סופ''ששש

Berliner star

New member
סופ''ששש../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

טוב, אני לא יודעת מה איתכן אבל.. בעודי כותבת את השאלון הזה אני נמסה! דיי! נימאס! כל היום חם לי! !אפילו התעוררתי מהחום ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, השתגעתי
שונאת קיץ! שונאת!
טוב, סיימתי להתלונן אז.. הינה הגיע יום שישי ויחד איתו גם השאלון השבועי
(חרוז האא?
)
איך עבר עליכן השבוע?-
דבר טוב שקרה השבוע-
למה אתן מצפות בשבוע הבא?-
שיר השבוע-
ציטוט השבוע- ולבקשת גל
-
ספר השבוע\סרט השבוע-
תמונת השבוע-
משהו שברצונכן להוסיף- והינה לכן כמה תמונות חדשות של רובי, מאמתמול
http://photo.wenn.com/index.php?ref=EXCL%20robbie%20williams%20270707&action=search&tb=&fp=1&st=0&hs=&start=16 - תמונות מאוד יפות לפי דעתי (טוב, רובן
) ו.. אני חושבת שזו סתם הליכת כושר בפארק
אם תשימו לב (לא שזה מי יודע מה מעניין..
) הוא לא לובש את החולצה שלו
http://photo.wenn.com/index.php?ref=robbie%20williams%205%20270707&version=int - תמונות קצת פחות טובות, רובי ניראה דיי עקום בהן והוא תמיד הולך עם גב זקוף..
(אבל מזה משנה? זה רובי!
) אם אני לא טועה זה כניראה אחרי אימון.
תהנו וסופ''ש מעולה

Dana Mi

New member
good to be back

איך עבר עליכן השבוע?- יכל להיות יותר טוב.. דבר טוב שקרה השבוע- שני מבחנים שהלכו לי די בסדר.. למה אתן מצפות בשבוע הבא?- ללהיות בבית חצי ממנו.. שיר השבוע- Mark Ronson Feat, Lily Allen - Oh My God - לקח לי זמן להבין כמה השיר הזה גאוני. ציטוט השבוע- "רון, יש לך מנעד רגשי של כפית" (הרמינוי לרון.. ע"ע סרט השבוע) ולבקשת גל-ספר השבוע\סרט השבוע- הארי פור ומסדר עוף החול!! אני מהאלה שחיים מסרט לסרט של הארי פורט (לא, אני לא קוראת את הספרים, עזבו למה) אני מאוהבת ברופרט גרינט!! תמונת השבוע- משהו שברצונכן להוסיף- כן, מאיה אני אוהבת אותך
ואת כל הפורום בכלל!

ברדית

New member
סוף סוף../images/Emo70.gif

איך עבר עליכן השבוע?- נחמד נחמד דבר טוב שקרה השבוע- מופע פלוגה
למה אתן מצפות בשבוע הבא?- החירשים באים אליי <: [החירשים = הקבוצה שלי XD לא באמת חירשים] שיר השבוע- i can't take my eyes of off you מהסרט high school musical. ציטוט השבוע- אין ): ולבקשת גל-ספר השבוע\סרט השבוע- High School Musical תמונת השבוע- מופיעים.. אני עם הבוקסר של בובספוג
משהו שברצונכן להוסיף- פורום 726 אני אוהבת אתכן

Velma Kelly

New member
../images/Emo99.gif

הוא מדהים. אההה ראיתי את high school musical!! האמת שהכרתי אותו לפני זה.. בטח מסאמרלנד.. לא יודעת מאיפה.. אבל בהירספריי.. וואו! השחור כל כך יפה לו!

ברדית

New member
לצערי הוא לא בסרט../images/Emo7.gif

אבל יש אותו כתוספת בDVD של הסרט..

Berliner star

New member
שיט למה אמרתי?!../images/Emo122.gif

*למצוא תירוץ* *למצוא תירוץ* *למצוא תירוץ* אמ אמ הייתי..הייתי אצל סבתא שלי! חחח סתם... באמת הייתי אצלה אבל לחמש דקות בערך
חיפשתי בגדים לעבודה (שמתחילה מחר!!!) ו.. הייתי צריכה לחזור מהר כי היום זה יום הולדת של אמא שלי ו.. זהו
בפעם הבאה! סולחת?
וחוץ מזה! גם לך מותר לייזום דברים! את יודעת.. את הבוגרת מבין שתיינו!

Velma Kelly

New member
מתה לראות את הסרט הזה!!

יש לך מושג אם אפשר למצוא אותו בבלוקבאסטר?

עפטוב

New member
שבועי

איך עבר עליכן השבוע?- הגשמתי את סיוטי וסוף סוף (בגיל 23!!!!!) שמתי גשר על השיניים דבר טוב שקרה השבוע- קניתי הארי פוטר ה-7 בשישי וקראתי אותו כל השבוע למה אתן מצפות בשבוע הבא?- אין משהו ספציפי שיר השבוע- NSync this i promise you ציטוט השבוע- "אל תפתח פה לשטן הוא לא רופא שיניים" ולבקשת גל-ספר השבוע\סרט השבוע- מתבקש, Harry Potter & the deathly hallows תמונת השבוע- אין לי.... משהו שברצונכן להוסיף- אל תדחו למאוחר מה שאפשר לעשות מוקדם

למעלה