סופ''ששש

Berliner star

New member
NSync?../images/Emo12.gif

את?
טוב בעצם יש להם שניים שלושה שירים נחמדים..

עפטוב

New member
לא יש להם שיר אחד בלבד ../images/Emo11.gif

מאיה זכית אצלי להמון נקודות מוזיקליות, אל תאבדי אותן...

Berliner star

New member
אוקיי אוקיי. אני אסתום../images/Emo122.gif

אבל את לא רואה את ה-
בהודעה שלי? חחחח

Velma Kelly

New member
../images/Emo3.gif

איך עבר עליכן השבוע?- מעייף! דבר טוב שקרה השבוע- קיבלתי עבודה? למה אתן מצפות בשבוע הבא?- יום שישי אני טסה
שיר השבוע- סאונדרק actually, ושל הירספריי
ציטוט השבוע- "מה angels הוא לא חדש?" ולבקשת גל-ספר השבוע\סרט השבוע- אז סרט השבוע הוא "הירספריי" - לכו לכו לכו לכו לכו! אה וגם לכו!! אה וספר השבוע עדיין "כל מי שנחשב".. אני לא קוראת מהר כל כך
תמונת השבוע-
משהו שברצונכן להוסיף - בקשר לציטוט, חברה שלי שמעה כמה פעמים יותר מידי את angels לאחרונה בגלל ילד מהשכבה שלנו והיא התפלאה איך היא פיספסה יצירת מופת שכזו (מילים שלה!) והיא מתחילה ממש לאהוב את רובי כי פתאום היא מגלה עוד שירים שלו שהיא אוהבת והיא לא הכירה או לא ידעה שהם שלו

Berliner star

New member
מזל טוב על העבודה!../images/Emo65.gif

בהצלחה כמובן
לאן את טסה?
וגם לי יש ציטוט מאותו הסגנון של הציטוט שלך
אנשים פשוט לא מעודכנים... בושה וחרפה

Berliner star

New member
אני!../images/Emo192.gif

איך עבר עליכן השבוע?
חביב פלוס
דבר טוב שקרה השבוע
ה"ראיון" עבודה הלך טוב
למה אתן מצפות בשבוע הבא?
בתקווה להתחיל לעבוד ביום רביעי שיר השבוע
Straighten up and fly right- Robbie Williams
אני כל כך אוהבת איך שהוא מבצע את השיר הזה, בכלל, השיר הזה גאוני
ציטוט השבוע
"לא כדאי לך להיכנס איתי לזה, Angels זה של ג'סיקה. רובי וויליאמס סתם שינה את המילים"- הילדה הכי פאקצה שאני מכירה. פשוט מטומטמת. ואם לא הבנתן, היה לנו וויכוח של מי אינג'לס במקור. הפרחה טוענת שהוא של ג'סיקה.
ולבקשת גל-ספר השבוע\סרט השבוע
"הגרינץ'" עם ג'ים קארי
זו אולי הפעם המאה שאני רואה את הסרט הזה! ג'ים קארי פשוט מעולה
תמונת השבוע
אם התמונה קטנה מידי.. אני אספר לכן מה הולך- זה רובי, במימיי טייק דאת, על הידיים של השומר ראש שלו, כי הוא קפא בקרח ולא יכל לזוז
(או משהו בסגנון..
) משהו שברצונכן להוסיף
ניתקלתי בסרטון הזה והסוף פשוט הרג אותי מצחוק. אני יכולה לצחוק שעות רק מצחוק של אחרים
http://youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ&mode=related&search Blood! Blood!

עפטוב

New member
אוי אני מתה על התמונה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה מ in private, הווארד ומארק אמרו לו לא להיכנס אבל הוא היה חייב, ואז הוא קפא בתוך האגם ומתחיל לצעוק שהוא לא אוהב את זה
אז דנקן (הוא הצלע השלישית מאיה למקרה שתהית - הוא לא הצטרף בסיבוב הזה, אבל הוא מתראיין בדוקומנטרי) בא ולקח אותו על הידיים, וזו התמונה הכי אדירה שלו בספר הזה (טוב חוץ מהתמונה עם מארק כשהם ישנים אחד על השני אהמ אהמ)

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif כן,

אני זוכרת שסיפרת את זה, כל פעם זה מצחיק אותי מחדש
עד כמה בן אדם יכול להיות דביל?!
יש את הקטע הזה איפה שהוא? ראית אותו? אני מחפשת הרבה זמן ואני לא מוצאת!

Leeli

New member
../images/Emo9.gif

איך עבר עליכן השבוע?- מהר דבר טוב שקרה השבוע- אממ לא משהו מיוחד למה אתן מצפות בשבוע הבא?- לחתול החדש שהולך להכנס הביתה
שיר השבוע- Oasis- angel child ציטוט השבוע- כל הילדות שלי התנהגתי כמו ילד
ולבקשת גל-ספר השבוע\סרט השבוע- ספר- אל תגלה/ הרלן קובן- ספר נהדר תמונת השבוע- Happy Happy Happy Robbie
משהו שברצונכן להוסיף- אני שונאת קיץ!!!!

עפטוב

New member
זה לא סרט

זה ספר מדהים (אם את רוצה אני יכולה להשאיל לך) כתבה אותו פרה דוחה ומגעילה - אפילו יותר מנייג'ל בשם אלכס קדיס, אבל היא ממש מתארת כל שניה ושניה אז את ממש יכולה לדמיין הכל. גם הקטע שמארק ורובי משחקים בנינטנדו ורוב מפסיד ומבקש להתעלם מזה כי הוא בהה בציצי של איזה בחורה....נגיד להגנתו שהוא היה בן 18...מה כבר אפשר לצפות מבני 18?!, יש שם את אחת התמונות הכי אדירות שלהם אי פעם, אבל אף פעם לא ראיתי את זה באינטרנט - אני חייבת לסרוק את זה פעם

Berliner star

New member
כן אני

יודעת שזה קטע מספר אבל חשבתי אולי זה צולם איפהשהו..
ורובי היה פשוט דביל מושלם עד גיל 28 (לא שעכשיו הוא לא..
) אבל עד גיל 27/8 הוא היה פשוט נורא! (חמוד ומצחיק, אבל נוראי!) כל כך רואים את ההבדל בהתנהגות שלו שזה לא יאמן.. עזבו.. נכנסתי לעיניין הזה עכשיו כי ראיתי עכשיו ראיונות שלו עד גיל 28 ואחרי גיל 28, פשוט.. אין לי מילים. רובי העכשיוי כל כך, כללל כךךך עדיף על רובי הקטן והדביל. (טוב, ברוב הדברים
) אם תמצאי באינטרנט- את מוזמנת לשתף אותי כמובן
ולהשאיל לי?! אם אני רוצה?! בטח שאני רוצה! אבל.. קודם צריך מפגש

למעלה