סופש

Lir האחת

New member
סופש../images/Emo20.gif

הסופ"ש כבר התחיל, זה הזמן לאחל שיהיה סופ"ש נעים לכולנו!!
[בתקווה שיהיה למרות ה-
] מה התוכניות שלכם לשישי-שבת? הולכים להעביר את הזמן בלימודים? במנוחה? בבילוי? מישהו הולך להופעה של סינרגיה היום??

RichardSmith

New member
לימודים לרוב ../images/Emo122.gif

אין ממש כוח להשתכר... אבל לאחר חגיגות השנה החדשה, מתחשק לרקוד.

מורני !

New member
אוף

לימודים ועבודה! יש לי רשימת מטלות באורך הגלות!! אתם קולטים שעוד 20 יום נגמר הסמסטר??

מורני !

New member
לא איכפת לי ליהשאר בבית

אבל הייתי מעדיפה קצת לישון, לקרוא ספר.. משהו כזה...

Lir האחת

New member
../images/Emo24.gif

חיי הסטודנט בהחלט אינם פשוטים
לא נורא, תעשי את מה שאת צריכה לעשות ותסיימי עם זה (עד לרשימת המטלות הבאה
כמובן).. תייעלי את הזמן כך שתוכלי גם לנוח קצת, ויהיה בסדר

ChilD SouL

New member
עוד 20 יום אני אהיה בשיא הבחינות.

יש לי ב22 כבר ת'בחינה הראשונה, יום אחרי שהסמסטר נגמר, יום אחרי שאני מסיימת את הקורס המסויים הזה שלמחרת אני עושה בו ת'בחינה. ממש הזוי.

מורני !

New member
כן גם לי

בבר אילן הסמסטר נגמר ב19 ובבית ברל ב26... ופעם ראשונה יוצא לי טוב, כי שנה שעברה גם סמסטר א' וגם ב' כל המבחנים היו מעורבבים לי יום כאן ויום כאן... היה מטורף.

ChilD SouL

New member
ראשית, להנות מהקור והגשם.../images/Emo99.gif

שנית, לסיים עבודה בתקשורת. שלישית, להתקדם קצת בעבודה בקורס הכי שואתי שיש במדעי המדינה. רביעית, [אם יהיה לי כוח...] לקרוא מאמר. בברכת, סופ"ש נעים.

BellA עלמה

New member
מכוון

שאני ממש לא במייטבי אז לנוח כמה שאני יכולה להתקדם בספר מחוללת בשביל הלימודים {ספר טוב אבל לא קל} לעבוד על איזה מאמר ולשלוח את העבודה למרצה במייל לשלוח כל מיני מיילים בנושא עבודה

לימודים../images/Emo29.gif

כל ההשלמות הקטנות האלה של חצי מטלה פה שנשארה ועוד רבע אחרת.. תכלס- זה הכי מעצבן לעשות אבל שמתי לי למטרה לסיים את כל אלה מחר שלא יגרר יותר מדי

SpyKid

New member
אני לא אוהבת סופי שבוע.

בד"כ אני מקדישה אותם ללימודים, וזה החלק הנורמלי, אבל הבעיה היא ש: - אני מרגישה בודדה בבית. - קשה להתרכז רק בלימודים ואני מתחילה לכתוב בפורומים\לדבר עם אנשים במסרים\לחשוב וכו'.

למעלה