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה בשיעור נורמלייי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זורקה ופופו וגלי
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורים שאני ייצא בחיוך, תחרות, יום כייף עם גלי וללי..או עם פופו חחח =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..גלי וללי!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):שמנה שלי3> אהבת חיי (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו

../images/Emo3.gifשאבנגגגג!

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:ראשון- אימון עם רז, שני - אימון, שישי שבת- דודים!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:נייטי
האימונים והסופ"ש! ושיחה עם דובי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: שיחה עם האחד והיחיד...
התעצבתי מעט כי..: רכיבה מתסכלת משהו ביום חמישי
התעצבנתי על..: אמא
אבל בסוף סלחתי כי ..: זה המצב... קשה קשה
התאכזבתי מ... כי...:עצמי, כי אני לוקחת דברים כל כך קשה וכל כך אישי...
בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק עם הדודים הסטלנים שלי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:אמממ הסופ"ש הזה... ובכלל כל השבוע בחווה היה שכונה...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"יופי תעשי את מה שאת יודעת הכי טוב... סופ"ש נעים"
וגם היציאות של חיים באימון...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :עשיתי מה שהייתי צריכה לעשות על הצד הכי טוב שיכול להיות...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לאכול כל כך הרבה בסופ"ש הזה...
הסרט הכי טוב שראיתי..:אמממ משוגעים על מרי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חווה, אייל, דודיםםם
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:מחכה עד שאבא יחזור מחו"ל
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:הוא... ורותמיקווו החתיך שלי.!
התודה שלי השבוע היא ל..:חיים כל כך!! וזוהר כי זה הוא, והדודים התותחים שלי.! וסלמה אהבת חיי
פינקתי את עצמי השבוע עם..:אימונים טובים
מאכל השבוע שהיה הוא..:אסאדו של הדוד הכי מאגניב בעולם
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שאבנגXD
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:החדש של אקון.. שלומי שלומי.. LOL (והמבין יבין)...
אלבום השבוע שהיה..:משו שבתדודה שלי חפרה לי איתו השבת...
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:..."יש עוד עתיד שווה לפרוח"...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את המטריד הזה...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:היה ליגה.. ממש!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: האנשים מלמעלה
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימונים, תחרות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שאבא יחזור כבר!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:אבא
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MaYa505

New member
אני מפגרת../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום ושישי וחמישי כמובן=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..סוף סוף שיעור טוב ושמישהו כועס עליי=] אהה ושראיתי 2 אנשים מטומטמים ואת וחטל ואת הבוגרת של שנה שעברה=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל מיני:) התעצבתי מעט כי.. בסוף לא הלכתי למסיבה.. וגם כי אני לא אתחרה עוד כמה שבועות טובים התעצבנתי על.. חברה... אבל בסוף סלחתי כי .. היא מילא טומטמת ולא סלחתי דלגתי
התאכזבתי מ... כי...היא יכולה לעשות יותר.... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא ממש בכיתי אבל כי היה חרא והתגעגעתי כל כך לרכיבות על ימי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ההופע של צפע בחג מעלות מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."לא יהיה לך מה להסניף אם נחזיר לעיטב תחולצה" רואי: "יש תמיד תאבקה בטעם תפוח של מאור" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..כי?.... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות לגילד שמאלה.... הסרט הכי טוב שראיתי..היום סרט על בובה רוצחת
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בית של נועה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לויודעת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמממממ כל מיני התודה שלי השבוע היא ל..לחג מעלות=P פינקתי את עצמי השבוע עם..2 מסעדות וספגנייה מאכל השבוע שהיה הוא..לזניה סופגנייה בננה תפוז או קלמנטינה.... ומלא=P אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?הסרט ה.... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל יום אלבום השבוע שהיה..האלבום תמונות של פפבפבפב משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אמממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כל מיני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אלך לתחרות=/ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..השמש ששקעה היום השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ללכת לקן ... מוזר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כל מיני=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהFEI
הפיגור זה מה שעושה אנשים כאלה מדהימים ו... מפגרים... כל שבוע מצרפים עוד אנשים לפיגור הכולל=] (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

ram ram

New member
גם אני..../images/Emo13.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. מממ... רביעי כי רכבתי על מלא סוסים, היה כיף בחווה.! וכי נרדמתי
באיזה 20:30 וישנתי עד הבוקר..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מממ.. לא יודעת... הסופ"ש הרגוע.?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ.. לא יודעת.. יש לי מיצי.!!!
התעצבתי מעט כי.. שתי אזכרות, של סבא ושל סבא רבא..
התעצבנתי על.. מממ... על דייגו.!!! שהפיל פרסה במרעה אחרי שבוע פירזל..
אבל בסוף סלחתי כי .. כי זוריק פירזל אותו..
התאכזבתי מ... כי... מזה שלא הייתי 3 ימים בחווה, ובגלל שמחר אני לא יכולה להיות..
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב... באזכרה של סבא... כמה שזה מוזר לבכות על מישהו שמת איזה 30 שנה לפני שנולדתי...
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ.. Ahmad the dead terrorist כל פעם מחדש.!!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כן רמטכ"ל.?" אני "על מי לרכב" הוא "על מי שבא לך כמובן..
"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הפצע המעצבן של ג'ונה מתחיל לעבור כמו שצריך.!!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעמוד על הרגליים ביום רביעי בערב, אז נשכבתי במיטה ונרדמתי..
הסרט הכי טוב שראיתי.. שיקגו.!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הבית של סבתא.!!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום כלום כלום.!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מממ... מיצי, פולה [ה' ישמור איזה שם נתנו לה..
], החווה כולה, סבתא..
התודה שלי השבוע היא ל.. סבתא, שפינקה אותי מכל הכיוונים..
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לישון הרבה, ולהיות אצל סבתא..
מאכל השבוע שהיה הוא.. ממ... קשה להחליט..
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים..
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Promiscuous girl - (Nelly Furtado ft. Timbaland) -
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת...
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. I hope you had the time of your life.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהנה.!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סבתא.!
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אילת בסופ"ש.!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהשביתה תימשך.!!!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממ... את החווה בעיקר..!!
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין לי משו מקורי..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

shirli0811

New member
אפילו שכבר יום ראשון..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי,חמישי, שיעור קפיצות מעולים על השמנה שלי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ^^ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם אחי
התעצבתי מעט כי.. זכרונות התעצבנתי על.. לא יודעת אבל בסוף סלחתי כי .. ^^ התאכזבתי מ... כי... ההפגנה, היה משעמם שם משהו מפחיד בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חווה נראלי, שיעור קפיצות מעולים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני רוצה שנמשיך להכיר אחד את השני כידידים לאט לאט"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמרתי לו את זה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמור שבת, ללכת לנמרוד ולנסוע להפגנה הטיפשית הזאת הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה נראלי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ניב ויאיר התודה שלי השבוע היא ל.. ^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה אוכל מאכל השבוע שהיה הוא.. פלפל ממולא, שורבה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ימים של נחת [?] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "כמה חסר" -איציק שמלי אלבום השבוע שהיה.. לא יודעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "החברים נותנים קצת כוח, יש פה חיים נסה לשכוח ואיך זה פרצוף כמו שלך אינו צוחק. יש עוד עתיד שווה לפרוח, וכמו ירח שוב לזרוח אך כשכולם ישנים אני לשמיים צועק. כמה חסר לי החיבוק שלך, כמה חסר לי הליטוף שלך אני נשבע לך שכל יום אניח זר. שמך לא חרוט רק על הסלע, גם בליבי אני שומר לך אהבה ללא גבולות אני זוכר!...." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא יודעת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לליאור במקום להפגנה, עבר. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פנגה וקוטר
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא יודעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ניב איי גאס סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתיהמנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה