סופש- באיחורון...

crazysapir

New member
איזה מוזיקה את אוהבת<?חוץ מזה הם עכשיו הוציאו

דיסק באנגלית

I am IRiTooSH

New member
הבנתי שהסגנון שלך הוא ראפ-פופ..../images/Emo40.gif

יש להקה בגרמנית ששרה ראפP: זה מתאים?XD או שפשוט את נגד גרמנית?

דנטל

New member
ראפ! מה פתאם פופ?

יש הרבה גרמנים שעושים ראפ. לא, זה לא מענין. אין לי בעיה עם גרמנית, אבל למה שאני אשמע ראפ בגרמנית כשיש מספיק שירים באנגלית?

Retama

New member
עעעעע

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: אממ אסף
הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע: שום דבר אירוע השבוע: אסף? שיר השבוע: אחד של Beck ציטוט השבוע: "........, טווווב?" בן אדם שעה לך את השבוע: נגה
משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא: אממ כלום בערך משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

pacific ocean

New member
יאללה נו נענה...גם באיחור די גדול חחח

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שהלך לי ממש טוב בגרות בתנ"ך חעחע..סתם סתם...אממ..לא משהו מיוחד.. הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע:בגרות בכימיה !
אירוע השבוע:......ההודעה לעיתונות שנינה ויהודה מתחתנים חעחע שיר השבוע: "its not over" של chris daughtry ציטוט השבוע: משום מה יצא לי להזכר המון השבוע ב" עוף זה ציפור ופרה זה חיה " חח בן אדם שעה לך את השבוע: חבר שלי..:) משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא: ברית....ללכת להתנדב....להפגש עם המון חברים..ולנוח!! משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא:לא משהו מיוחד... תמונת השבוע: ==========> נכון שהיוני הזה מתוק לחלוטין?

עונה../images/Emo3.gif

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: הוממ הוממ הוממ .. העלו לי 10 נקודות במגן בחשבונאות
הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע: הרבה אירוע השבוע: יום רביעי הבגרות האחרונה שליייייי
תודהד לאל .. שיר השבוע: וואט אי דאן של לינקין פארק ציטוט השבוע: אין בן אדם שעשה לך את השבוע: חברים
משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא: אמממ להתחיל לחפש עבודה לחופש
משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: למצוא עבודה לחופש
ולסיים ת'בצפר הזה כברר תמונת השבוע: אח אח התמונה

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:
.. עלי נגב וזה:] הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע:
אבל לא נורא.. חודשיים.. [אף אחד לא מבין, זה בסדר
אני מבינה עצמי] אירוע השבוע:אירוע? לא יודעת שיר השבוע: She's Leaving Home- The Bwatles, Across The Universe- The Beatles ציטוט השבוע: שירי השבוע שלי:] בן אדם שעה לך את השבוע: בן אדם? חחח
.. יש שניים האמת.. אבל אני לא אומר..:] משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא: לסיים עם לשון, וזהוו:]] משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: אממ לא יודעת.. חח תמונת השבוע:

nastiush

New member
נמ ..

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: אהבבה הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע: עזבו אירוע השבוע: לא הההההההההההיה שיר השבוע: .נער ונערה , ציטוט השבוע: אנאערף בן אדם שעשה לך את השבוע: מיששהו משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא: טקקס בני מצווה משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: שמי שאני אוהבת יגיד לי שהוא אוהב אותי תמונת השבוע: אממ..

MushrooMush

New member
אני אני אני

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:מממ כבר לא לומדים יש חזרות לטקס סיום הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע:מממ אני קצת עייפ]ה ועצבנית אירוע השבוע:אבא שלי בא שיכור לביתת... חחחחחחחחחחחח הוא הרג אותי.. הוא הלך לחתונה שתה .. {בועית מידע:זה פעם אשונה שזה קרה לו} ואני צוחקת.... ואחי צוחק .... שאבא שלי כל הזמן אומר לו לא לישתות... >< שיר השבוע:you & me song ציטוט השבוע:אתה מכוערת פצצות מחצות@@>< XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה כזה עלוב שזה מצחיק בן אדם שעה לך את השבוע:ספירXD משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא:לישון ולהופיע בטקס סיום משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא:טקס סיום תמונת השבוע:אמממ זזהוו סטסס...!!! וסטס הואא חתיךךךךךךךךךך!! סתם ש"ש שחברה שלי מיתלהבת מינו והיא רדפה אחריו עם המלצלמהXDDDDDDDD אבל הוא חתיך..... שבוע מקסים לכולם

sweet shir

New member
קצת באיחור. קצת. ../images/Emo6.gif

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: המ, התקבלתי למשלחת לגרמניהDDD::: הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע: חזרות לטקס סיום.
אני שונאאאאאאת לרקוד!!!! X___X; אירוע השבוע: יומולדת לחברה שלי. שיר השבוע: Lifestyles of the Rich and Famous - GC The River - GC Why - Busted
שיר כל כך מדהים. אחד השירים הכי יפים ששמעתי. The Next Big Thing - Rockett Queen Welcome To My Life - Simple Plan ציטוט השבוע: אוקי, זה קרה בזמן שיחה לילית מחורפנת עם חברה שלי. מאוד מאוד מחורפנת.
Shir אמר/ה: כמה אפשר לשיר מונסון?! Tal&Shir אע אמר/ה: חחחחחחחחחחחחח האמת שכמה שיותר XDDD אבל לא כולם מתענגים עליו כמוני Shir אמר/ה: זה נשמע כאילו מונסון זה איזה צעצוע מין XDDD Shir אמר/ה: "הוו תביאי לי את המונסון$#@$" בן אדם שעה לך את השבוע: בריאן קיני וג'סטין טיילר.
משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא: הממממ לודעת.
משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: כלום? ^__^ תמונת השבוע: 3>

למעלה