סופש- באיחורון...

נוגעע

New member
סופ"ש חביב לכולם :]

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:
הפעולה בסיירות :) הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע:
אין אירוע השבוע:
יומולדת לעוזיקו שיר השבוע:
חומרים רטובים- ביט 69 ציטוט השבוע:
לא דעת בן אדם שעה לך את השבוע:
אין אחד כזה משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא:
לפגוש את עזרי ! משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא:
כנ"ל תמונת השבוע:
חייבים ? לא ולא.

t0mi

New member
עונה!!

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: נסעתי בספונטניות מ12-4 בלילה לתל אביב עם חברה שלי אחותה וידיד שלה, והיה הכי כיף בעולם הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע: אתמול חברים שלי ואני הלכנו מכות עם חבורה של ערסים =// אירוע השבוע: אממ...לא יודעת :S שיר השבוע: welcome to my life-simple plan ציטוט השבוע: "מי צחק פה כמו זין??" [ככה המכות התחילו אתמול] בן אדם שעה לך את השבוע: הוא...שנתן לי אתמול נשיקה [גם אם זה היה רק על הלחי] משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא: בגרות באזרחות משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: לנסוע לסופ"ש לחברה הכי טובה שלי יש לה בית ריקק תמונת השבוע: =>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוולקם טו מיי לייף../images/Emo47.gif

סימפל אני דורשת דיסק חדש!!!!!!!!!11111;[

t0mi

New member
#$@$#%^#$^

הגיע הזמןן בא לי כבר אותו...עוד לפני שהתחילו להקליט

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:דיברתי עם הדסי ועם שריתוש' כפרעליהן הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע:אני חולה מיום רביעי
ולא ממש יצאתי מהבית מאז.. אירוע השבוע:החתונה של ג'ינו וג'ינה-הג'וקים שהיו אצלי בחדר..כמו סיפור רומיאו ויוליה קלאסי,הם מתו בסוף מK300 שיר השבוע:של אבריל,when yore gone ציטוט השבוע:"את סוסה מכות?"/""תגידי לעצמך לשתוק,כי עצמך מעצבנת אותך"{פניני מילותיי..} בן אדם שעשה לך את השבוע:ד' וגל משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא:לנסות לקום מהמיטה בלי סחרחורת..ולבקר את ת"א משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא:בגרות באיכסטוריה,זה השבוע יום חמישי,,אמאל'ה..אני הולכת ללמוד תמונת השבוע:אחת שמצאתי באיזשהו אתר וממש אהבתי אותה..

ממ

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת, בטח מפגש קבוצה הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע: אני לא אוהבת להזכר אירוע השבוע: בדבר הכי טוב שיר השבוע: שבלול ציטוט השבוע: מממממ לא יודעת, הרבה <>: בן אדם שעה לך את השבוע: עשה*? ממ מאי נראה לי משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא: אירוע פתיחת קיץ משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא: גם תמונת השבוע: אין

mafakit

New member
אני לא בקצב!אני צריכה לענות על מלא שאלונים.!

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:הייתי בת"א וקניתי חולצה של SP ושל MCR ובוקסר של סטואי!!
הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע:נגמר לי הכסף אחרי זקניתי את הדברים האלה..
נשארתי עם 30ש"ח XD אירוע השבוע:אני ובת דודה שלי[שהיא החברה הכי טובה שלי..]נסענו ליומיים בת"א לישון אצל אחותה..ובדיוק בשישי[ביום שנסענו] אז אחותה[אחות אחרת..לא זו שישנו אצלה
] ילדה..!אז כמובן באנו לבקר אחרי הצהריים..והיא ממש חמודה!
שיר השבוע:המ..When You're Gone של אבריל.. כי יצא לו קליפ חדש
והיא כל כך יפה..
ציטוט השבוע:יובל[ידיד שלי]אומר לספיר[אחת מהכיתה]"אני יודע שעשית שיעורים בלשון!תביאי להעתיק.!"אז ספיר עונה לו"מה איתה עיוור שאתה רואה דברים ניסתרים?!"חחח..וכולנו נקרענו..
בן אדם שעשה לך את השבוע:המ..המוכרת בUFO..היא עשתה לי הנחה על הבוקסר..
משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא:המ..החמישי אני נוסעת לראות את שודדי הקאריביים3! ואף אחד לא יעצור אותי!..שוב..
XD משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא:שודדי הקאריביים3 תמונת השבוע:המ..משו נחמד..

moomi123

New member
השבוע שלי:]]../images/Emo176.gif

הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:כדורעף חופים, יומולדת לחברה הדבר הכי פחות טוב שקרה לך השבוע:נשרפתי בכדורעף חופים=\\ אירוע השבוע:יומולדת,כדורעף חופים, שוב:] שיר השבוע:ממ.. שיר של מרון5-נתקע במח- ציטוט השבוע:יש המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןXDDDDD בן אדם שעה לך את השבוע:תום, טל, ענבל משהו שאת/ה מתכנן/ת לעשות שבוע הבא:הפתעה לחברה משהו שאת/ה מצפה לו שבוע הבא:כלוםP: תמונת השבוע:אינלי כח

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif הגיטריסט של טוקיו הוטל.

לא חמוד בכלל בעיניי.

למעלה