סופשבוע=].

sapirs1

New member
סופשבוע=].

-שיר השבוע של אביב : - שיר השבוע לא של אביב : - אלבום השבוע: - משפט השבוע: - משהו שעשה את השבוע הזה : - משהו שהרס את השבוע הזה: - מאכל השבוע - מסר לאומה : משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

TairAtias

New member
בעע אני חולה מת.... לא עצמתי עין כל הלילה

-שיר השבוע של אביב : אממ לא יודע - שיר השבוע לא של אביב :גם לא יודע - אלבום השבוע: אור הירח - משפט השבוע:אין - משהו שעשה את השבוע הזה : קניתי את אור הירח סוף סוף - משהו שהרס את השבוע הזה:אני חולה מת - מאכל השבוע לא יודע - מסר לאומה :כואב לי האף מרוב קינוחים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:גיטרה אקוסטית אם ירצה השם - תמונה השבוע :

CryForTheMoon

New member
../images/Emo20.gif

-שיר השבוע של אביב :
לא יודעת. - שיר השבוע לא של אביב :
בינוני- אריק ברמן. - אלבום השבוע:
אריק ברמן. - משפט השבוע:
- - משהו שעשה את השבוע הזה :
יום שישי בתימורים. - משהו שהרס את השבוע הזה:
יום שישי לפני תימורים. - מאכל השבוע:
לזנית גבינות ופלפלים [: - מסר לאומה :
תעשו אהבה. -משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:
האמ האמ, אולי להתחיל לשבת על סקיצה לקעקוע חדש... - תמונה השבוע: מחוץ לבית.

Forever NemeSh

New member
שבוע טוב.. ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע של אביב : חלומות גדולים - שיר השבוע לא של אביב : ואז תבואי- הראל מויאל - אלבום השבוע: ממנטו מורי - משפט השבוע: "אם אין לך משהו חשוב להגיד עדיף שלא תגיד כלום" - משהו שעשה את השבוע הזה: האימון ביום רביעי - משהו שהרס את השבוע הזה: המצב של סבא
- מאכל השבוע: סלט - מסר לאומה: אהבה זה דבר יפה ומסובך - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ממממ... - תמונה השבוע:

Forever NemeSh

New member
אווה שיפסיק לסבול.. ../images/Emo201.gif

ימים אחרונים ככל הנראה.. רק שלא יסבול יותר..
כי לא נשאר משהו אחר..

איי וואנט טו בי פוראבאר יאנג ../images/Emo10.gif

-שיר השבוע של אביב : ממ :X - שיר השבוע לא של אביב : אימפריות נופלות, פיישנס - אלבום השבוע: לאידעת - משפט השבוע: "את בפוזת: זרוק תיאקי סאק, גיא, זרוק!!"
- משהו שעשה את השבוע הזה : לראות את שירלי
- משהו שהרס את השבוע הזה: להיכשל במתכונת בלשון :S - מאכל השבוע: מלפפון - מסר לאומה : חם לי!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הכנה למדצים
- תמונה השבוע :

hagzi

New member
עוד יום עבר מזל שאת איתי אני לא לבד../images/Emo29.gif

-שיר השבוע של אביב : הכל נרשם - שיר השבוע לא של אביב : 10 שניות- רונה קינן - אלבום השבוע: לנשום בספירה לאחור- רונה קינן - משפט השבוע: יפה מכוער וחכם העולם וטיפש! - משהו שעשה את השבוע הזה : הסמינר קיץ - משהו שהרס את השבוע הזה: נכשלתי בספורט! - מאכל השבוע: טבעול סויה - מסר לאומה : אל תגבירו ספרות משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: חיים חסרי בגרויות עד ה-26 - תמונה השבוע : להלהלה peace and love

Hosh17

New member
זה בא והולך לך

-שיר השבוע של אביב : חושך - שיר השבוע לא של אביב : אסף אמדורסקי -אתמול - אלבום השבוע: אין - משפט השבוע: - משהו שעשה את השבוע הזה : היריקה על החרדי במצעד הגאווה.. חלום שהתגשם !!! - משהו שהרס את השבוע הזה: שהעיפו אותי אחר כך מהמצעד... והיום היה יום רע בבצפר - מאכל השבוע כלום - מסר לאומה : תשתינו הרבה ותאהבו את מי שבא לכם משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: בגרות בהיסטוריה - תמונה השבוע :

Hosh17

New member
אני לא רואה את זה כזילזול...

אני חושבת שאם היית שומעת מה הוא אמר שם היית נחרדת. אני לסבית ומאוד פגע בי לשמוע את זה וגם אם לא היתי לסבית היתי נפגעת הוא אמר שחבל שהנאצים לא גמרו אותנו ושיש לנו מחלת נפש ועוד דברים דוחים... אני לא חושבת שהוא דורש סוג של כבוד... היתי צריכה לירוק על כולו. חבל שלא.

עם בנאדם כזה אלוהים יסגור את החשבון.

אנשים לא מבינים שהם רציניים בקטע הזה וממשיכים להתעסק איתם , הם מסוגלים לרצוח למען אלוהים וגם אם הוא לא הורא במפורש לעשות את זה יש את המטורפים שיעוותו את התורה בכדיי להסית אנשים חסריי ביקורת לפעול בדרכים אלימות ,במקרה הגרוע היית חוטפת דקירה...בירושלים חטפו 3 אנשים דקירות.

Hosh17

New member
../images/Emo4.gif

יש לי שנאה קשה כלפי רוב החרדים כבר כמה שנים. מבחינתי זה באמת היה לשחרר קיטור. אני אחת שקצת קשה לה להשתלט על עצמה ברגעים של עצבים... חיסרון גדול. בכל אופן, חשבתי לעצמי שאם היו שם את הנוער החרדי המופרע הזה הם היו שוברים לי את הראש. הוא רק צעק שם "היא ירקה עלי, תצלמו את זה, היא ירקה עלי!".. אבל כן צודקת, מסוכן להכנס איתם לבלאגן. תוך שניה וחצי מצאתי את עצמי כמו סוג של נינט. לפחות 30 צלמים מכל הסוגים היו עליי, וכמובן המשטרה האלימה.

בדיוק

זה סתם מחמיר את השסע. ברגעים כאלה לא חושבים פעמיים אבל אנחנו שונים מהם ולכן אנחנו לא נתנהג כמותם גם אם קשה שלא להתעצבן ...

מעיין51

New member
יופי אז את רק מחמירה

ומצדיקה את מה שהוא אומר.. ש"אתם" בהמות, חולי נפש, ושאר הדברים שאמרת.. אז אם את מתנהגת כמו בנאדם... מי הבהמה פה?

למעלה